ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
qn4eto

Re: ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Мнение от qn4eto »

Миличките те! Нямате си сигурно село и ядете тези боклуци, които продават. И аз им нямам доверие. Като попиташ - всичко българско, много сигурно и качествено. А като знам как някои пръскат с препарати с карантинен срок 22 дни, защото ефекта е по-сигурен и по-продължителен и на следващия ден берат и продават... Няма съвест българина. Е, има си и изключения, но как да ги разпознаеш. Купувам когато се наложи, но гледам да са неща, на които им е сезона.
Затова не си гледам рахатлъка през почивните дни а ходя и бъхтя на село, поне докато мога да не слагам на масата пред децата си нещо, което почти сигурно бъка от химия. Ами, такава съм - будала, хората ходят на почивки, на пикници, почиват си, а аз си почивам с още работа. Дано някой хубав ден се променим и си имаме повече доверие, имаме си възможности и всеки прави точно това, в което е най-добър. И това му осигурява добър живот, на него и на децата му. Дай Боже! :1024 Спирам вече.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

ЕЕЕЕЕЕЕХХХХ, Янче, права си за съжаление, но какво да правим, като си нямаме село, а и роднини на село нямаме.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ехо , тук съм и да споделя днес е втори ден и на мен и на Кики . Добре сме, караме я на праскови и диня. Утре е събота това ме притеснява . Не си падам по съботните детокси ......Та не съм сигурна дали няма да захраним със салатка . Ще видим утре как ще съм като се събудя ))) Успех на всички!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте! Губите се нещо!
Да се похваля, че издържах. Приключих успешно и третия ден Вечерта имах доста трудни моменти, но се справих. Утре ще се захранвам. И понеже съм начинаеща, включвате ли вторият ден от захранването месо или не?
Утре ще се теглим и захранваме.
Лека вечер! :923
qn4eto

Мнение от qn4eto »

:524 Всички устискахме и втория ден, нали? До тук бях на диня, но тук чета едни праскови, които много ме изкушават, та май утре ще има аудиенция при Марийчето от плод-зеленчука. Да не ме чуе дявола, гастритът ми не се е обаждал изобщо, като чу за детокс, покри се , па не излезе. :D Днес мъжо ми достави за детокса , а и не само, 3 дини, всяка от по ок 10 кг. Срязахме едната-ммммммммммм, кръв червена, една като на зрънца... Като хапнах, обаче - вкусна като сурова тиква. Не знам защо така. Чувала съм за гадни методи за принуждаване на плода да зрее рано, но вече не е толкова рано и си е баш разгара на динения сезон. Уж българско -да, ама не. Тази случка падна точно в подкрепа на предишния ми пост.
Някой потдържаше връзка с Поли. Как е тя? Много целувки и предайте и кураж. :329 :329 :329 :923 :923 :923
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

gelikas написа:И понеже съм начинаеща, включвате ли вторият ден от захранването месо или не?
Месо определено НЕ. Можеш да хапнеш млечни - за предпочитане извара и то вечерта. Прегледай пак обобщената информация. Аз те съветвам да наблегнеш на салатките. На мен винаги захранването ми е било най-трудната част. Пийвай си повечко вода и гледай да не ядеш по много, че ще ти стане тежко. Успех!

"ЗАХРАНВАНЕ
Закуска - 2-3 кивита или 1-2 ябълки, или 1-2 портокала. Към 10 часа - 2-3 с.л. овесени ядки с малко стафиди (стафидите не са задължителни) се заливат с топла вода 50-60 градуса. След 15-30 минути са готови за консумация.
Обяд (по-въглехидратен) - картофи соте, картофена салата с лук, варен ориз, задушени зеленчуци, салата от зеле и моркови. Ястията могат да се гарнират с маслини.
Вечеря (по-белтъчна) - салата със сирене или извара, счукан чесън и зехтин, отново картофи, ориз. Месо не се разрешава.
На петия ден следва обичайно хранене.
Захранването е едно и също за всички видове детоксикация"
qn4eto написа: Срязахме едната-ммммммммммм, кръв червена, една като на зрънца... Като хапнах, обаче - вкусна като сурова тиква. Не знам защо така. Чувала съм за гадни методи за принуждаване на плода да зрее рано, но вече не е толкова рано и си е баш разгара на динения сезон. Уж българско -да, ама не. Тази случка падна точно в подкрепа на предишния ми пост.

Това което описваш ми отговаря на описанието на гръцките дини дето ги внесоха преди месец и половина и ни разбиха родния пазар. Освен това отговаря и на описанието на д-р Михайлов за тъпкана с нитрати (ако си прочела в линка за динята дето Чери ни е дала) То май и ти си отговаряш на въпроса защо така. Ние на морето бяхме взели такива и ми боядисаха хладилника розов. Освен това имаше вътре по един участък като натъртено - явно е инжектирана с нещо. Поне на вкус онези го докарваха. Само дето бая народ се оплака от разни неразположения след като хапнаха от тези дини.

