Личен дневник Kleo

Споделено, откровено, съкровено
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Личен дневник Kleo

Мнение от Kleo »

11 години без Веско... :1115 :1115
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Още не съм украсила вкъщи и това започна малко да ми тежи вече!

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[youtube]fLRD3nKb6iY[/youtube]

13 Урока, които научих за един ден!

Юли Тонкин
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

https://events.genndi.com/replay/169105 ... 97924918vp
Какво е Резониращо Щастие - запис на Уебинара на Юли Тонкин за Празниците

:1173 :1173 :1173
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Dec 26 through Dec 31

Gene Key 58

Stress to Bliss

[img]http://img.mailout.genekeys.com/2lfa15qwcwfe.png[/img]

“The ancients named this Gene Key, this Hexagram – the Joyous. Yet, how can we have joy without sadness? Loss is a part of human life, and we all lose those we love. How we deal with loss is a deep, deep part of or learning within the Gene Key.

The Gene Keys teaches us many things and one of the greatest things it reminds us is that loss is not what it seems. It’s actually an opening to greater joy. The one who appears to have left is actually allowing us to feel more whole. That’s the sole reason for their leaving. Yes there are other reasons rooted in universal laws, but essentially the whole game of seeking is about moving deeper into joyousness. It’s the wound that makes us whole, the dissatisfaction that drives us towards the essential, and the essential is love.

As we refine our life force, our vitality, it becomes benevolence. It becomes a great swelling urge to help others. The more we give, the more our vitality grows. It’s an open secret. You can try it out. Go on I dare you. Just do something different one day in the next week of your life – do something unexpectedly giving. See how this Gift of Vitality returns to you and you’ll see right through the heart of the great mystery.”

– The 58th Way, the Gift of Vitality

[img]http://img.mailout.genekeys.com/2lfa1y6wcwfe.jpg[/img]

58 ген ключ: сянка Неудовлетворение - дарба Жизненост - сидхи Блаженство
52 ген ключ, програмен партньор: сянка Стрес - дарба Сдържаност - сидхи Покой
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

[youtube]IWxeTzikOgQ[/youtube]

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

7 причини жените да стоят необвързани с години

Изображение

1. Жените са по-независими отпреди. Заплащането на съвременните жени може да се конкурира с това на мъжете, което ни прави и финансово независими. Затова и животът без половинка не е толкова труден, колкото преди.

2. Жените са по-емоционално стабилни в сравнение с преди. Благодарение на образованието и равните права се радваме на много повече възможности, а това се отразява на психиката. Така се чувстваме по-спокойни по отношение на прехраната си, която не зависи от брак – оттам идва и облекчението, че няма нужда да споделяме легло с човек, когото не обичаме. Затова изчакваме, докато намерим правилния.

3. Жените ценят повече своята свобода и свободно време. През последните години процедурите в салони за красота, СПA центрове, както и курсове са по-достъпни. Така можем да си позволим да поръчаме храна, която да е готова след като се върнем от масаж, вместо да го пропуснем заради поредното готвене.

4. Жените навлизат в по-различни отношения. Да провериш дали една връзка ще проработи, когато живеете заедно преди сключване на брак, вече е нещо съвсем нормално. Обществото е все по-отворено към отворени и неангажиращи връзки в зависимост от предпочитанията на партньорите.

5. Съвременните жени имат по-високи очаквания. Когато имаш собствени доходи, 1-2 дипломи за висше образование, грижиш се за външния си вид и се усъвършенстваш в свободното си време, очакваш половинката ти да поддържа същото ниво. Стандарти, които са по-ниски от твоите собствени, няма да направят живота ти по-добър, затова пред такава алтернатива предпочитаме да бъдем необвързани.

6. Мъжете се притесняват от красиви и умни жени. Когато те срещнат красива, независима и умна жена, те не са толкова ентусиазирани да направят първата стъпка, защото не смятат, че дамата отсреща няма как да е необвързана. А повечето от нас не се решават да направят ход, защото предпочитат някой ни спечели.

7. Жените вече не вярват в приказки. С опита на близки, познати, както и нашия собствен, осъзнаваме, че живеем в консуматорско общество, където понятието „завинаги“ почти не вирее. Затова и доверието ни към мъжкия пол намалява, а заради собствените ни ангажименти започването на връзка често не е сред основните ни приоритети.

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Мечтата ти е Принтер за Пари - Безплатен Уебинар - Юли Тонкин

[youtube]9m_7mREW-Lo[/youtube]

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Лесен психологически трик, с който ще получавате това, което искате

Велина Томова

Изображение

Всеки от нас иска другите да правят това, което ние им кажем. Дори за малки неща, например да се съгласят с менюто за вечеря, а не да започнат да спорят или да измислят ястия, които се готвят трудно.

Или пък на работа – иска ви се всички да кимат в знак на съгласие с вашите идеи и да правят това, което сте ги помолили, без да ги подсещате прекалено много пъти.

Има един психологически трик, с който можете да увеличите драстично случаите, в които ще се случва това, което искате.

Нарича се „фалшив избор“ и обикновено се прилага от родители на деца. Не задавате въпроси, на които може да се отговори с не, а зключвате в самия въпрос това, което искате да се случи.

Ето за какво става дума.

Ако искате да сготвите за вечеря мусака и ви се иска всички да са съгласни с това. Затова питате: „Мусаката за вечеря със или без заливка искате да я направя?“, а не „Искате ли мусака?“.

На втория въпрос е много лесно да се отговори с „Не, не искаме мусака“ и тогава целият ви план за вечерята трябва да се смени.

Въпросът за заливката дава точно фалшив избор. Не им давате възможност да избират вечерята, а да избират елемент от това, което вие вече сте намислили – ясно е, че ще е мусака, нека те си изберат дали да е със или без заливка.

Този съвет може да се приложи във всички сфери на живота.

„Кога ще ми предадеш отчета – в края на тази седмица или в началото на другата“, вместо „Ще ми предадеш ли отчета навреме“.

„Кога си избираш да чистиш снега пред блока – в петък или в неделя“, вместо „Ще ми помогнеш ли да с чистенето на снега?“.

Този тип въпроси работи и когато някой е изправен пред прекалено голям избор и вие чакате да човека да се реши – дрехи, нещо за подарък, задачи, ядене и т.н.

Вместо широкия въпрос „Какво ще си облечеш“, се пита „Зелената или червената блуза искаш“.

Така на човек му е по-лесно да вземе решение, а ако въпросът е правилно зададен, решението ще бъде такова, каквото искате вие.

Изображение
Публикувай отговор