Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
pepidzheneva

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от pepidzheneva »

Привет на всички мили момичета!
Аз няколко дни не бях влизала във форума.......наистина много ми липсвахте........
ccery много :923 :923 :923 и от мен ......радвам се че мога да помогна и аз...както и вие на мен в борбата с излишните килограми :fan :fan :fan
Аз за утре съм се настроила за ориз и плодове....дано се заформим отново една прекрасна групичка...видях ,че Боби и Цвет ще са на линия с ориза утре....присъединявам се и вас към вас момичета :222
Успех на всички които оризят днес,утре ще се радвам да видя хубави отчети,момичета!
:329
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Привет Момичета !!!
Тук съм днес и аз на оризче.След 2 дена ужасно стомашно-чревно разтройство / но за това в друга тема/ и принудителна диета, днес съм заредена с енергия и ентусиазъм и мисля, че вече съм добре. :fan
Доколкото виждам - голяма дружина се заформяме :524 :923
Успех на всички, а вчерашните Оризантки, да минат да споделят :329
Dari09

Мнение от Dari09 »

Добро утро, момичета! Аз съвсем се изгубих в писането, но лятото твърде рядко сядам на компютъра. Все пак, когато имах възможност, хвърлях по едно око. И тъй като вече оризчето ми ври, реших, че едва ли ще съм сама. Последните 2 месеца и детоксите се оказаха в много неподходящо за мен време, затова минавах само с разтоварващ ден, нещо и в оризенето се издънвах, така че е време да се взема в ръце. А каква по-добра компания от тази. Обещавам да съм редовна, и най-вече стриктна в изпълнението, че още доста килограмчета чакат да бъдат махнати. Аз днес съм на ябълки и оризче. Успех на всички! :524 :923
Cvet

Мнение от Cvet »

Здравейте и от мен! С вас съм на ориз и праскови (засега). Следобяд евентуално мога да заменя прасковите с круши!
Съжалявам за стомашните ти проблеми, droidd и се радвам че вече си добре! :923 :923
Аз нещо не бях много стриктна през изминалата седмица, защото си позволявах хапване след 19 ч, но мисля че ще се справя с тези ми забежки ;), макар че проблемът идва от работното ми време и желанието ми да хапнем заедно със съпруга ми поне веднъж на ден :D
Очаквам всички оризещи утре да отчетат един успешен ПО ден и на всички момичета (оризещи или не) слъчево настроение :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Я да се отчета аз, какво се мотам?! :1058 :1062 :1062 Ще почна така, не вярвайте на всичко, което видите на кантарЕто!!! Бях ви споменала, че вчера сутринта отново видях 4-ка на кантара, ама като втора цифра! :plezya se Да не си помислите, че е първа! Т.е. 74 ииии нещо си :roll: :roll: :roll: . И това при положение, че с миналият ПО-ден достигнах до 71.2 кг! И вчера сутринта в някакъв транс, се качвах и слизах от кантара! Местих го в 2 стаи и в коридора! Грамовете след 74 варираха от 200 до 600, т.е. 74,2 - 74.6 :shock: :shock: :shock: , ала четворката така и си остана! С такова настървение си сварих ориза, че чак го преварих от темпераментност :221 :221 . За да не ям много калорични плодове, си купих пъпеш, който както стана ясно, изхвърлих..... и около 200 г грозде! Та до 5 часа бях на ориз и 200 г грозде! Честно казано, припадаше ми се от слабост, та когато Бели ме почерпи с един банан, хич и не отказах! След което хапнах и салатка домати и краставици, при това в 20.30 часа! Глад, бе хора! :1044 :1044

