Здравейте. Спи ми се, ама като знам утре колко работа ме чака на работа и......... може пак да не опра до форума, а вече ми е мъчно. Та затова - да ви кажа какви ги свършихме тези дни. Ходихме събота и неделя на тиймбилдинг с екипа на Момчил - нашите традиционни вече от 5 години семейни тиймбилдинзи. Този път бяхме на едно ваканционно селище - Орлова скала. Намира се в етрополския балкан, над селата Джурово, Малки Искър и Лопян. Чудна природа, а и времето беше с нас. Ние и още две семейства се пръкнахме там още от петък и използвахме доволно и двете вечери да му пийнем като за последно

. Децата играха на воля и направо дивяхя. Аз даже успях и да изгоря от силното слънце.
Определено имах нужда от тази почивка, макар на моменти болящият ме мъдрец да..... беше решил друго. Утре ще ходя пак на зъбар да видим какво ще го правим. Накрая може и да се реша да го извадя. Иначе от утре вече ще съм си само в офиса и ще го подреждам помежду другото. Успяхме със собственика на помещението да прехвърлим партидите на тока и водата към фирмата и ще ни пускат фактури. Междудругото се наместих във времето да отида с класа на Коки на празника послучай завършването им. След което се прибрах в офиса да подреждам. Също така в петък си взех Бели за последен път от градината....... беше ми много тегав ден. Броихме с нея последните крачки до градината - това на отиване сутринта. Точно 88 бяха!

А на тръгване минахме специално покрай онзи бурдюр, на който навремето оставиха молбата ми за приемането й там. Защо са я оставили на бордюр ли?! Ами защото тогава нямаше електронни системи за прием, а хартиени типови молби. Тя беше на 3 месеца, когато през август отидох да й подам молбата. И понеже градината тогава не работеше, целият персонал почистваше двора. По този начин, жената, която приемаше молбите беше с мръсни ръце и не й се влизаше в сградата и ми каза "Ще осавя молбата засега тук на бурдюра, а пък после ще я внеса в канцеларията"

- бая се позамислих дали няма да ми я потулят, но..... 5 години детето беше част от това ОДЗ. Ето как се промени за това време....... На първата снимка е в неделята, преди да тръгне на градина идущия понеделник. А втората снимка е от наскоро миналия й шести РД.
Та в общи линии е това..... Щастлива съм, че от утре и двамата са във ваканция, па макар и с гледачка вкъщи.... Някакси ще намалее моето напрежение покрай липсата на градина и у-ще. И докато не съм забравила, да ви се похваля - Коки има шестици на всички изходни тестове, а и завърши годината с пълно 6.

От момченцата са само той и още едно...... много съм щастлива. Също така ми го хвалят и от допълнителния английски, където отново е с отлична годишна оценка.
Аз пък днес си направих финалния тест по немски, за който вчера отделих над 2 часа на планината да уча, но резултатът си заслужаваше усилията - от 52 въпроса имам само 4 грешки, което не знам като оценка в какво се измерва, но поне процентно е добро.
Та имайки предвид всичко гореописано+хубавото време последните 2 дни+лятната ваканция, мисля, че можем да открием сезона на почивката! :lol: :lol:
Фюти, дано да успееш да се настроиш вече за работата...... сигурно ти е убийствено уморено!
Цвети, радвам се да "видя" твоя "селски" нет в действие!

А и понадникнах горе в детоксовата темичка - има и още нещо, с което да се похвалиш

.
Цони, Бубка, Вихърче и всички знайни и незнайни надничащи тук,