Браво на теб !!!

Пожелавам успех на Поли!
Нашият детокс стартира утре.

Майка ми детоксикира от вчера - този път е решила плътно 3 дена.
Не мога да не я похваля! От предишния детокс до сега има свалени 6 кг!!!
Я разкажи - как точно Жоро е свалил 5 кила?Мърмори написа:Ooo,свате,тебе най-малко очаквах да те видя тук! Ми какво да ти кажа-чудя се всъщност кое НЕ е мутренско вече в мутренската Варна! Но спирам,щото побеснявам като захвана тая тема! Явно трябва да търсим други възможности за срещи.
Успешен следпразничен детокс на теб и жена ти! Ааа,да ти похваля Жоро-за месец някъде е свалил над 5 кг-и то само от калкарея и зелен чай. Смъкна дръжките,шкембето...не че няма още какво да се желае,но лично аз не съм очаквала толкова бързо да му се случат нещата.
baimomchil написа:Я разкажи - как точно Жоро е свалил 5 кила?Мърмори написа:Ooo,свате,тебе най-малко очаквах да те видя тук! Ми какво да ти кажа-чудя се всъщност кое НЕ е мутренско вече в мутренската Варна! Но спирам,щото побеснявам като захвана тая тема! Явно трябва да търсим други възможности за срещи.
Успешен следпразничен детокс на теб и жена ти! Ааа,да ти похваля Жоро-за месец някъде е свалил над 5 кг-и то само от калкарея и зелен чай. Смъкна дръжките,шкембето...не че няма още какво да се желае,но лично аз не съм очаквала толкова бързо да му се случат нещата.
Браво! Отличничка!Cheva написа:Не мога да не я похваля! От предишния детокс до сега има свалени 6 кг!!!
Е то само за Варна да беше, някак си щяхме да го преживеем, ама ... Те тимаджиийе са пуснали здрави пипала из цялата ни държава.Мърмори написа:Ми какво да ти кажа-чудя се всъщност кое НЕ е мутренско вече в мутренската Варна!
Благодаря от нейно име. Утре ще и се обадя да я зарадвам, колко много хора днес са мислили за нея и са и пращали положителна енергия.qn4eto написа:Дръж се, Поли!![]()
![]()
Боби, ами аз само мога да си мечтая в момента за 63кг. То това горе-долу е моята цел. Започнах от 92кг (тази година) и в момента съм 83кг. Вероятно още няколко месеца няма видя 6.. на кантара. Но с тази подкрепа от всички тук, пък и като победител за месеца съм се понадула та няма как да се откажа.bobichan написа:Ейййййййййййй, Розаааааааааааааа Бравоооооооооооооооооооооооооооооооооооооо, бравооооооооооооооооооооооооооооооо, бравооооооооооооооооооооооооооо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Продължавай в същия дух и ще успееш. Ако имаш проблеми с кърменето свиркай, звънкай и там каквото се сетиш. Аз и двете си деца ги откърмих на детокси. (То аз всъщлност не знам какво е да детоксваш в нормални обсоятелства
в смисъл да не съм блеменна или да не кърмя )
Направо ни разби!Цели 5 килограма. И аз като Дани съм на 0. Обаче и първия конкурс така го започнах с голямо излагане в началото.
А и до вчера си мислих, че ще правя рестарт на детоксите. Тоест, ще пропусна, обачееееееее сутринта се събудих с невероятна мотивация и си викам "Какъв рестарт бе, до кога ще влачиш тая китова мас със себе си? Я се хващай в ръце". А такива вредни мисли ми се въртяха, защото утре ще имам гости и ще трябва да им сготвя рзни вкусотийки, а в събота имам събиране със съучениците от 8 клас! Но съм решила да карам на 1 салатка и 1 биричка, нали Док позволява при екстремни случаи.
В този ред на мисли Док, радвам се че си с нас!
И сега да ви се олача, това ще ми е поредния незнам 3 или 4-ти детокс, който започвам от килограмите на предния! Писна ми! Ама заковал е кантара на 63 и това е! Мърда само по време на детокс. Не знам защо така. Май-ще направя 1 жито, за да раздвижа нещата.
Хайде успех на всички.
А да те питам ти къде я криеш тази мама и не си я записала в конкурса?Cheva написа:Не мога да не я похваля! От предишния детокс до сега има свалени 6 кг!!!