Като изключим всички симптоми, днес изобщо няма вид на болна - играе, беснее, дори прояде, а сега с кака си пеят "Вечеряй, Радо" с пълно гърло!
Еееееееее, Ели, усмихна ме много!ellyto написа: А пък днес изпратих един красив букет с цветя на работата на майка ми, ей тъй без повод, за да я зарадвам и тя беше много щастлива и се разчувства и та и по тоз повод съм щастлива.
Цони, искам и аз изпълнение на "Вечерай, Радо"Сиренце написа:Айде, да се включа и аз в клуба на мамите с болни дечица. Вчера по обяд се обадили на тате от градината, че си има болно детенце. Взел я той, то милото - ни мърда, ни шава, боли го ушенце, гърло и за капак има температура. А сутринта я пратих абсолютно здрава
. Започнах ударни дози клеева тинктура, осцилококцинум, енгистол и уж закрепихме положението. Сутринта се събуждаме и ....ново двайсет - такъв зверски конюнктивит отдавна не бях виждала. Запазих системата от вчера, добавих и Поумон хистамин, промивам очите със сребърна вода, но от едното око постоянно изтича гной. Не съм ходила още при личната, че отсега знам рецептата, но ако и утре кара така май ще се наложи да идем. Хубавото е, че ухото и гърлото вече не я болят. Ако имате още идеи за конюнктивита, давайте!
Като изключим всички симптоми, днес изобщо няма вид на болна - играе, беснее, дори прояде, а сега с кака си пеят "Вечеряй, Радо" с пълно гърло!
Готово! И то акапела!!!Цони, искам и аз изпълнение на "Вечерай, Радо"
Какво гледах и аз не знам, но преди се беше скрила някъде темата, сега я намерих, благодарско! Влязох и аз в ролята на моето домочадие - колкото и да им обясняваш, никога не намират това, което търсят, все трябва да им го дам в ръцете. Та и аз сега така.Иначе пак там - в Библиотеката има 2 линка към теми за Конюнктивит.
Чери, тук сме, но болниА от мен - най-добри въпросиКЪДЕ СТЕ? КАКВО ПРАВИТЕ? ЗАЩО НЕ ИДВАТЕ ПОНЕ ЗА МАЛКО ТУК?