Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупето

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mira_b

Re: Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупе

Мнение от mira_b »

Портокалина от скоро съм тук, но мога да споделя моето зхранване от предишния път - чувствах се добре и нямах тежест от храната. Първия ден както е по схемата: плодове; след 2 часа овесени ядки накиснати за 30 мин с ленено семе и сурови орехи; след около три часа варени картофи без нищо; следобяда пак плодове и за вчеря пак катрофи, но изпечени с мазнина и малко морска сол. Салата хапвах отделно. Втория ден: плодове, овесени ядки, задушени тиквички със сирене и салата; вечерята - задушени тиквички със сирене и яйца. Едва на тртия ден хапвах месо със салата и хляба бе най-накрая, защото просто не ми се ядеше. Дано съм била полезна :)Това е моят вариант. Всичко си прецени сама като пак прочети съветите във темата за захранването.
На мен главоболието почти ми минава вече - пих пак чай от мента и сложих малко мед, после едни нектарини и много вода и се чувствам по-добре. Ще отида да си дремна, докато и малкото човече спи, за да събера сили. :923
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Мне, напротив! Останало е точно това, което ти е необходимо - полезните бактерии, които сформират твоята имунна система. Нищо не ти е необходимо.След като не си затрупвала корема си с вредни и изкуствени храни, си дала възможност на "добрите" бактерии да се развиват в естетсвена среда и в момента те са повече, отколкото преди 3 дена.
:326 Урааа!

mira_b, благодаря ти за споделения план за захранване. Тези овесени ядки на първия ден след три детокси-дни малко ме притесняват, тъй като мен ме издуват така или иначе, но ще сглобя нещо.

Иначе днес всичко е по план, много вода с 2 круши и 2 праскови, че да има повече за довечера :1048 нали отивам на сватба, мога да празнувам поне на плодове :1209

Стискайте палци! Знам, че ще издържа без да проваля захранването, въпросът е да не се чувствам кофти, че всички около мен гуляят, а аз боцкам картофчета и салатка, което всъщност май само от мен си зависи!

Пък за награда другата седмица и аз ще се цамбуркам в морето със спихналия корем и дупе :943
danielka_y

Мнение от danielka_y »

Чери, до колкото помня освен че се чувствах по-лека, стомаха ми си работеше напълно нормално по 1-2 пъти на ден вършех големите неща в усамотението, а по принцип в това отношение съм трудна, обикновенно 1 на 3-4-5 дена, случвало ми се е и по 12 дена да не ходя, спях нормално и пълноценно...то друго какво може да каже едно 18-20 годишно момиче, други болежки нямах :954
jasmin

Мнение от jasmin »

Днешният ден вече е кеф! Глава не ме боли от вчера следобед - удържах без хапче! Днес съм в МЦ, но такъв не съм имала досега - даже не разбрах, че ще ми идва - нито болки, нито ПМС - нищо! Надявах се само да удължа малко цикъла, че на 23-24 дена ми идва множко. Предния детокс го докарах до 28 дни, а този 25. Та така - доволна съм. Днес вече не ми се и яде. Предните дни бях като ламята Спаска и унищожих повече от позволеното количество плодове, но не се терзая особено - важното е че устоях.

Чери, накарах се яко на мъжа ми и той се взе в ръце - вече пие и си взема плодове за работа и продължава с мен, което е най-важното, имам си подкрепа. Е, не пие солта, че иначе горкия не излиза от 00 :1215 , но поне се очиства само с плодове и вода.

Поздрави на всички момичета и успех! :940
jasmin

Мнение от jasmin »

Портокалина написа:Тези овесени ядки на първия ден след три детокси-дни малко ме притесняват, тъй като мен ме издуват така или иначе, но ще сглобя нещо.
Мен също ме притесняват и затова досега само веднъж съм ги яла. Излизат ми киселини от тях. Просто не ги яж, щом не ти понасят. Аз ги заменям с плодове до обяд.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

jasmin написа:
Портокалина написа:Тези овесени ядки на първия ден след три детокси-дни малко ме притесняват, тъй като мен ме издуват така или иначе, но ще сглобя нещо.
Мен също ме притесняват и затова досега само веднъж съм ги яла. Излизат ми киселини от тях. Просто не ги яж, щом не ти понасят. Аз ги заменям с плодове до обяд.
И аз се включвам в този "клуб". От овесените трици пък ме заболява страхотно корема. А ядките ме подуват... Така че, аз утре ще се захраня с варени картофки. Ще ги ям към 11 часа, защото после ме чакат 3 часа шофиране и ми се ще да съм хапнала.

А пък после каквото сабя покаже, т.е. майка нагласи... поне ще имам избор, който да приема или отхвърля като знам майка ми какви софри гласи...... :1210 :1210 .
danielka_y написа:Чери, до колкото помня освен че се чувствах по-лека, стомаха ми си работеше напълно нормално по 1-2 пъти на ден вършех големите неща в усамотението, а по принцип в това отношение съм трудна, обикновенно 1 на 3-4-5 дена, случвало ми се е и по 12 дена да не ходя, спях нормално и пълноценно...то друго какво може да каже едно 18-20 годишно момиче, други болежки нямах :954
Е за такъв вид разтоварване наистина не бях чувала..... Откъде я вземаш тази дистилирана вода? Защото аз познавам само един вид, с който се доливат клетките на автомобилните акумулатори :oops: :oops: .

