Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от Kleo »

cchery написа:
Kleo написа:Ани, разсмя ме :955 Просто исках да отговоря на няколко от репликите на Елито и за да не цитирам едно по едно, взех целия й пост, поорязах го малко :plezya se , а с големи букви отговорих с моите си реплики! Нищо повече :1209
Екстра си е постингът ти, Деска!!! Ето, разсмял е и двете ни.... от това по-добра терапия за деня, не мога да се сетя! :922
Абе има :1028 Шефът току-що ни пусна да си ходим с час и половина по-рано от работа :1216 Просто ей така, защото е доволен от нас днес :fan
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danid написа:Дааа, случая с убийства и побои не е само един, вече сме станали такива, интересуваме се само от нещата, които пряко ни засягат. Освен това не се питаме ако бяхме в ситуацията какво щяхме ние да правим? Дали нямаше и ние да сме от гледащите? Вероятно да... Всеки ден стават подобни неща по спирки и трамваи, колко хора се намесват?
Дани, така е. По-вероятно е... да не се намеся. От СТРАХ..... И точно тази думичка СТРАХ е онова, което ме изкара да разтървавам момчетата при побоя в ресторанта до нашето училище.

СТРАХ - вече ни е страх от всичко!!! Дори и да пръднем.... Това е основната дума, залегнала в начина ни на живот!!! Не можем да издигнем глас срещу нещо си, защото ни е страх! Не можем да кажем какво мислим в действителност, защото ни е страх! Не можем да пишем спокойно, защото ни е страх!!! Водим битките си само виртуално, защото ни е страх да си покажем носа.....!!! Гледаме спокойно как убиват някого, защото ни е СТРАХ да не убият нас...... Да, човешко е да имаш чувство за самосъхранение, но то противоречи с другото.... да приемаш убийството като част от живота, който живееш. Ала вече свикнахме - деца намират смъртта си под път и над път, а все по-често и в училищата... Биват тормозени, насилвани... а ние поради СТРАХ си измисляме предтекст да не вземем отношение, защото верно.... не ни е работа, не сме сигурни дали "ще изпишем вежди или ще избодем очи" или пък току-виж сме направили онова мастодонтско зло:
danid написа:Но, Чери, подобна намеса не влиза ли в графата непоискано добро?
danid написа:Затова бях против този начин на тълкуване на нещата когато обсъждахме темата. Защото преди време ако някое дете се държи зле, всеки възрастен се грижеше да му направи забележка, а сега какво? Родителите веднага скачаме на всеки, дръзнал да каже нещо на невинната ни рожба. Всеки мисли, че неговото не е такова и е шокиран само в подобна ситуация. Вижда другите, но дори и не иска да допусне, че и неговото е същото зад гърба му.
Именно това казвам и аз...... какво прекрасно оправдание имаме да НЕ правим нищо!!! Чудно-чудничко. По този повод, препоръчам на всички да прочетат една статия, която Декс ни беше постнала в родителския форум: Провалът на либералното възпитание.......

Десита, честито начало на почивните дни! :mrgreen: :mrgreen:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Няма да пиша по горните въпроси, защото нищо хубаво не мога да кажа, а искам да имаме 2 топли и спокойни дни с тези, които обичаме и ни обичат. Пожелавам го на всички ви.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Последно време новините са се тежки за слушане.Мисля, че това също е част от замисъла.Да се създаде масова психоза :???:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сняг през нощта
навалял е навън
и цял е света
като гледан насън!

Бели са всички
комини, градини,
толкова бели,
че малко са сини.

Дърветата също,
цели в дантели,
са станали бели,
са станали бели!

И не само дърветата -
всичко е бяло
и всичко така
в белота се е сляло,

че ако вземем
рисувателен лист
и го оставим почти целия чист
би могло да се каже:
ТОВА ЗИМЕН ПЕЙЗАЖ Е!!!

Обожавам горното стихотворение!!! И съм изключително въодушевена от картинката навън...... това ЗИМЕН ПЕЙЗАЖ Е!!! :) :)

:1102 :1189 :1102
Честит имен ден на Фют с пожелания да е щастлива и удовлетворена от нещата, които се случват в живота й!
:1102 :1189 :1102
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

futarela
Философска система

Мнение от futarela »

БЛАГОДАРЯ!!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

[img]http://s23.postimg.org/yne1dieiv/FQ8006es_300x300.jpg[/img]

Честит Имен Ден, Фюти! Желая ти много любов и семейно щастие!
:922
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

:1104 Честит Имен Ден, Фюти! Щастие и удовлетворение в живота!
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Олеле, хора...... какво ни направи баба Зима?!?!? :1177 ::954 :1153 ..... Толкова сняг не съм виждала от 4 години... поне. И все още вали, и е толкова красиво - особен вечер, когато лампите светят!!! :1062 Ние с Момчил вчера слязохме да ринем пред блока. Преди нас комшията беше минал и беше направил проходими двата плаца, а ние след него ги разширихме и открихме и пътеките към съседния вход и към парка :) . Толкова ми беше готино да рина..... беше едно бяло... чисто. Въздухът се дишаше.... супер! :954 Коко и Бела играха съответно всеки със съучениците си навън поне 3 часа..... Прибраха се измръзнали и мокри, но много щастливи!!!! Въобще - навън си е една истинска зима......

