ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Мнение от Cheva »

rosa_bg, :326 :326 :326 !!!
Браво на теб !!! :954

Пожелавам успех на Поли! :427

Нашият детокс стартира утре. :954

Майка ми детоксикира от вчера - този път е решила плътно 3 дена.
Не мога да не я похваля! От предишния детокс до сега има свалени 6 кг!!! :425
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Дидинка

Мнение от Дидинка »

Привет, на всички детоксикиращи.

Да се запиша и аз сред Вас - с трети поред детокс .
Днес не можах да съм стриктна и не пих ансол, защото преди обяд имах пътувания до Игнатиево и Аксаково и просто не можех да рискувам, но утре задължително това ще е първото нещо което ще изпия.
Зори, браво на съпругът ти аз моя не мога да го убедя дори един ден да прави детокс незнам кога ще се вразуми, а определено има нужда. Опитах се да зачекна темата пред свекърва ми, защото тя обикновено му се кара за килограмите, обачесрещнах отпор - английската сол дразнела стомаха.
Ужасни са :126 :126 :126
Лека вечер на всички!
baimomchil
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от baimomchil »

Мърмори написа:Ooo,свате,тебе най-малко очаквах да те видя тук! Ми какво да ти кажа-чудя се всъщност кое НЕ е мутренско вече в мутренската Варна! Но спирам,щото побеснявам като захвана тая тема! Явно трябва да търсим други възможности за срещи.
Успешен следпразничен детокс на теб и жена ти! Ааа,да ти похваля Жоро-за месец някъде е свалил над 5 кг-и то само от калкарея и зелен чай. Смъкна дръжките,шкембето...не че няма още какво да се желае,но лично аз не съм очаквала толкова бързо да му се случат нещата.
Я разкажи - как точно Жоро е свалил 5 кила?
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

baimomchil написа:
Мърмори написа:Ooo,свате,тебе най-малко очаквах да те видя тук! Ми какво да ти кажа-чудя се всъщност кое НЕ е мутренско вече в мутренската Варна! Но спирам,щото побеснявам като захвана тая тема! Явно трябва да търсим други възможности за срещи.
Успешен следпразничен детокс на теб и жена ти! Ааа,да ти похваля Жоро-за месец някъде е свалил над 5 кг-и то само от калкарея и зелен чай. Смъкна дръжките,шкембето...не че няма още какво да се желае,но лично аз не съм очаквала толкова бързо да му се случат нещата.
Я разкажи - как точно Жоро е свалил 5 кила?
:524 Особено ме вълнува въпроса със зеления чай.
Cheva написа:Не мога да не я похваля! От предишния детокс до сега има свалени 6 кг!!! :425
Браво! Отличничка!
Аууууууу само аз се излагам някакви си 7-8 килограма не мога да сваля вече половин година. Срамота!!!
Мърмори написа:Ми какво да ти кажа-чудя се всъщност кое НЕ е мутренско вече в мутренската Варна!
Е то само за Варна да беше, някак си щяхме да го преживеем, ама ... Те тимаджиийе са пуснали здрави пипала из цялата ни държава.
qn4eto написа:Дръж се, Поли! :923 :923 :923
Благодаря от нейно име. Утре ще и се обадя да я зарадвам, колко много хора днес са мислили за нея и са и пращали положителна енергия.
Отчитам първи успешен ден на ей така започнат на шега детокс!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

bobichan написа:Ейййййййййййй, Розаааааааааааааа Бравоооооооооооооооооооооооооооооооооооооо, бравооооооооооооооооооооооооооооооо, бравооооооооооооооооооооооооооо
:326 :326 :326 :326 :326 :326 :326 :326 Продължавай в същия дух и ще успееш. Ако имаш проблеми с кърменето свиркай, звънкай и там каквото се сетиш. Аз и двете си деца ги откърмих на детокси. (То аз всъщлност не знам какво е да детоксваш в нормални обсоятелства :221 в смисъл да не съм блеменна или да не кърмя )
Направо ни разби!Цели 5 килограма. И аз като Дани съм на 0. Обаче и първия конкурс така го започнах с голямо излагане в началото.
А и до вчера си мислих, че ще правя рестарт на детоксите. Тоест, ще пропусна, обачееееееее сутринта се събудих с невероятна мотивация и си викам "Какъв рестарт бе, до кога ще влачиш тая китова мас със себе си? Я се хващай в ръце". А такива вредни мисли ми се въртяха, защото утре ще имам гости и ще трябва да им сготвя рзни вкусотийки, а в събота имам събиране със съучениците от 8 клас! Но съм решила да карам на 1 салатка и 1 биричка, нали Док позволява при екстремни случаи.
В този ред на мисли Док, радвам се че си с нас!
И сега да ви се олача, това ще ми е поредния незнам 3 или 4-ти детокс, който започвам от килограмите на предния! Писна ми! Ама заковал е кантара на 63 и това е! Мърда само по време на детокс. Не знам защо така. Май-ще направя 1 жито, за да раздвижа нещата.
Хайде успех на всички.
Боби, ами аз само мога да си мечтая в момента за 63кг. То това горе-долу е моята цел. Започнах от 92кг (тази година) и в момента съм 83кг. Вероятно още няколко месеца няма видя 6.. на кантара. Но с тази подкрепа от всички тук, пък и като победител за месеца съм се понадула та няма как да се откажа. :1028 Благодаря ти за подкрепата за кърменето, но май ще е по-голям проблема с отбиването. Лили е на две години и два месеца и ме търси доста на честичко. Ако ме види седнала и веднага се е лепнала да "суши мамо, суши!" :lol: Само да споделя, че ако знаех за детокса докато бях бремена сигурно пораженията по моето тяло нямаше да са толкова тежки. Хубаво е, че си успяла и бремена да го правиш.
Cheva написа:Не мога да не я похваля! От предишния детокс до сега има свалени 6 кг!!! :425
А да те питам ти къде я криеш тази мама и не си я записала в конкурса? :222 Браво за успешната борба!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Зоритаааааа, съсипаха ни хубавата традиция да се виждаме във Варна :1062 :1062 . Вярно, че е на една година (традицията имам предвид), ама сега как ще стане на 2?!? :1044 :1044 Много ми е неприятно и на мене. Да поздравиш свата за тези 5 кила дето ги е свалил. Да не го изгубим съвсем до сватбата? :221 :221

Бобка, Поли ще се справи перфектно! Има желанието, има и мотивацията..... и как ще се хвали тогава :D , убедена съм!

