Насам народе,хайде всички на септемврийският детокс

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Re: Насам народе,хайде всички на септемврийският детокс

Мнение от mari_ko »

Здравейте. При мен резултата от детокса и двата дни захранване е -3,9 кг.
Снощи бяхме на рожден ден, но аз бях на ядки и фреш. Естествено трябваше да обяснявам подробно на каква "диета" съм и през октомври може да си имам другарче в детокса. Неприятното беше, че снощи за първи път в живота ми ме боляха ушите. Сега разбирам за какво става въпрос - ужасно е. Всичко тръгна от гърлото. Преди лягане си капах капки от едно цвете и си сложих компрес на гърлото и тази сутрин съм добре. Трябваше да направя компрес още като ме заболя гърлото, ама ... другия път.
Днес ще ми е трети ден захранване - до обяд ще съм на чай, на обяд варени картофи + салата домати, краставици, чушка с лимонов сок и обезсолено сирене. Вечеря - скумрия на скара /с малко сол :oops:/ + зелева салата пак с малко сол, лимонов сок и няколко капки зехтин. Е, и малко плодове между храненията - ябълки. Това е плана ми.
cchery написа:приемаш само естествени и полезни хранителни вещества при това в аскетични грамажи.
Чери, ама това за грамажите.......вие сериозно ли :???:
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

VIKI1023 написа:http://www.snimka.bg/?profile,uploadinf ... =1;#paging

Ето снимки
Име viki1023 парола 236565
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
valrus

Мнение от valrus »

Момичета,моля да ме извините,че вчера не писах,но мислено бях с вас :922 Направих си гръга.Пожелавам на Мари всичко с детенце да е наред,даже съм убедена.Щом не позволим на лошото да ни обземе......то изчезва мигом.Да благодарим на Бог за добрите си деца ,съпрузи и семейства и ще се почувстваме по-добре.Детоксът ми мина по добре на непосправени салатки.....малеее щях да умра.За 5 пореден път съвпада с цикъла ми.Но иначе не мога да повярвам-започнах с вас от март и до сега съм -13кг,не е за вярване.Благодаря ви дръжки. :1076
Верче,въпреки слатките захранвам с теб,но плюс ядчици :roll:
маца73

Мнение от маца73 »

Привет и от мен! Чак тази вечер установих, че съм изпуснала новата тема и съм писала в старата. Или май ме домързя пък писах в другия форум......... :???: абе угелпила съм се ама карай............
Та да си кажа, че изкарах перфектен, образцов детокс. За съжаление не съм много сигурна дали не се изложих със захранването. Другото за което съжалявам е това, че едва сега прочетох началото на темата и видях предложението на Вер което не звучи зле. Вече е късно да се придържам към него. Ще го имам в предвид другия път. Иначе карах успешно на диня и чайчета.
В момента адски ми се спи и нито ще смогна да ви изчета до края нито мога да пиша повече.
Само за информация - ремонтните работа вървят с пълна пара и не надявам всичко да приключи успешно в нормани срокове. Стискайте палци да открием на време по живо по здраво!
Целувам ви силно и скоро пак ще ви нагледам. Сега като ви знам къде се подвизавате ще наминавам. :222
Ver

Мнение от Ver »

Лелее момичета- Мари-ко, Вале, Поли и всички други които прегърнахте идеята ми за по-дългото захранване БравоС :326 !
Аз трябва да признавам сега, че доста се издъних и с детокса и с захранването...., "Кой предложи, той заложи",да, да ама не :1062 "Кака" ви Верка, този път не можа да се възползва от прекрасната идея, която даде :423
Но, пък се чувствам добре :1062 и в хармония със себе си.
Живота е прекрасен, нали Хриси :954
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

О, ВЕР разбира се, че е така.Всяко зло е за добро,защото наистина е така -ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН! :954
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

:1075 :1075 :1075 :1075 :1075 :1075 :1075 :1075
Здравейте,приятелки!!!
Как сте,как я карате?!
Аз да се отчета за моя успешен детокс - ми,то ми се полагаше,защото май два бях пропуснала.Значи-свалих 3 кг.Което е много добре.Купих си гирички по два кг,естествено розУви :1062 и сега ще ставам бучка :1062

Вторият ми ден беше може би критичен,тогава имах главоболие,но и просветление :954 препрочетох една позабравена книжка на Питър Кедлър за тибетските ритуали и тя ме стимулира още по-вече,та чак изкарах четвърти ден,но вече без ансола.Сега се чувствам супер,днес ще правя стъпка към захранването,включващо сурови моркови,краставица,домат + плодовете и чая.Утре ще включвам варен картоф, а вдруги ден -ще видим - нещо на пара и т.н.

