Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупето

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
danid
Философска система

Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупето

Мнение от danid »

Още едно предложение нали съм на морска вълна вече

Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупето :221 - Чери, пусни ти темата, която си харесаш, няма да има недоволни, че детокса направо чука на вратата вече.

На какво ще сте Дами? Аз май на грозде ще карам този път.

Хайде, до утре :922 :922 :922
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
pepidzheneva

Re: Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупе

Мнение от pepidzheneva »

Здравейте и от мен!
Видях че има нова темичка и хайде да се запиша,че последните два месеца направо се изгубих ......не се отнася за килограмите, а за присъствието тук....
И аз започвам с вас от утре...но не съм решила с какви плодове...може би със сокове,защото тогава имам най -добър и най-дълго задържащ се резултат след детокса...
Надявам се да се заформим добра групичка :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

И аз стартирам от утре. Дълго го мислих дали да почвам или не, ама ..... мисля, че точно сега трябва да направя детокса. Още повече, че имам да чистя един АБ заради тъпия мъдрец.

Със сигурност съм на плодове - диня, пъпеш, грозде, праскови, сливи..... даже не се и замислям. Обожавам всеки един от тези плодове и ще ги ям в огромни количества, е.... не чак толкова огромни де :1062 :1062 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

:954 И аз, и аз ... утре сутрин лъжица от омразната ансол ( много ми е трудна за преглъщане, пустата :1052 ), обаче после е лесно - водица, плодове к'вито има - сливи, праскови, пъпеши ... и те така.
Днес имах намерение да съм на ПОД, като за подготовка, ама ще видим как ще бъде в края на деня. :1062
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

И аз ще съм на линия за трите дена, че вече усещам крещяща нужда от детокс.Ще съм на както казва Титка "омразната сол" и на сини сливи, диня, праскови....каквито плодове има в градината.Днес комшийката отсреща ми се подигра колко съм била дебела и ми стана едно неприятно.Не, че ми казва нещо дето не го знам :1062 но пи мисна където и да отида да ме сочат с пръст заради килограмите :oops: :oops: :oops: Та такива ми ти работи при мен.Дет се вика дебелашка история :221
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Воденица

Мнение от Воденица »

Здравейте,
съвсем нова съм тук, след доста умуване реших да пробвам детокса, купих си английска сол, но на опаковката пише : "да не се използва от бременни и кърмачки, освен по лекарско предписание", което доста ме учуди. Четох по ?са, но не видях никъде нищо обезпокоително, някой има ли представа защо е тоя надпис? Кърмачка съм още. но ми е голямо детето. Решила съм да се пробвам така или иначе, утре сутрин ще пия, но ми е любопитно как евентуално би могла да навреди солат.
Желая успех на всички! Дано и аз издържа :524
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Воденица, добре дошла :923 Когато детоксвах за първи път все още кърмих и не съм имала проблеми.Само, че имай в предвид, че за бременни и кърмачки английската сол, която се пие е в по малко количество.По една чаена лъжка а не по супена :idea:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
tita

Мнение от tita »

Воденица, добре си дошла!
Солта може да "навреди" само с ... отделеното малко повече време за посещение до WC-то. :1062 Но и това не е задължително. При мен ефекта от солта се изразява повече в къркорене на червата, отколкото в неудържими позиви за ..."бърз разговор от кабинката с големия бял телефон". А за да ти е по-лесно, просто прави това, което ти е заложено по дефолт ( съдейки от ника ти :D ) - нека има повече вода във воденицата, поне 3 литра.
danielka_y

Мнение от danielka_y »

Здравейте момичета!
ПОД-а така и не го направих, може би следващата седмица, но за детокса съм непоклатима! Имам малко английска сол, утре задължително трябва да си купя, надявам се не се отпуска с рецепта, че единствената аптека до нас аптекарката е като зло куче, и нош-па не би ми дала ако е с рецепта. Та и аз ще съм на каквото има - грозде, диня, праскови, сини сливи, ябълки.
С нетърпение чаках утрешния ден :922
vesin

Мнение от vesin »

Здравейте, момичета! Утре се включвам и аз! Надявам се на един стриктен и резултатен детокс! Ще съм на диня и пъпеш, дано успея да се отърва от натрупаните на морето килограми! Успех на всички, дано мине гладко и леко! :923
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро! Изпих англсол и започвам детокса. Пожелавам на себе си и всички детоксващи успех и търпение :329
Стартирам от 66 кг. взех си и мерките. Малко съм замаяна от вчера, но отчитам, че пия малко вода и вероятно е от това.
Лек и успешен ден! :922
Заключено