Зори, нямам какво да добавя. Аз и вчера ти казах - единствената причина е той - доктора!!! И той не си въобразявя, че сме задружни, защото това е истина. Дали тук, дали в бгмама, дали в Часът. Нали се сещаш, че не можеш да избереш кой ще прави детокса? Прави го всеки, независимо дали е качествен човек или шкарто. Така че е нормално да се появят момичета, които са различни от тези, които са били в началото. Нормално е да се оформят групички "по интереси"

. Както стана тук. Както сигурно е и в бгмама-та. Всеки избира къде да бъде, защото детоскът пречиства организма, но и психиката!!! Не можеш да се натоварваш психически и да си мислиш, че си се пречистил и си дал ново начало. Така че, твоята идея да си се държиш както винаги си го правила в Часът, да помагаш на момичетата без да обръщаш внимание на безцеремонността, която цари там е най-добрата.
И всъщност така трябва да е!!! Защото иначе ти няма да си полезна и сама на себе си. Камо ли на другите. А ти си дала живот на 2 прекрасни деца и те имат нужда от теб. И от твоя пример......
Аз не обещавам, че ще влизам там. Правя го при възможност. Но и нямам достатъчно време. Работя, тичам по разходки с децата и т.н. Мецата не ми коства кой знае какви усилия да я поддържам - кеф ми е даже, но от опит знаеш - едно просто обобщаване на тема - дали ще е за имунитет, дали за отит, дали за сополи, това са поне 3 часа работа....... А аз държа тук да създам лесна за употреба Библиотека. И то не толкова да я ползват хората, а заради ........ пак заради него
док!!! Дай боже, догодина по това време, както тази година му подарих
ме презентацията - и казвам подарихме

, защото не съм я направила само аз! та догодина по това време да му подарим ......... неговия труд - обобщен!!! Така като ни го е дал през годините. Който иска да помага, ще го прегърна е така

, ще го цуна е така

като преди това се начервя

за да му оставя спомен и след това ще поработим

.
И тъй, не остана до детокса, мацета!!!!