ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Re: ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Мнение от bubalina »

И още една първескиня :1062 :1062 :1062
И аз не обичам съботно-неделни детокси Черитке,но...откакто съм в отпуск всеки ден е почивен,та надявам се ще се спрявя :1062
За днес в менюто -диня,праскови,пъпеш
Успех мацки! :954
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

bubalina написа:И още една първескиня :1062 :1062 :1062
Как само звучи, а :955 :955 :955
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

И ние сме тук - аз и Дариа.
Пихме си дозите ансол, сега аз пия кафе, а тя си играе. :)

Майка ми наистина е за похвала, защото едва се реши предния път, но
резултатите са й стимул да не се отказва. Много се зарадвах,
защото този път сама знаеше кога е пълнолунието и се подготви.
Дано да продължи все така и си задържа сваленото. :954
Одеве я чух - чувства се леко и е доволна. :222
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

cchery написа:
bubalina написа:И още една първескиня :1062 :1062 :1062
Как само звучи, а :955 :955 :955
Честно казано-звучи ми свинско :955 :955 :955
Ама :423 ,че Зорита ей сега ще ме подгони,че развалям дисциплината в темата :1053 :1053 :1053
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
mironi

Мнение от mironi »

О, много ме разсмяхте с това "Първескиня".
Хубаво беше да започна вчера, ама пусто като трябва да пускам отпуск, че тази сол ме държи в 00 доста време и не мога да ходя на работа. 100% времето минава по-бързо като си на работа и не мисли човек глупости, ама....... това е положението. Пих по-малко днес, но не преценявам, че състоянието ми е като за ходене на работа :lol: Много съм надъхана и след срещата с д-р Михайлов. Явно точно живия контакт ми е липсвал - защото имам доста познания за гладолечението, но които на практика не са системно прилагани.
Янче - пробвала ли си лененото семе за този гастрит. Ама просто е вълшебно. Аз така се оправих с моя. Даваха ми купища лекарства, включително и за язва и нищо. Но със смляно ленено семе, разбъркано с нещо да стане на каша и с Ентеросаните - просто съм супер!!!
Не знам дали може да се взема семето при детокс - да каже някой запознат. Но наистина е невероятно!
И аз май завиждам на тези, дето име трети ден. Ама ще се справя - решила съм.
Още нищичко не съм яла - а майка ми в кухнята се е впуснала в приключения и мирише ужасно вкусно. Добре че сега всички ще ме оставят сама за 3 дни, та няма да ме опъват да готвя, да ям, и т.н....... След малко ще нападна пъпеша и ще му разкажа играта!!!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

:224 Ето ме и мен !
Прибрах се преди час от планината и бързам да ви изчета.
Нямам време, да пиша на всеки конкретно, че то много сте се развихрили, докато ме нямаше :221 , но към всички отправям, моята безусловна любов и подкрепа..... и поздравления за отличниците!
Аз успях вчера да се справя, въпреки нечовешките изкушения, на които бях подложена.Чак вечерта вече съжалявах, че не почнах от днес, ама това вече е в миналото.Важното е, че съм стриктно на линия. :524
Сиренце написа:Тази сутрин се събудих в отчайващо състояние - обезобразена от зверски херпес на устната и оплескана до уши от МЦ. Ужас! Херпеса ме почна от снощи - взех през 15 мин по една таблетка Енгистол и днес продължавам 3х1, мисля да го мажа и с клеева т-ра. Ей, тая гадост не ми се беше появявала от години!
Сиренце, мажи херпеса с навлажнена английска сол-много бързо "прегаря".
Хайде успех на всички......не останааа!!! :225
Milenita Bonita

Мнение от Milenita Bonita »

Оооооо дружки!!!! :mrgreen: Как сте днес???!!!

Аз започнах детокса днес и ще го завърша днес,няма как просто.Утре съм на работа и така 6 поредни дена.На работа съм на крак и в движение осем часа и до сега не съм детоксвала през работно време и ми се струва,че ще ми дойде в повече.Ще се опитам да захраня поне 2 дена обаче,че от последния детокс насам мъъъничко му отпуснах края....трябва да влизам в пътя след този еднодневен детокс,че изобщо не се чувствам добре така!!!Гризе ме съвеста!

Стискам палци за успешен детокс и захранване на всички!
Роза,поздравления за победата!!!

:1075
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

droidd написа: Сиренце, мажи херпеса с навлажнена английска сол-много бързо "прегаря".
Гледай ти какви действия имала тази гадост :mrgreen: ! :923 Благодаря за съвета, droidd, ще пробвам веднага и ако има ефект при мен ще пиша.
qn4eto

Мнение от qn4eto »

Мирони,аз си пийвам от време на време ленено семе, редовно слагам в хляба и в сладкиши, но от тях не знам дали да очаквам някакъв ефект върху гастрита. Но проблемът е никакъв да си кисна във водичка. Много е приятно, за разлика от този блудкав чай, с който се наливам 2 дена :mrgreen:.Не ели позволено мъъъъъъъничко мед? :328
mironi

Мнение от mironi »

Позволено, непозволено - аз слагам по малко мед в чая. И хич не съм се замисляла може ли не може ли - щото като съм гладувала по системата на Лидия Ковачева - там е ябълки и чай с мед. И сега ме озадачавате с този мед - говоря за малко количество разбира се. ХМ......
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

mironi написа:Позволено, непозволено - аз слагам по малко мед в чая. И хич не съм се замисляла може ли не може ли - щото като съм гладувала по системата на Лидия Ковачева - там е ябълки и чай с мед. И сега ме озадачавате с този мед - говоря за малко количество разбира се. ХМ......
Оооооооооо, мацки, не бива да изпитваме дискомфорт. :954 :954 :954 Аз чаят го пия неподсладен, ноооооо кафето без мляко - не! И дори по време на детокс, си капвам колкото да промени цвета му. А този детокс вземам и по 1 лъжица мед с пчелно млечице сутрин на гладно, щото провеждам терапия!

Ако ви кажа колко ми се подгади днес по обяд! Пих чаша ментов чай и след него хапнах около 150 къпини. Те бяха ......... доста НЕсладки, да не кажа...... направо никакви. И след около час като почна едно гадене....... щях да се издрайфам. От какво се получи, не знам, но и досега малините не съм ги почнала и няма и да ги ям, че де да ги знам те какви са. Карам си на праскови, досега съм изяла 3. С водата този път съм ок. Изпила съм и 2 чаши гореща вода. Така че всичко е наред и продължаваме напред!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено