Сега ви оставям....... надявам се за малко.
Вер, балсам ми капна на сърцето като прочетох пожеланието тиVer написа:Добютро и от мен![]()
Така е, Сиренце. Аз от 2-3 години не съм стъпвала при личната ( дори и за ваксините)
И при нас е подобно положението: сополи, гърла, кашлици .т.е. редовния репертоар... абе няма смисъл да изброявам![]()
Пожелавам на всички, които се разболяват в това хубаво време, да престанат да се правят на много важни и бързичко да си стъпят на краката! Че направо е грехота на такова слънце да лежим болни, поне да беше гадно времето
И аз съм така от 10-тина денаCheva написа:Влача някакъв гърло-ларинго-бол и започвам да се изнервям.![]()
Май стана седмица се влача с тези уж леки, но за сметка на това неотшумяващи симптоми. :128
Цони, успях да прочета статията на Деси най-сетне..... макар да знам повечето неща, винаги се научава по още нещо. И за съжаление научих, че все още не мога да намеря никъде на пазара от тебеСиренце написа:Eха, Чери, Бела така грее от щастие, че е невъзможно човек да не се усмихне заедно с нея. Представих си физиономията на шофьора, с който сте се разминали :shock: :shock: :shock:
![]()
![]()
![]()
Момичета ето я и моята страст, моето предизвикателство - това, на което съм посветила повечето от свободните си дни през последните три години. Моето сиренце!
А трюфелите са великолепни, научих се да ги правя и от тогава са изкушение, на което не устоявам.
Изоставаш, Чери Аз вече съм с Тcchery написа: И за да не остана по-назад от теб и Верчето, ще спомена, че след като онзи ден ме боля гърло, вчера глава, тази сутрин ушите ми бучат