Зравейте отново от мен,днес съм ненаситна да ви навестявам,както казах и в предния си пост-ми липсвахте ужасно много,успях да попрегледам Говорилника,поне голяма част от него,прочетох и хубавите и не чак толкова усмихнатите ви постове,за жалост живота винаги е бил низ от хубави и лоши моменти,макар,че все ми се иска хубавите,щастливите да бъдат малко повече,но...това което искаме и това,което е в действителност често пъти не е едно и също нещо....
Какво да ви разкажа аз за тези няколко месеца,през които ви изпуснах от поглед...????Както знаят повечето от вас сме в нова квартира,където се чувстваме много добре,някак мога да усетя това място като наш дом,макар и не наш:)Анджи расте и ме изумява с всеки изминал ден,тя е нашата малка ДАМ(дама)както самата тя се нарича

с нея по цял ден ми интересно,забавно,любящо,понякога леко ядосващо,но тя е едно малко умно същество,което ме слуша МНОГО
Иначе живота ни не се е променил особенно,все още нямаме възможност да си вземем нов комп,все излизат нови и нови разходи,но с това се сблъскват повечето от вас може би,а и поне са от такова естество проблемите ни,което за мен не е проблем,стига да сме здрави,само ВСИЧКИ ВИЕ много ми липсвате и единствено заради вас чувствам липсата на компютър-а
ще се опитам да ви кача и малко снимки