cchery написа:Уаууууууууууууууууу, кого виждам да се е регнал мецата?!?!! Ееееееееееее, ама днес верно ми е празник! Момичета, ако мацката с ник Заира реши да се издаде и да пише.... ви обещавам още по-откачени постове на тема мъже, секс и свободолюбиви жени............ Демек, нашата двойка с МариКо ще стане тройка!!!
Ееееее, супер!!! Здравей Заира, чудесно е, че си тук.
И аз много се радвам за една нова регистрация - Sofri60. Убедих я да детоксва и й казах, че може свободно да си говорим за секс. Пък тя ми отвърна "Да ти кажа честно, спомените ми не са много пресни" :1140 :1140 :1140
Страхотно е, че ставаме все повече
cchery написа:Уаууууууууууууууууу, кого виждам да се е регнал мецата?!?!! Ееееееееееее, ама днес верно ми е празник! Момичета, ако мацката с ник Заира реши да се издаде и да пише.... ви обещавам още по-откачени постове на тема мъже, секс и свободолюбиви жени............ Демек, нашата двойка с МариКо ще стане тройка!!!
Ееееее, супер!!! Здравей Заира, чудесно е, че си тук.
И аз много се радвам за една нова регистрация - Sofri60. Убедих я да детоксва и й казах, че може свободно да си говорим за секс. Пък тя ми отвърна "Да ти кажа честно, спомените ми не са много пресни" :1140 :1140 :1140
Страхотно е, че ставаме все повече
Марико, ти ме застреля от упор....... В интерес на истина може и за история на секса да си говорим....... все тая. Хахахах..... Чакаме ти въпросчетоооооо .
Честит рожден ден и от мен мила ми Мецанке!
Благодаря,че създаде тази уютна хралупа!Пожелавам хралупата да расне и порасне голяма и се изпълни с много мечета и мецанки!
Честит празник на всички мецанки!Нека се роим толкоз,та да не можем да се преброим!Да се усмихваме,да се обичаме и да споделяме още безброй емоции от тук нататък!Пожелавам на всички ви да сте живи и здрави! Нека всяка една от нас скоро сбъдне най-съкровената си мечта!
Не съм ви "виждала" от много време. Добре че Бобичан ми каза за празника - да ни е честит и да сме заедно още мнооого пъти по толкова.
Чери естествено се справя страхотно с организацията и искам да и кажа едно голямо БРАВО за това, което прави за всички нас. Както и да и благодарим ще е малко.
А клипчето е супер - и Боби го харесва, вече трети път го пускам и след малко май ще заспи :lol: Да, вече спи.