Дотук съм добре - сега хапвам грозде. Довечера ще е мъка, ама пък то не остана де! :1216
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
vesin

Мнение от vesin »

Здравейте, сладки слабурани!!! Радвам се, че всички сте добре, ами то, като се замисли човек - не остана!
Всичко минава гладко и по план, наливам се с вода, ям много диня и почти не излизам от 00, но само по "малката нужда", при мен солта никога не е действала разхлабващо, дори и първите ми детокси, а този път дори ми се стори и не чак толкова отвратителна!Единствено като страничен ефект отчитам студа, не мога да се стопля, но така пък си пия чайчетата с кеф. Мисля да продължа и утре, но се чудя със сол или без сол!?
От известно време МЦ и при мен съвпада с детоксите и та исках да споделя, че почти не го усещам откъм болка, минава леко и безболезнено.
Приятен ден и до утре!
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Здравейте мили ми мецанки!
Ето ме и мен, в третия ден съм и аз,не можах да изчета всички странички и бързам да пиша до като са ме оставили на спокойствие домашните.
При мен вчера мина много тежко,не си бях в къщи не можах да си пия добре течностите и на вечерта един глад като ме нападна,за малко да проваля хубавия детокс.Но хапнах един банан да си призная,не можах да издържа :328.Пробвах да се налея с повечко охладен чай(оставих да поистине),след това си разбих и ябълков пектин, но и това не помогна...Ядките наистина много ми помагат в такива моменти ,но не се намираха в къщи...
А днес съм по-добре,няма глад,но пия повечко....а и като знам че утре захранваме,това може би ме държи'' в ръце'' :fan .
Аз ще захранвам с жито съм намислила,но дано само да не ми мине котка път и да не забравя да си го накисна от тази вечер...
Сега започвам да ви чета от началото че вчера и днес не съм влизала тук...Ще се радвам всички да преминем успешно през това чудотворно предизвикателство-детокса...
:922 :922 :922
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Cheva,радвам ти се много ти си на финалната права :954 и продължаваш с разтоварващи дни ,от страни изглежда че бързо минаха тези месеци ,но само ти си знаеш :) ...
mironi

Мнение от mironi »

Ето ме и мен за вечерния отчет! Като говорите така за главоболие се сетих аз, че в деня преди цикъл имах години наред зловещо главоболие. Мен рядко ме боли глава, но в деня преди цикъла просто беше задължително. И сега установих, че може би при последните 2 цикъла главоболието просто го няма. Ама това направо е чудесно!!! А и при детоксите не ме боли вече глава (при първите ме болеше).
Това ми говори, че имат трайни ефекти тези детокси и правят положителни промени. На мен този ми е 12-ти и се кефя тука. Имам си Детоксов дневник и описвам как протича и кво ми става...и кво не ми става..... :954 .
Иначе днес мина леко - до този момент съм само на 2 ябълки и една нектаринка. Ще хапна още една по-късни и в леглото.Гърлото вече е значително по-добре. Смятам утре вече да е напълно добре, но да видим....
Сънят беше страхотен - както винаги при детокс. Вярно, че легнах по-рано от обикновено снощи, и макар че ставах два пъти до 00 заради динята, сутринта бях свежа като краставичка, а днес много работоспособна.
Смятам утре следобяд да захранвам, че май много слабея - 2 кг съм. Пък няма нужда от повече минуси - малко се притеснявам да падна под 52-53.
Всички ми казват, че изглеждам много добре, но аз това го отдавам на това, че вече се харесвам и се чувствам добре в кожата си (което години наред не се беше случвало), което ми докарва много добро самочувствие. Все пак никога не съм минавала 60 кг.
Хайде - лека вечер от мен. Радвам се на успехите Ви и ви желая да постигнете това, което искате и най-важното - всички да сме здравички!!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Тук съм, братовчедки! :razz: С най-похотливите мисли за ядене, които въобще са възниквали в тази Вселена и в нашето измерение! :626 :622 :624 Ноооо не ми се яде! Проблемът ми е онази сочна пържолка, която сама приготвих и която плъзва съвсем по мярка в устата на мъжа ми. По малко! Гладко! Похотливо! И, разбира се, безвъзвратно :328 :328 . А моята бутилка с вода потреперва безпомощно в такт с със сърдечния ми ритъм и залива желанието в изпълнената ми със слюнка уста........ Боже!

Ами т'ва е накратко от мен :221 :221 . Но издържах, защото точно сега никога няма да си позволя да ям! Към 20 часа сгънах четвърт диня и сега само водица..... до утре! А утре..... ще се похваля, надявам се! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено