На мен главоболието почти ми минава вече - пих пак чай от мента и сложих малко мед, после едни нектарини и много вода и се чувствам по-добре. Ще отида да си дремна, докато и малкото човече спи, за да събера сили.

Мне, напротив! Останало е точно това, което ти е необходимо - полезните бактерии, които сформират твоята имунна система. Нищо не ти е необходимо.След като не си затрупвала корема си с вредни и изкуствени храни, си дала възможност на "добрите" бактерии да се развиват в естетсвена среда и в момента те са повече, отколкото преди 3 дена.
Мен също ме притесняват и затова досега само веднъж съм ги яла. Излизат ми киселини от тях. Просто не ги яж, щом не ти понасят. Аз ги заменям с плодове до обяд.Портокалина написа:Тези овесени ядки на първия ден след три детокси-дни малко ме притесняват, тъй като мен ме издуват така или иначе, но ще сглобя нещо.
И аз се включвам в този "клуб". От овесените трици пък ме заболява страхотно корема. А ядките ме подуват... Така че, аз утре ще се захраня с варени картофки. Ще ги ям към 11 часа, защото после ме чакат 3 часа шофиране и ми се ще да съм хапнала.jasmin написа:Мен също ме притесняват и затова досега само веднъж съм ги яла. Излизат ми киселини от тях. Просто не ги яж, щом не ти понасят. Аз ги заменям с плодове до обяд.Портокалина написа:Тези овесени ядки на първия ден след три детокси-дни малко ме притесняват, тъй като мен ме издуват така или иначе, но ще сглобя нещо.
Е за такъв вид разтоварване наистина не бях чувала..... Откъде я вземаш тази дистилирана вода? Защото аз познавам само един вид, с който се доливат клетките на автомобилните акумулаториdanielka_y написа:Чери, до колкото помня освен че се чувствах по-лека, стомаха ми си работеше напълно нормално по 1-2 пъти на ден вършех големите неща в усамотението, а по принцип в това отношение съм трудна, обикновенно 1 на 3-4-5 дена, случвало ми се е и по 12 дена да не ходя, спях нормално и пълноценно...то друго какво може да каже едно 18-20 годишно момиче, други болежки нямах