НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Re: НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Мнение от bubalina »

Зори може да мърмори,но за всички ни полага грижи без умора :329
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Чери,права си за всичко.Това е жалката действителност. Обаче знаеш ли какво...снощи дълго стоях под душа и дълго плаках.Ей така,сама. Плаках и си мислех за думите ти. И някак си, хем знам че си права,хем не искам да се примиря.Не искам,разбираш ли? Водих дълга борба със себе си.Но взех решение. Ще си остана в Часът и ще продължа да бъда себе си,ще продължа да помагам на новите-колкото мога и с каквото мога.Много е просто.Надявам се новите момичета да оценят разликата в подхода към тях. Далеч съм от мисълта,че мога да върна приятелската и дружелюбна атмосфера. Просто няма да е честно спрямо новите да абдикирам точно сега. Всъщност,знаеш ли,ще го направя не заради труда,който сме полагали близо 3 години (каквото лично аз съм направила,съм го направила от най-добри чувства,без да имам нужда някой да ми благодари,просто защото съм сметнала,че така е редно), не заради всички "стари" момичета (с тях можем да се виждаме и тук), дори не и заради новите-(повечето от тях не познавам и едва ли някога има шанс да станем близки).Ще го направя знаеш ли защо-заради онзи пламък в очите на Док,който "виждам" всеки път щом заговорим за детоксбандата.Той толкова се гордее с нас, мисли си че сме безкрайно задружни(в което вече започвам да се съмнявам) и че винаги сме заедно.Не е честно спрямо него, спрямо труда му,спрямо усилията,които положиха той,Боби и Марчи в предаването-толкова много момичета дойдоха след това.Той разчита на НАС да ги поведем.Не на някой друг. Искаше ми се да се съберем всички и дружно да се завърнем в Часът,да се опитаме да поправим нещата,да бъдем грижовни,да помагаме,да напътстваме, да оправдаем доверието на Док. И аз ще го направя.Само и единствено заради него.Който иска да ме последва-ще му подам ръка да се борим заедно. Всеки сам трябва да направи своя избор.
Не ме разбирай грешно-не искам да се върнем там,а тук,това сладко местенце,което също заедно развиваме,да опустее. Аз ще продължа да пиша и тук,ще продължа да обогатявам и този форум-когато и с каквото мога. И мисля,че когато човек има желание,може да направи много неща.Знаеш добре,разкъсвам се на три места,опитвам се да си гледам семейството,да си върша добре работата-това ми коства страшно много енергия. Но така смятам,че е редно. Считам го като морален ангажимент към Доктора и всичко ,което прави той за нас. И това е най-малкото което мога да направя.
Дани,благодаря ти,че си с мен! :923
Смятам до тук да спра с коментарите по този въпрос. Не ми се иска да развалям хубавата темичка. Пожелавам на всички много хубави емоции тук,много нови усещания,много настроение и усмивки! Хайде,не остана-детокса идва! Нямам търпение !
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

bubalina написа:Зори може да мърмори,но за всички ни полага грижи без умора :329
Зори, кога мърмори,
то е защото като говори
все някой се лиготи
и после ставаме на идиоти.........

:1069 :1069 :1069 :1069

Зори, айде идвай да раздаваш правосъдиеееее :1062 :1062 :1062 .

Хех, ама ти си дошла....... :954 :954 . Сега ще те чета
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Зори, нямам какво да добавя. Аз и вчера ти казах - единствената причина е той - доктора!!! И той не си въобразявя, че сме задружни, защото това е истина. Дали тук, дали в бгмама, дали в Часът. Нали се сещаш, че не можеш да избереш кой ще прави детокса? Прави го всеки, независимо дали е качествен човек или шкарто. Така че е нормално да се появят момичета, които са различни от тези, които са били в началото. Нормално е да се оформят групички "по интереси" :D :D . Както стана тук. Както сигурно е и в бгмама-та. Всеки избира къде да бъде, защото детоскът пречиства организма, но и психиката!!! Не можеш да се натоварваш психически и да си мислиш, че си се пречистил и си дал ново начало. Така че, твоята идея да си се държиш както винаги си го правила в Часът, да помагаш на момичетата без да обръщаш внимание на безцеремонността, която цари там е най-добрата. И всъщност така трябва да е!!! Защото иначе ти няма да си полезна и сама на себе си. Камо ли на другите. А ти си дала живот на 2 прекрасни деца и те имат нужда от теб. И от твоя пример...... :923

Аз не обещавам, че ще влизам там. Правя го при възможност. Но и нямам достатъчно време. Работя, тичам по разходки с децата и т.н. Мецата не ми коства кой знае какви усилия да я поддържам - кеф ми е даже, но от опит знаеш - едно просто обобщаване на тема - дали ще е за имунитет, дали за отит, дали за сополи, това са поне 3 часа работа....... А аз държа тук да създам лесна за употреба Библиотека. И то не толкова да я ползват хората, а заради ........ пак заради него док!!! Дай боже, догодина по това време, както тази година му подарихме презентацията - и казвам подарихме :D , защото не съм я направила само аз! та догодина по това време да му подарим ......... неговия труд - обобщен!!! Така като ни го е дал през годините. Който иска да помага, ще го прегърна е така :923 :922 , ще го цуна е така :224 като преди това се начервя :1068 за да му оставя спомен и след това ще поработим :1120 :221 :221 :221 .

И тъй, не остана до детокса, мацета!!!!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Танче, ми аз си пия винцето вечер с мъжа ми. И не си го слагам на сърце. Аз затова го харесвам детокса, защото пак ям и пия всичко, което съм харесвала и преди и свалям без да качвам. Разбира се, ако се ограничавам, резултатите ще са доста по-бързи. Но аз вече не искам бързи резултати - наситих им се. Тъкмо свалих 7 от тях...... 7 кг имам предвид. 7 кг бонус след Дюкан..... т.е. свалих 10 с Дюкан, качих 17....... :126 :126 Спомням си, че в началото написа, че имаш да сваляш 30 кг. Нали не бъркам. Сега по-малко ли са или?!?

Цвете, какъв точно е проблема ти с щитовидната жлеза? И да ти кажа нещо - страхотна мацка си на "слабата" ти снимка. Сигурна съм, че и сега е така, но просто трябва някой да те щракне както трябва. Защото майчинството ни прави много красиви. Убедена съм. Аз ще се постарая да намеря и мои дебели снимки....... почти нямам ,щото не обичам да се снимам, но все пак има попадения!!

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery, диагнозата ми е хипотиреоидизъм(надявам се даяпиша вярно) Гледаха ме на ехограф, и ми пускаха изследванияза ТТХ макс. му стойност трябвада е 4 единици а при мен е 19,9.Косата ми пада, кожата ми се бели, надебелях, не ми стига въздуха, изпадам често в депресии, забравям много и всичко това се дължи на това.Наистина много се чудих какво става с мене и защо се промених толкова много и вече разбрах.Сега ми назначиха еутироксин да пия.Аз за това много залагам на детокса.Обмяната на веществата ми е тотално объркана (не разграждам).Просто искам да съм си същата както преди да рисувам, да пея и да свиря.Представяш ли си дъщеря ми е на почти 8г. и това лято разбра, че мама може да свири....толкова много съм се затворила.....аз днеска май само оспамвам нещата.Извинете ме :126
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Забравих да кажа, че презентацията е страхотна :524 Зори, не се познаваме лично и едва ли някога ще сме толкова близки колкото сте си "вие-старите пушки", но уважавам тебе и труда, който си положила.И ако мога да бъда полезна с нещо и да дам някаква подкрепа съм насреща.Все пак и аз пиша в др. форум :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Цвети,благодаря!
Сигурна съм,че детокса ще ти подобри състоянието. Е,може да не стане бързо,но съм срещала из форумите момичета,които много добре са се повлияли. Най-важното сега е,че знаеш какво ти има.Всичко друго е въпрос на време. :923
tillia

Мнение от tillia »

Хей, милички, ще ме приемете ли и тук? :) Съвсем случайно ви открих!
Аз също съм се подготвила за детоксикацията. Много съм доволна от плодово-оризовия ден. Интересното е, че не съм с "вълчи глад" като преди. Някак си по-бързо се засищам с храна. Чувствам че намалявам от тлъстините - бавно, но се усеща. А и не искам рязко намаляване на килограмите, а по-скоро изчистване и промяна на начина на хранене. От там знам че всичко постепенно ще се промени към по-добро. Много сме различни - вие млади, аз възрастна, всеки с нещо специфично в навиците и живота си, но целта е една и съща. :524
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Здрасти Тилия! Добре си ни дошла и тук! Сигурна съм,че има на какво да ни научиш с твоя житейски опит.Така,че взаимно ще сме си полезни.Наистина се радвам да те видя!
stas

Мнение от stas »

Привет и от мен :222 ! И аз ще се опитам да се присъединя към вашия отбор ?! Само дано да остискам, ацки много искам да успея и се надявам ,че с ваша помощ ще постигна това :923 :329
Публикувай отговор