Тази сутрин ставам като пич и си викам, че всичко съм провалила! Мятам се на нечестивия иииии :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 72,300 кг!!!!!! :424 Обикновено се тегля в коридора в нас, щото там седи кантара. Та взех го аз след тия шокиращи цифри и го слагам в куФнята, щото в другите 2 стаи спят децата и мъжа ми! Пак същото! Светнах лампата да виджам по-добре, щото това се разиграва в 7 часа сутринта. Влязох в банята, метнах си 4-5 шепи студена вода да се събудя и пак се допитвам до балканджи Йово "Даваш ли даваш, кантаре, моите верни килограмЕ?!". Същото 72.3!!! Махнах го! Облякох си екипа за тичане и беж в парка! След половин час по алеите, се изкъпах и в промеждутъка между миенето на тоалетната на котката, рязането на пицата на Бела (дъщеря ми), приготвянето на дрехите на Коко (сина ми) за у-ще, успях елегантно да яхна врага! Този път показа 72.0 кг! :1140 :1140 :1140 :1140 :1140 :1140

И така, не знам дали сте запомнили нещо от горната история, ама исках да кажа, че..... ако се сваля по много от ПО-дните, то обикновено е задържана храна! Ако сваляте по малко, то съвсем не е като да не сте направили нищо, а просто сте се хранили разумно и сте премахнали само излишното, т.е. шлаките в организма ви!

Успех на всички днес! Тинче (Дари 09), радвам се да те видяяяяяя! :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

cchery написа:ама исках да кажа, че..... ако се сваля по много от ПО-дните, то обикновено е задържана храна! Ако сваляте по малко, то съвсем не е като да не сте направили нищо, а просто сте се хранили разумно и сте премахнали само излишното, т.е. шлаките в организма ви!
Чери, напълно подкрепям горното! Вече се убедих в това. :923
Ама резултата ти си го бива :221 :326
олеся

Мнение от олеся »

Е, и аз с вчерашния ПО на ориз и круши махнах излишната храна. Днес като се качих на кантарчето (беше ме много страх от неговите показания след обилната храна през миналата седмица) и то показа същите цифри от преди плюскането :954
А това си е супер!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Олеся, :326
Аз вчера изостанах с водата, иначе всичко мина по план. Резултата е: -700гр.
ИИИИИИИИИ.......вече видях 55 на кантара, без десетичен знак между тях :1136
Чакам с нетърпение детокса :fan Надявам се да затвърдя, че и да подобря резултатите. :222 Малко ми остана, но изоставам с гимнастиката :128 Зарязала съм я от 3 седмици и това никак, ама никак не е добре :1058 Някой да ме насоли по тази тема :327
Хубав ден :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Браво, момичета !Радвам се за добрите резултати на всички :524
Оле, ако кърмиш нещата ще се получат още по лесно при теб, но шттт :423 да не ме чуе някоя баба.Пък и аз вярвам в теб и знам, че ще успееш.Веднъж вече се доказа :954
droidd, аз ако някога видя 5 на кантара като първа цифра ще се размажа от кеф като нагрята дъфффффка на асфалт :plezya se
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: Грамовете след 74 варираха от 200 до 600, т.е. 74,2 - 74.6 иииии :shock: 72,300 кг!!!!!! :424
Бива си я твоята история, CCHERY !!!
Почти ме нави днес да съм стриктна. :221
При мен похапването и то особено на сладко, взе заплашителни размери. :424
Снощи реших, че днес съм на ябълки. Тази сутрин от рано съм по пътищата и метнах
ябълките в чантата. Идвам на работа, обаче.....и в стаичката за отмора, ми се усмихват едни
вкусни , харесвани от мен скадки... :223 Мале.....от раз се навих днес да съм на ябълки + малко сладки. :955
Обаче , вашите истории много ме стимулираха и ще положа усилия да съм стриктна. :1130
:329 :923
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Cvet

Мнение от Cvet »

Здравйте, момичета! Да се отчета с твърде скромния си резултат и аз :) . След точно спазване на всички правила вчера, днес кантарът показа само 200 гр по-малко от най-ниското ми тегло след детокса. Макар и скромен, все пак отчитам резултата като положителен, макар че има още мнооооого да се желае ;)
Момичета, тъй като ще съм на работа през трите дни на детокса, дали е възможно да го направя през почивните дни или такъв детокс ще бъде без особен резултат? Моля, споделете мнение! :1044

Желая ви хубав ден и много успехи :923 :329
Заключено