:1178 :1178 :1178 :1178 :1178 :1178 :1178 :1178

Петък вечер бяхме на РД на дъщерята на моя съученичка и приятелка. Дойде и другата ми съученичка и приятелка - в общи линии ние бяхме 5 по-близки приятелки, но с тези двете момичета най-много се имах. Та ми беше страхотно..... държах се както едно време, както съм си аз..... Прибрахме се и се разложихме в подготовка за 2 мързеливи дена.... Е... ъ... съботният, моят съботен ден, беше зает със служебна работа. Не протестирам, защото ми се случва много, много рядко. Но си давам ясна сметка, че.. докато мога и съм в позиция да се отстоявам нуждите и разбиранията си, не бих си дала някой от почивните дни за сметка на работата!!! :???: :???:

Вчера...... е... ъъъ..... вчера ме глобиха в градския транспорт :221 :221 ..... Т.к. засега съм решила да не изкарвам колата от паркоместото пред блока ни, т.к. със сигурност като се прибера няма да го намеря, а и не само него - ами няма да намеря никакво, т.к. всичко в момента е затрупано със сняг, то вчера се ползвах рейс, за да стигна до близкия мол на околовръстното. И всичко е наред - автобуса дойде навреме, не го чаках много, празен и топъл. Купих си билет и......... мамка му - забравих да го перфорирам, даже..... въобще не ми хрумна, че трябва да го перфорирам. Аз съм свикнала с метрото, където билетите просто се чекват на автоматите и после си стоят цели целинички и така си седнах спокойна на седалката. Минава проверка, аз си вадя билета и с огромна доза сигурност и спокойствие го подавам на човека да го провери и........ :eek: :eek: :eek: ..... дори не се усещам...... а той, един възрастен мъж, ме гледа и леко смутено ми казва "Ама Вие не сте го дупнали!!!"....... и аз........ " ... верно не съм!"..... :1210 :1210 :1210 И така...... да ми е честита глобата, която си е соленка.....

Днес сутринта.... отново имах специален поздрав от Софийска вода..... тъкмо съм се изтренирала и тичам да се къпя, че трябва да излизам по-рано, и .. ами да..... няма вода! ПАК! ОТНОВО!!! Пак и отново, т.к. в петък се случи абсолютно същото, но този път бях след тичане :1139 :1139 :1139 ........ Оки, аз си държа една 10-литрова туба, пълна с вода, в гардероба - тъкмо за такива случаи. Но тя по-скоро е за това да си измием ръцете, да имаме за тоалетната и т.н. .. Еми.... като нямам друг избор, като съм потна и смърдяща, ..... да видите как си сипвам от тубата в кофичка и топля с бързовара..... а после разреждам горещата вода и се "жабуря" ей така за Бог да прости :1069 :1069 .... И накрая от тубата остава още вода, за да има и за другите да мият ръце......

Ами това е като че ли при мен...... в общи линии.... Нещо ми се спи и.... не знам как ще си държа очите отворени още поне час... Ще я видим тая работа!

danid
Философска система

Мнение от danid »

Малко ме поразсъни, Чери, с всички приключения, които си имала и аз напоследък съм все една сънена, отпусната, мързелуваща... Даже още не съм открила сезона на танците 2016, днес с колегите изиграхме 2 хора за първи път, че преди банкета ги учехме на хора с един колега, но за 1 месец всички се изредихме по 1-2 пъти болни и не ни беше до това.

При нас двата дни минаха много спокойно и наистина се бяхме посветили един на друг. Кака ви Мария ще приключи с 5 по БЕЛ и 4 по английски писмен, направо ме влудява с безразличието си. Сега съм я заплашила, че няма да види нито лагер, нито турне и ако и това не подейства се предавам. Толкова мързел и липса на амбиция не съм виждала на едно място, а запомня почти без никакви усилия, стига да чуе или прочете, ама чува и чете избирателно... Мързела от мен, другото от татко си, жестока комбинация. Малкия още не мога да го хвана, но подозирам и там не ме чака нищо добро. Сега се чудя каква учителка да му избера, строга или не толкова. ДОста различни са двамата, но и той бързо губи интерес. Стига съм се жалвала.

Кажете хубаво място, на което да отидем за няколко дни ваканцията, че ако още малко се помотая няма да има никакви места. Само не трябва да е много влажно, че Цецо има алергия и на малко места може да спи, пък ми се иска да вземем и него с нас.

Деси, откакто шефа ви пусна петък съвсем се изгуби. Какви ги вършиш?

Фют, яви се да споделиш емоциите от празника вчера.

Декс и Вер не са се вясвали от много време също.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danid написа:Кажете хубаво място, на което да отидем за няколко дни ваканцията, че ако още малко се помотая няма да има никакви места. Само не трябва да е много влажно, че Цецо има алергия и на малко места може да спи, пък ми се иска да вземем и него с нас.
Дани, чудя се дали да не ви препоръчам къщите за гости в Черни Вит, където ние ходим честичко. Там обаче ще трябва да си готвите. Иначе са перфектни!!! А и както има сняг сега, ще има и пързалки. 180 лв е на нощ с включена закуска. Ние обикновено ходим 2 семейства и си делим сумата на 2.

Мързелът, Дани, е обсебил и Коко..... или поне на мен все така ми се струва.... Макар да чувам съвсем различни неща от учителите му по БЕЛ и математика.... аз оставам с впечатление, че той малко учи... не знам вече дали съм права....

Заключено