Чева, маман ти е........... респект за нея! :326 :326 :326 Да я поздравиш специално и да й кажеш, че е страшен стимул за такива като мене!

Дидинка, да ти кажа ли нещо под сурдинка? От 2008 година на приливи и отливи правя детокси и майка ми още не знае :221 :221 :221 . Отказала съм се въобще да споменавам - тя за хомеопатия не ще да ме чуе, пък какво говорим за гладуване, с което според нея ще се загубя, разболея и ще ми стане язва, гастрит и какво ли още не на стомаха..... Въобще, стане ли въпрос за забележи ограничаване , не спиране на храната, и настъпват невероятни смущения... :mrgreen: :mrgreen:

Аз днес си хапнах добре динка. Беше около 4 кила с кората, която...... беше толкова дебела :126 :126 , че ако не е била само тя 2 кила, та на! С водата съм твърде зле, ама то си е студ навън и не можах да пия повече от обикновено. А пък чай - изобщо не пих! Към 6 часа хапнах 5-6 джанки иииии т'ва е - бера душа вече :221 :221 . Студено ми е.... брррррррррр, много ми е студено.

Хайде лека нощ на всички и да не забравите да погледате персеидите! :222
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
gelikas

Мнение от gelikas »

Добро утро! Хайде ставайте ансола ви чака! :923
Хей, Муррка :828
На мен днес ми е 3 ден и утре и другиден се захранвам. Взех ансола и после почвам динята.
За тези два дни кантара се отчита достойно, но ще изчакам и утре и ще ви се хваля.
Важното е че издържам и то вече втори път!Не си вярвам сама. :)
Успех!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Добро да е!
Тази сутрин се събудих в отчайващо състояние - обезобразена от зверски херпес на устната и оплескана до уши от МЦ. Ужас! Херпеса ме почна от снощи - взех през 15 мин по една таблетка Енгистол и днес продължавам 3х1, мисля да го мажа и с клеева т-ра. Ей, тая гадост не ми се беше появявала от години!
Иначе вчера бях на 1/2 кг диня и 4 праскови, че динята беше гадна и 2 литра чай +кафе и вода. Сега ще започна с чайчето, пък а плодовете ще му мисля после.
:954 Много енергия и усмивки днес! :954
qn4eto

Мнение от qn4eto »

Здравейте! :954 Всичко е по план, нали? Зори, благодаря за съветите, сутринта , половин час преди ансола пих клеева т-ра, сега носът ми обаче е чешма. Сигурно съм алергична и на пчелни продукти, защото миналия детокс опитах да вземам пчелен прашец, резултатът беше същия - тече отвсякъде. :221 Тогава си помислих, че може да е съвпадение, но сега май се изяснява. Хич не ми се ще да е така, затова ще направа и трети опит и тогава ще го приема като факт.
Иначе наистина е чудесно да детоксваш с диня. Благодаря ви, че не ме оставихте да пропусна заради пустия гастрит. Засега си се спотайва и не се обажда, надявам се да се излекува с детоксите - защо не.Успех на всички!
Поли мила вярвам, че си добре. С теб сме и те обичаме! :923 :329 :923 :329 :923 :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добрутро! Как е настроението днес?!? За някои е втори ден, за други трети (на вас почти завиждам :lol: ), а има и първескини :1062 :1062 :1062 . Както и да е, пожелавам хубав, спокоен, уравновесен, пречистващ и радостен петъчен детокс!!!!!!! Страхотно е, че утре е събота и ще си почиваме! А днес, днес почти е минало, щом вече е започнало...... :mrgreen: :mrgreen:

Заредила съм се с кило праскови, половин кило малини и 250 г къпини!!!! Ще почна от последните. Определено имам доста засилен световъртеж, нещо което...... хм отдавна не ми се беше случвало по детокс, но не e и състояние, което да ми е непознато :lol: :lol: :lol: . Мисля, че се дължи повече на факта, че всеки момент трябва да ми дойде, отколкото на пречистването. Симптомите ми преди МЦ взеха да придобиват все по-странни изяви........ запушен нос, световъртеж, глад но без апетит :plezya se :plezya se :plezya se ......... Не може да ми се угоди, ей!

И така, хайде по-смело с писането и с детоксването! :954 :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mironi

Мнение от mironi »

Здравейте и от мен. Аз днес започвам втория си детокс. Пих вече солта - в 9.30. Сега малко кафенце с много вода. И след това започвам чайчетата. Иначе плода днес ще е пъпеш - обожавам ги.
От снощи стискам палци за Поли. Не я познавам, но само като си помисля за моята операция и ......... Дано всичко е наред с резултата от операцията, и дано бързо се възстанови и никога повече да не се налага хирургична намеса. Чакам хубави новини днес.
Успех на всички с детокса. И много здраве, слънчеви усмивки и свалени кг.
Заключено