Чери,беше ме питала за лечебното гладуване и какво ме е довело при Емилова.Както всичко,което трябва да стане и при мен се получи най-случайно.
Бяха ме оперирали на 25год.от киста на единия яйчник и от "кадърни"лекари,започнах да си страдам.Бяха ми отстранили целият друг яйчник,на който нямаше киста,а този,който имаше/ и тя не толкова голяма,така че можеше без операция/оставиха някаква си малка част за поддържане на функциите.Та-след тази операция си започнаха моите неволи.Кистите си се появяваха и появяваха,аз пиех хормонални таблетки/нали се сещате за целулита,който няма махане все още//И един ден отидох на лекар и ми казаха че едва ли не нямам никаква алтернатива.Изписват ми поредните хормонални,след които,ако кистата не се махне,трябва нова операция,при която може би всичко ще бъде отстранено,защото просто от една съвсем малка част на яйчника ,няма как да се остави още по-малка.
За едно младо момиче,каквато бях,света се стовари на раменете ми.Разплаках се и си казах СТИГА.Веднага се свързах тогава с д-р Емилова и след 3дена бях във Варна.Там проведох 15-дневно гладуване и в къщи продължих още 5.Направих захранването по схема и след това отидох на проверка.Естествено кистата беше изчезнала,като с магическа пръчка.Ужасно силните болки,които всеки месец имах при цикъл също изчезнаха.

И извода - всяко едно пречистване,под формата на детокс,гладуване и т.н.изчиства организма от отровите.Само си мисля,че човек наистина трябва да има нужното съзнание и да се усети навреме,а не за съжаление,когато вече е станало късно...
Това е ,малко дълго стана,но просто споделих.Хайде,дано другият ни детокс да е още по-успешен!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро, момиченца. То станало обяд де, ама няма нищо. Моят септемврийски детокс приключи с най-добрия резултат за всичките ми детокси досега :954 :954 - свалила съм цели 2 килограма :324 :324 :324 ... :1076 за аплодисментите :mrgreen: :mrgreen: . Това е самата истина - може някъде в аналите на темите за детокса в Часът да съм споменавала, че съм сваляла по 2 кг, но със сигурност не си ги спомням. Най-много бях сваляла 1.5 кг. По принцип е нормално да свалям по-малко от останалите, които правят детокса по 3 дни, защото както знаете, аз си го правя двудневно. И имено затова днес, тази сутрин съм изключително щастлива :954 ;) . Ще вземе да се окаже вярна теорията, че детоксът действа кумулативно, т.е. с натрупване. Правиш го за известен период от време с посредствени резултати специално за теглото имам предвид - сваляш-качаваш, стоиш на едно място и после както Исето беше казвала се ОТПУШВА нещо и нещата тръгват в нормална посока. А дано да е така и с мене!!!! :1074 :1074 :1074 :1074 Толкова много вече искам да сваля "дебелите дрехи" от себе си :twisted: . Та като почнах в четвъртък бях 77.4 кг, днес съм 75.4 - целта ми е задържане на кота :) 76 кг през следващата седмица и след това още кило до следващия детокс. Но да видим. Ще се хваля когато има с какво.

Така, сега да ви кажа, че бях изключително стриктна и този детокс (както се старая вече де) и не чувствах никакво неразположение. Дори вчера сутринта като тръгнах за работа ми беше толкова прекрасно настроението, толкова усмихнато, готино, леко, знаех че правя нещо за себе си както трябва....... и тогава се роди Усмивката (не е стихотворение, момичета, аз не съм поетеса..... по-скоро може би съм поет :lol: :lol: - по би ми отивало на дивия характер, но аз си наричам нещата в рими римувки):

Усмихнато денят ми се изплези
слънцето във стаята ми влезе.
Небето синьо в погледа роди се -
усмихвай се, щастлив си!

