Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Моята тренировка

Мнение от Kleo »

Цвети, уви, доникъде :oops: още не мога да се наспивам сутрините и ставам в последния възможен момент :oops: но ще се завърна! :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

cvety_rz написа:Вер, ти как си ?
Супер съм си :)
Не пиша, че много други работи :)
Хахахаха, много работна станах :)

Чери, честито!
Цвети, аплодисменти! :326

Мда, Руми е съкровище :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ver написа:
cvety_rz написа:Вер, ти как си ?
Супер съм си :)
Не пиша, че много други работи :)
Хахахаха, много работна станах :)
Щом е това причината е добре.
Аз да се издам какви ги насътворих.В предния пост спомменах, че смятам в скоро време да сменям тренировките и от мерак пробвах новите "Умирай трудно"
Ами какво да ви споделя трудно си е :lol: Изкарах ги, но голям зор :1215 След тях дори ми прималя.Излязох прекалено много от зоната си на комфорт.За мускулната треска дори не ми се коментира все во все :1062 Та практиката и опита ми показаха, че още ми е раничко ама пуст мерак не ме оставя и все бързам :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цвети, какви са тези тренировки, които си почнала?! :) Дай някакъв линк, че ми е любопитно.

Аз пък днес си пуснах вчерашната тренировка от РумФит-предизвикателството, което иначе не правя, т.к. няма начин засега. Но днешната я пуснах не за друго, а защото носи името "Анелия" :954 :954 .....

[youtube]l7tDxABpL6Y[/youtube]

Много съм доволна от свършеното с тази тренировка. Дори и с модифициране, успях да се затрудня добре и да натоваря корема... много ми харесват нестандартните упражнения за корем - тези, дето не са от легнало положение. Определено всички вариации на упражнения от дъска - ниска или висока, лично на моя шкембак :mrgreen: , влияят много добре. :954

Деси, чакаме те в нашите редици. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Здравейте, мацкииииии...!!! :922

Чери, кефиш ме! Ти просто нямаш спирачки! :524

Ей това мисля аз, че е тренировъчната програма дето е започнала Цвети:

http://fitnesinstruktor.com/umirai-trudno/" onclick="window.open(this.href);return false;

Цвети, ако давам грешна информация поправи ме
Ами ти защо реши да пропуснеш "Усещане за жена" и се хвърли направо на "Умирай трудно"? :roll:
И след това, което сподели днес мислиш ли да продължиш?

Аз с "Божествени тела" нещо като като че ли не бях много, много сериозна...
Може би и заради болките в коленете дето получих. Напоследък нещо наблягам повече на тичането, но все пак се старая и поне една-две тренировки на седмица да правя. Но движение като цяло изобщо не ми липсва, защото скъпите ни шефове любезно предупредиха, че ще идват и сега е доста тичане докато подготвим всичко за тях.
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни написа:Напоследък нещо наблягам повече на тичането,........
Ей, Бъни........ не знам как да го кажа..... но толкова се радвам да прочета това изречение, написано от теб! :923 :923 Направо вече сме си сестри..... по тичане.... като не пропускаме Цветката и Верката..... Живот и здраве.... утре ще си мисля за вас докато тичам... :) :) ..... дано да не ме премързи нещо.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Ver

Мнение от Ver »

Ох и аз съм една сестра по тичането :1062
Ами нищо де, говори ми Чери :)

Браво хора :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Бъни написа:Ами ти защо реши да пропуснеш "Усещане за жена" и се хвърли направо на "Умирай трудно"? :roll:
И след това, което сподели днес мислиш ли да продължиш?
Ами защо, защото чела-недочела, че тренировките са по 10 минути и реших, че няма да ме удовлетворят.А то каква била работата: на ден за х2 тренировки от 10 минути и като включа загравяне и разтягане и ето ти ги 30 минути :lol: :oops: :oops: :oops: Срам, срааам :oops:
Смятам да продължа но с усещане за жена.И да не забравя да те поздравя за банския и за новият размер :326 :326 :326
Колената ти сега как са след като не тренираш много а предимно тичаш?
Ver написа:Ох и аз съм една сестра по тичането :1062
Ами нищо де, говори ми Чери :)

Браво хора :)
Вер, времето тази седмица беше идеално дъждовно за теб и за тичане.Имам наблюдения, че тичането в нормални метеорологични условия не представлява интерес за теб :1062
В интерес на истината тази седмица като тичах си мислех за теб Ани и колко много постигна, мислех си и за Бъни как започна с 3 минути а днес вече къде е, мислех си за Вер, че в дъжд и пек като има желание човек не се отказва.Въобще всички в темата сте ми голям стимул да мога да продължа с достигането на моята цел.Между другото къде се загуби Елито :1044 ?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

Цветка, толкова ми е приятно да те чета :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cvety_rz написа:И да не забравя да те поздравя за банския и за новият размер :326 :326 :326
:1209 :1209 Благодаря, благодаря...
Да ти се връща... :222
cvety_rz написа:Колената ти сега как са след като не тренираш много а предимно тичаш?
Като цяло по-добре, но пак се обаждат от време на време. Уж не ме болят и като направя една тренировка и на другия ден пак ме наболяват.
cvety_rz написа: мислех си и за Бъни как започна с 3 минути
Ами малко ме е срам, ама всъщност от минута и половина започнах.... Срам.... :oops: :oops: :oops:

Като става въпрос за сестри по тичане, то аз трябва да съм най-малката... :1062
Не за друго, ами защото за сега съм с най-малко време :222
Но пък мога да се изфукам, че вдигам темпото... :D
cvety_rz написа:Между другото къде се загуби Елито :1044 ?
И аз се чудя същото от известно време...
Имам предчувствие, че се случва нещо интересно при нея, щом толкова време не ни е посещавала... :222
Елито, шегувам се, но пък лошо няма да е така наистина! :922
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:Ами нищо де, говори ми Чери :)
Говоря:..... мързи ме! :1062

Но денят едва преваля своята половина.... до довечера имам време да се стимулирам по някакъв начин... като чета примерно постовете на Цвети:
cvety_rz написа:В интерес на истината тази седмица като тичах си мислех за теб Ани и колко много постигна, мислех си и за Бъни как започна с 3 минути а днес вече къде е, мислех си за Вер, че в дъжд и пек като има желание човек не се отказва.....
Или пък на Бъни:
Бъни написа: ............................................
Ами малко ме е срам, ама всъщност от минута и половина започнах.... Срам.... :oops: :oops: :oops:
...........................................

Но пък мога да се изфукам, че вдигам темпото... :D
Верка, очертава се да вали... дали не си на стартова позиция?!? :lol:

Публикувай отговор