Добро утро, момиченца. То станало обяд де, ама няма нищо. Моят септемврийски детокс приключи с най-добрия резултат за всичките ми детокси досега

- свалила съм цели 2 килограма

...

за аплодисментите

. Това е самата истина - може някъде в аналите на темите за детокса в Часът да съм споменавала, че съм сваляла по 2 кг, но със сигурност не си ги спомням. Най-много бях сваляла 1.5 кг. По принцип е нормално да свалям по-малко от останалите, които правят детокса по 3 дни, защото както знаете, аз си го правя двудневно.
И имено затова днес, тази сутрин съм изключително щастлива
. Ще вземе да се окаже вярна теорията, че детоксът действа кумулативно, т.е. с натрупване. Правиш го за известен период от време с посредствени резултати специално за теглото имам предвид - сваляш-качаваш, стоиш на едно място и после както Исето беше казвала се
ОТПУШВА нещо и нещата тръгват в нормална посока. А дано да е така и с мене!!!!

Толкова много вече искам да сваля "дебелите дрехи" от себе си

. Та като почнах в четвъртък бях 77.4 кг, днес съм 75.4 - целта ми е задържане на кота

76 кг през следващата седмица и след това още кило до следващия детокс. Но да видим. Ще се хваля когато има с какво.
Така, сега да ви кажа, че бях изключително стриктна и този детокс (както се старая вече де) и не чувствах никакво неразположение. Дори вчера сутринта като тръгнах за работа ми беше толкова прекрасно настроението, толкова усмихнато, готино, леко, знаех че правя нещо за себе си както трябва....... и тогава се роди Усмивката (не е стихотворение, момичета, аз не съм поетеса..... по-скоро може би съм поет :lol: :lol: - по би ми отивало на дивия характер, но аз си наричам нещата в рими римувки):
Усмихнато денят ми се изплези
слънцето във стаята ми влезе.
Небето синьо в погледа роди се -
усмихвай се, щастлив си!
Усмихвай се, погледът вдигни
сълзата сетна просто спри!
Усмихвай се, щастлив бъди
очи отворил си - напред върви!
Усмихвай се, раздавай светлина!
Човек си - отпращай всякаква злина!
Човек пред теб стои- погледни го,
усмивка му прати, прегърни го!
Усмивка в утринта,
дума блага пред деня -
свят един ще променят:
УСМИХНАТ ДА ВИ Е И ДНЕС ДЕНЯТ!
После като се сетих през какъв огън минах предишната вечер и ми се сговняса. Опитах се да оправя и други забатачени истории ииииииии.... не всичко се получи, но не може всичко за един ден. Та, ако е прегрешение, то единственото ми за този детокс е снощната салтака от краставици и домати с мъничко зехтичне за вкус и грам солчица, така че да не се усеща. Имала съм детокси с много световъртежи, тежест в крака, ръце, замайване, силен глад, умора, сънливост и ред други неразположения, но този не беше от тях.
Така - връщам се и към всички детоксита с прекрасни резултати - запомних на
Марико 3-те и кусур резултата - браво! Скоро ще го докараш до как се беше описала веднъж - високо, стройно, русо маце :lol: :lol: :lol: . Браво и на
Мацето за перфектния детокс - май колкото по-стриктна си с детокса, толкова повече и мечтите ти се реализират

. Поне с мен е така. Вале, ти си...... герой

с тези 13 килограма от март досега - направо респект

! Както и към всички, които ми помогнаха да повярвам в силата на детокса -
Зори - нашият локомотив, движен от вулканична лава;
Исето - позитивния и вечно усмихнат оптимист дори и в трудностите!
Нели - жената-дете, която въпреки въпреки серизоността, която демонстрира е един от най-емоционалните хора, които познавам. Оттам насетне винаги съм се вдъхновявала от
Аничка и Орхи, но съм контактувала твърде малко с тях, за да мога да ги опиша по някакъв начин. И за мен е много важно да спомена
Бобичан - преди раждането на Цветето тя на няколко пъти ми каза да не се отказвам нито от бягане, нито от детоксите и че резултатите ще дойдат по-късно. Предлагаше ми всевъзможни линкове да чета и да се надъхвам и ето: през май тежах 83 кг - сега съм 75.4.
И макар да е последно в този ми пост, то може би е и най-важно: изчитала съм всяка думичка от постовете ви мили момичета - и тук, и в Часът. Интуитивно съм усещала кой какъв е, създавала съм си образите ви и съм си представяла срещите си вас. Някои даже ги осъществих. Но по-важното е, че сте ми дали възможност да общувам с ХОРА, че сте ми давали да погледна от вашите гледни точни и да се осъзнавам. Няма да споменавам имена - влезте на линка, който се намира горе вдясно над емотиконите и се нарича "Потребители" - ще се видите и аз съм редом с вас!
Хайде сега, според музикалните ви вкусове си изберете с коя от песничките да се поздравите. И трите се казват Приятели.
ПРИЯТЕЛИ - ТОНИКА СВ
ПРИЯТЕЛИ - ФАКТОР
и нещо, което аз знаех като
Песничка друзей.