И аз не обичам съботно-неделни детокси Черитке,но...откакто съм в отпуск всеки ден е почивен,та надявам се ще се спрявя

За днес в менюто -диня,праскови,пъпеш
Успех мацки!

Как само звучи, аbubalina написа:И още една първескиня![]()
![]()
![]()
Честно казано-звучи ми свинскоcchery написа:Как само звучи, аbubalina написа:И още една първескиня![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сиренце, мажи херпеса с навлажнена английска сол-много бързо "прегаря".Сиренце написа:Тази сутрин се събудих в отчайващо състояние - обезобразена от зверски херпес на устната и оплескана до уши от МЦ. Ужас! Херпеса ме почна от снощи - взех през 15 мин по една таблетка Енгистол и днес продължавам 3х1, мисля да го мажа и с клеева т-ра. Ей, тая гадост не ми се беше появявала от години!
Гледай ти какви действия имала тази гадостdroidd написа: Сиренце, мажи херпеса с навлажнена английска сол-много бързо "прегаря".
Оооооооооо, мацки, не бива да изпитваме дискомфорт.mironi написа:Позволено, непозволено - аз слагам по малко мед в чая. И хич не съм се замисляла може ли не може ли - щото като съм гладувала по системата на Лидия Ковачева - там е ябълки и чай с мед. И сега ме озадачавате с този мед - говоря за малко количество разбира се. ХМ......