Усмихвай се, погледът вдигни
сълзата сетна просто спри!
Усмихвай се, щастлив бъди
очи отворил си - напред върви!

Усмихвай се, раздавай светлина!
Човек си - отпращай всякаква злина!
Човек пред теб стои- погледни го,
усмивка му прати, прегърни го!

Усмивка в утринта,
дума блага пред деня -
свят един ще променят:

УСМИХНАТ ДА ВИ Е И ДНЕС ДЕНЯТ!

После като се сетих през какъв огън минах предишната вечер и ми се сговняса. Опитах се да оправя и други забатачени истории ииииииии.... не всичко се получи, но не може всичко за един ден. Та, ако е прегрешение, то единственото ми за този детокс е снощната салтака от краставици и домати с мъничко зехтичне за вкус и грам солчица, така че да не се усеща. Имала съм детокси с много световъртежи, тежест в крака, ръце, замайване, силен глад, умора, сънливост и ред други неразположения, но този не беше от тях.

Така - връщам се и към всички детоксита с прекрасни резултати - запомних на Марико 3-те и кусур резултата - браво! Скоро ще го докараш до как се беше описала веднъж - високо, стройно, русо маце :lol: :lol: :lol: . Браво и на Мацето за перфектния детокс - май колкото по-стриктна си с детокса, толкова повече и мечтите ти се реализират :1047 . Поне с мен е така. Вале, ти си...... герой :1020 с тези 13 килограма от март досега - направо респект :826 ! Както и към всички, които ми помогнаха да повярвам в силата на детокса - Зори - нашият локомотив, движен от вулканична лава; Исето - позитивния и вечно усмихнат оптимист дори и в трудностите! Нели - жената-дете, която въпреки въпреки серизоността, която демонстрира е един от най-емоционалните хора, които познавам. Оттам насетне винаги съм се вдъхновявала от Аничка и Орхи, но съм контактувала твърде малко с тях, за да мога да ги опиша по някакъв начин. И за мен е много важно да спомена Бобичан - преди раждането на Цветето тя на няколко пъти ми каза да не се отказвам нито от бягане, нито от детоксите и че резултатите ще дойдат по-късно. Предлагаше ми всевъзможни линкове да чета и да се надъхвам и ето: през май тежах 83 кг - сега съм 75.4.

И макар да е последно в този ми пост, то може би е и най-важно: изчитала съм всяка думичка от постовете ви мили момичета - и тук, и в Часът. Интуитивно съм усещала кой какъв е, създавала съм си образите ви и съм си представяла срещите си вас. Някои даже ги осъществих. Но по-важното е, че сте ми дали възможност да общувам с ХОРА, че сте ми давали да погледна от вашите гледни точни и да се осъзнавам. Няма да споменавам имена - влезте на линка, който се намира горе вдясно над емотиконите и се нарича "Потребители" - ще се видите и аз съм редом с вас! :629

Хайде сега, според музикалните ви вкусове си изберете с коя от песничките да се поздравите. И трите се казват Приятели. :)

ПРИЯТЕЛИ - ТОНИКА СВ

ПРИЯТЕЛИ - ФАКТОР

и нещо, което аз знаех като Песничка друзей.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Хайде да се отчета и аз, нали съм крачка напред. Вчера ми беше последния ден от захранването. Голям глад в късния следобед, едва си дочаках рибката вечерта.
Но издържах де. Днес трябва да съм на "обща храна". До момента съм на 1 банан, 1 кафе, 3 с.л. кисело мляко + 2 с.л. овесени ядки + 2 с.л. ленено семе и 1 недовършена чаша чай "лимон и бъз", с която се лигавя от сутринта. Въобще не съм гладна, но ще видим следобед. Сутринта кантара много ме зарадва: -4.100 от началото на детокса, което ми се случва за първи път. Ако задържа поне 1 кг ще съм доволна, досега всичко си връщах :cry:
Хайде, успех и на вас :524
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Линди, Чери, нарочно го правите, нали? Пак ви нямаше като почнах да пиша и пак сте ме изпреварили. :922 Поздравявам ви за това, което сте постигнали :329 Стана ми много интересно за лечебния глад, трябва да се разровя и да прочета нещо.
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

[
Последно промяна от Мари-Жоли на 20 Ное 2013, 22:12, променено общо 2 пъти.
Публикувай отговор