gelikas написа:Здравейте! Губите се нещо!
Да се похваля, че издържах. Приключих успешно и третия ден Вечерта имах доста трудни моменти, но се справих. Утре ще се захранвам. И понеже съм начинаеща, включвате ли вторият ден от захранването месо или не?
Утре ще се теглим и захранваме.
Лека вечер!

Джеликас, браво за успешния детокс!

Винаги има трудни моменти, но после....... после в захранващия ден като че ли летя от удоволствие, че съм се справила.

За захранващия ден: да, аз включвам месо. Или поне включвах преди време - нали съм си месарка. Но после забелязах, че мога и без него реално. Почнах да включвам рибка. А за настоящия захранващ ден смятам да включа миди. Днес качих един материал за ползата от мидите и няколко рецепти с тях:
Рецепти с миди.
Още веднъж - БРАВО!
Янче, толкова ми беше писнало в ранна възраст да работя на село, още повече, че дотогава ...... бях градско чедо и си ходех за разнообразие по селата ми, че когато имах възможност да се отдалечя максимум от моя град и сателитните му села, го направих с мръсна газ. Просто се случи така, че 89-а ме завари на 12 години, татко се пенсионира много скоро, а майка беше учителка...... няма да коментирам с каква заплата. Та тогава като ми връчиха сечивото с най-голяма площ в селскостопанските дейности -
моникАН 
, ми стана ясно, че безпаричието е сериозно. Сега това са спомени! Но иииииии липсващи моменти - липсва ми връзката със земята, онази от която толкова неистово исках да избягам. Боли ме сърцето всеки път като купувам плодове и зеленчуци от пазара, защото първо ги купувам на високи цени, второ ме лъжат постоянно в кантара и трето ги купувам от прекупвачи, които капка пот не са проляли по угара, за да произведат стоката....... И накрая тази стока се оказва безвкусна, отровна и развалена храна, с която се тровя и трябва да се пречиствам всеки месец.........
futarela написа:Ехо , тук съм и да споделя днес е втори ден и на мен и на Кики . Добре сме, караме я на праскови и диня. Утре е събота това ме притеснява . Не си падам по съботните детокси ......Та не съм сигурна дали няма да захраним със салатка . Ще видим утре как ще съм като се събудя ))) Успех на всички!
Фютенце, радвам се да те видя, пиле! Време е за нова среща, не мислиш ли?!?

Трябва да ти кажа, че и аз обмислям утре едно леко захранване вечерта със салатка. Не понасям детокси през почивните дни, а този път ми съвпадна и с предстоящ цикъл, от което гладът ми е по-силен. Днес след гаденето от къпините, успях да хапна само 4 праскови иии вечерта вече припадах. Купих си сурови ядки и хапнах около 50-60 г ииииии буквално спасих детокса, защото сериозно си мислех да се захранвам. Гладът спря, аз се чувствам добре и дори издържах на площадката с децата до 21,30 часа при това по къс ръкав - не ми беше студено

. Знам че сме обсъждали темата със суровите ядки и този път наистина ги приложих в екстремна ситуация!
Така че - НЕ ПРАВЕТЕ КАТО МЕНЕ!
И така - спокойна нощ пожелавам на всичкиииии!