Моят детокс пък си върви много добре. Този път тотално омесих плодовете - вчета започнах с пъпеш и изкарах целия ден, а за вечеря диня, с която продължих и днес, но на вечеря пък ядох круши. Утре смятам да съм целия ден на диня. Щеше ми се и на 14 да съм на детокс, предвид факта че пълнолунието е доста късно вечерта на 13, но пък Богородица е голям празник и първия ми работен ден от две години и три месеца и трябва да съм захранена.
Чери, ти водата студена ли е пиеш предимно? Аз лично студена вода много не мога да пия, но когато става въпрос за по-големи количества, както при детокс топлата добре върви.
Успех на всички! :923
Последно промяна от rosa_bg на 12 Авг 2011, 21:48, променено общо 1 път.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

gelikas написа:Здравейте! Губите се нещо!
Да се похваля, че издържах. Приключих успешно и третия ден Вечерта имах доста трудни моменти, но се справих. Утре ще се захранвам. И понеже съм начинаеща, включвате ли вторият ден от захранването месо или не?
Лека вечер! :923
Джеликас, браво за успешния детокс! :524 :326 Винаги има трудни моменти, но после....... после в захранващия ден като че ли летя от удоволствие, че съм се справила. :954 :954 За захранващия ден: да, аз включвам месо. Или поне включвах преди време - нали съм си месарка. Но после забелязах, че мога и без него реално. Почнах да включвам рибка. А за настоящия захранващ ден смятам да включа миди. Днес качих един материал за ползата от мидите и няколко рецепти с тях: Рецепти с миди. Още веднъж - БРАВО! :923

Янче, толкова ми беше писнало в ранна възраст да работя на село, още повече, че дотогава ...... бях градско чедо и си ходех за разнообразие по селата ми, че когато имах възможност да се отдалечя максимум от моя град и сателитните му села, го направих с мръсна газ. Просто се случи така, че 89-а ме завари на 12 години, татко се пенсионира много скоро, а майка беше учителка...... няма да коментирам с каква заплата. Та тогава като ми връчиха сечивото с най-голяма площ в селскостопанските дейности - моникАН :mrgreen: , ми стана ясно, че безпаричието е сериозно. Сега това са спомени! Но иииииии липсващи моменти - липсва ми връзката със земята, онази от която толкова неистово исках да избягам. Боли ме сърцето всеки път като купувам плодове и зеленчуци от пазара, защото първо ги купувам на високи цени, второ ме лъжат постоянно в кантара и трето ги купувам от прекупвачи, които капка пот не са проляли по угара, за да произведат стоката....... И накрая тази стока се оказва безвкусна, отровна и развалена храна, с която се тровя и трябва да се пречиствам всеки месец......... :1053 :1052
futarela написа:Ехо , тук съм и да споделя днес е втори ден и на мен и на Кики . Добре сме, караме я на праскови и диня. Утре е събота това ме притеснява . Не си падам по съботните детокси ......Та не съм сигурна дали няма да захраним със салатка . Ще видим утре как ще съм като се събудя ))) Успех на всички!
Фютенце, радвам се да те видя, пиле! Време е за нова среща, не мислиш ли?!? :) :) :) Трябва да ти кажа, че и аз обмислям утре едно леко захранване вечерта със салатка. Не понасям детокси през почивните дни, а този път ми съвпадна и с предстоящ цикъл, от което гладът ми е по-силен. Днес след гаденето от къпините, успях да хапна само 4 праскови иии вечерта вече припадах. Купих си сурови ядки и хапнах около 50-60 г ииииии буквално спасих детокса, защото сериозно си мислех да се захранвам. Гладът спря, аз се чувствам добре и дори издържах на площадката с децата до 21,30 часа при това по къс ръкав - не ми беше студено :954 :954 . Знам че сме обсъждали темата със суровите ядки и този път наистина ги приложих в екстремна ситуация! Така че - НЕ ПРАВЕТЕ КАТО МЕНЕ! :1100

И така - спокойна нощ пожелавам на всичкиииии! :947 :946 :951
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

rosa_bg написа:
gelikas написа:И понеже съм начинаеща, включвате ли вторият ден от захранването месо или не?
Месо определено НЕ. Можеш да хапнеш млечни - за предпочитане извара и то вечерта. Прегледай пак обобщената информация. Аз те съветвам да наблегнеш на салатките. На мен винаги захранването ми е било най-трудната част. Пийвай си повечко вода и гледай да не ядеш по много, че ще ти стане тежко. Успех!

Рози, аз мисля, че Джеликас пита за втория захранващ ден, т.е. петия от началото на един тридневен детокс. Дали съм права?!?! :1044 Ако, да, то тогава док казва, че храненето може да е както обичайно.
rosa_bg написа:Това което описваш ми отговаря на описанието на гръцките дини дето ги внесоха преди месец и половина и ни разбиха родния пазар. Освен това отговаря и на описанието на д-р Михайлов за тъпкана с нитрати (ако си прочела в линка за динята дето Чери ни е дала)
И на мен ми се случи това тази седмица, и затова за вчершния първи ден от детокса, смених серигята от която купувам дините! Много е неприятно - очакваш божествен вкус, а реално все едно ядеш дунапрен :1052 .
rosa_bg написа:Чери, ти водата студена ли е пиеш предимно? Аз лично студена вода много не мога да пия, но когато става въпрос за по-големи количества, както при детокс топлата добре върви.
Да, студена я пия, по възможност ледена. Аз принципно пия много вода и нямам проблеми. Ама този път, ще се повторя и почетвъртя вече и се извинявам, та този път детоксът съвпада с очаквания цикъл - утре или вдругиден трябва да ми дойде. В тези дни съм направо невъзможна откъм вкусови предпочитания. Гладна съм, но нищо, за което се сетя не ми се яде! Дори любимите ми свински пържоли. Жадна съм, но и вода баш не ми се пие. За друго да не говорим. Иначе си много права - по детокс топлата вода върши чудеса, особено с глада! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

cchery написа:Рози, аз мисля, че Джеликас пита за втория захранващ ден, т.е. петия от началото на един тридневен детокс. Дали съм права?!?! :1044 Ако, да, то тогава док казва, че храненето може да е както обичайно.
Ами аз видях, че за захранването пита и си мисля пък за четвъртия ден. То като включиш и месо какво захранване е - то си е нормално хранене :1062
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Hrisi написа:Здравейте момичета.Тук съм и аз на детокс наравно с вас.Този пътще съм два дни, просто вчерашния го забравих.От една седмица в къщи си имаме майстори(наказание :) ) и вчера съм се отнесла и забравих съвсем.За тази една седмица от както си имаме "нашествие" в къщи усещам, че съм свалила, не съм се мерила(а и не искам да се разочаровам :) )но мисля, че около 2-3кг. са "изхвърчали" в пространството-пу,пу никога да не се връщат :221 .А на всичкото отгоре им готвя всеки ден за обяд и за вечеря .За обяд е първо и второ, за вечеря самооо едно.Та цял ден съм в движение.На печката, на мивката, в градината и така ......Скоро не ми се беше случвало по 14-15 ч на крак, но пък съм доволна от това как се чувствам.Все оспамих темата, та да си дойдем на думата.
Детоксвам с диня,доста хапнах , но с чая нещо днес..ме няма никаква, но да си призная не се и сетих за него.Ансолчето си го приемам веднага след измиването на зъбите сутринта и въобще не му усещам горчивото вкусче.
Е това засега от мен.Ще излизам на вън да нагледам братя "мангасарян"(демек маисторите ми ) до къде са стигнали.Прегръдки на всички ви. :923 :923 :923 :923
Хриси, откъде ги намери тези майсторЯ, бе :plezya se :plezya se . Както са казали не много древните човеци "Човек дори и добре да живее, все някога почва да прави ремонти!" :lol: :lol: Чета нещо доволни редове в твоя постинг - отслабваш....... :D :D - много ще се радвам, ако е така ииииииии най-добре да се убедя лично на една срещичка :1028 :1028 :923 .
rosa_bg написа:
cchery написа:Рози, аз мисля, че Джеликас пита за втория захранващ ден, т.е. петия от началото на един тридневен детокс. Дали съм права?!?! :1044 Ако, да, то тогава док казва, че храненето може да е както обичайно.
Ами аз видях, че за захранването пита и си мисля пък за четвъртия ден. То като включиш и месо какво захранване е - то си е нормално хранене :1062
Ами захранване с месо е :1062 :1062 :1062 :1062 :923 .

rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

cchery написа: rosa_bg написа:

Ами захранване с месо е :1062 :1062 :1062 :1062 :923 .
:221 :221 :221 незнам защо от вътре ми идва да добавя - на малки, но уверени хапки!

Забравих да споделя - днес и пих английската сол със сламка и ми беше по-малко гадна. Утре ще пробвам и аз след като си измия зъбите.
Последно промяна от rosa_bg на 12 Авг 2011, 22:07, променено общо 1 път.
Заключено