А добър вечер!

Добрах се до комп най-сетне. А и до време за него. Знаете ли - снощи си легнах към 10.30 часа - четох 2 приказки на децата като намерението ми беше след това да си чета моята книга. Вместо това заспах докато Коко ми разказваше някаква история от у-ще

. И така до 10.30 тази сутрин...... Боже, то било голямо блаженство да се наспиш, бе!!!! Аз си се усещам преуморена, ама просто няма как да спра... и в края на краищата вече бях на ръба на силите си. А и последните 2 дни с децата - единият ден изкарахме в офиса за да работя, а другият вкъщи като работих до 15,30 часа - снощи бях :shock:

:shock:

:shock:

. Обаче си е друго да се наспиш - цяло лечение си е! Тази сутрин си пих спокойно кафето на слънчевата и вече топла тераса и въобще целият ден имах настроение. Купихме си килими за детската стая, нова тендЖУра и тиган, а утре смятаме да посетим немския коледен базар в градинката между Ректората и Парламента. Децата са добре вече, обаче
Цони, гадничко си е. Макар че при нас беше просто ротавирус, не грипен с повръщане и разстройство. Бела ме изненада със сополи вчера сутринта, но може и да е от поддържащата терапия, която включих на двамата от четвъртък:
Пулсатила 30 СН+Сулфур йодатум 9 СН.
Цони, тъкмо мислех да те питам дали взехте нова кола, пък ти си боледувала

. Оня ден се опитахме да се класираме за Нова година в Черни Вит, ама "нашите" къщички бяха веКе заети, та ще сме софианци.
Еми, радвам се да те видя пак тук. Жорко бая закачки му е метнал, щом му е счупен носа :shock: :shock: . И аз не знам как да му помогнеш - все си мисля за тинктура от арника - компресите с нея много помагат при отоци или пък да смуче арника.
Чева, по-добре ли си вече? Абе кво става с това време, и аз не знам? Уж слънчево и топло, а болнооо, много болно... А идват такива хубави празнични дни. Още другата седмица ще избухнем с 2 страхотни имени дни.....
МариКо, нещо страхотно ми липсваш - преди... макар и не много често се уцелвахме по нощите и пишехме, сега.... вече и рядко не се засичаме. Дано Вики да е добре вече!
Вечерята ни се сготви и ще дигам д...то да опитаме от новата доставка на македонско мерло. Наздраве