ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Мнение от cchery »

rosa_bg написа:
cchery написа: rosa_bg написа:

cchery написа:Рози, аз мисля, че Джеликас пита за втория захранващ ден, т.е. петия от началото на един тридневен детокс. Дали съм права?!?! :1044 Ако, да, то тогава док казва, че храненето може да е както обичайно.

Ами аз видях, че за захранването пита и си мисля пък за четвъртия ден. То като включиш и месо какво захранване е - то си е нормално хранене :1062

Ами захранване с месо е :1062 :1062 :1062 :1062 :923 .
:221 :221 :221 незнам защо от вътре ми идва да добавя - на малки, но уверени хапки!
Рози, аз си лягам, щото след малко с не съвсем малки, но пък за сметка на това мноооооооооого уверени крачки, ще проверя как е луканката в хладилника :1140 :1140 :1140 :1140
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Момичета, толкова съм отнесена, че днешния си пост съм пуснала не там където трябва, затова ще го копна и тук (съжалявам, че спама навсякъде :oops: :oops: )
"Здравейте момичета.Тук съм и аз на детокс наравно с вас.Този пътще съм два дни, просто вчерашния го забравих.От една седмица в къщи си имаме майстори(наказание ) и вчера съм се отнесла и забравих съвсем.За тази една седмица от както си имаме "нашествие" в къщи усещам, че съм свалила, не съм се мерила(а и не искам да се разочаровам )но мисля, че около 2-3кг. са "изхвърчали" в пространството-пу,пу никога да не се връщат .А на всичкото отгоре им готвя всеки ден за обяд и за вечеря .За обяд е първо и второ, за вечеря самооо едно.Та цял ден съм в движение.На печката, на мивката, в градината и така ......Скоро не ми се беше случвало по 14-15 ч на крак, но пък съм доволна от това как се чувствам.Все оспамих темата, та да си дойдем на думата.
Детоксвам с диня,доста хапнах , но с чая нещо днес..ме няма никаква, но да си призная не се и сетих за него.Ансолчето си го приемам веднага след измиването на зъбите сутринта и въобще не му усещам горчивото вкусче.
Е това засега от мен.Ще излизам на вън да нагледам братя "мангасарян"(демек маисторите ми ) до къде са стигнали.Прегръдки на всички ви. "

А сега лека нощ и от мен.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Аничке, видях мила, че си ми постнала коментарчето от другата темичка, но аз нали все си бързам та да не пропусна и тук да се разпиша.Съжалявам!
Хайде сега останете си със здраве и сладките сънища. :951

А за срещата...ако не пътувам другата седмица за морето на драго сърце ....
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: аз си лягам, щото след малко с не съвсем малки, но пък за сметка на това мноооооооооого уверени крачки, ще проверя как е луканката в хладилника :1140 :1140 :1140 :1140
:955 :955 :955
Направихме си групов детокс днес . :222
Аз, моята приятелка и двете ни дъщери. Цял ден ядохме диня
и пихме вода. Децата са толкова ентусиазирани и бяха прецизни. :954
Моята дъщеря иска да е на плодов ден и утре, но ще я захраня - за
профилактика й стига. Пък и утре като стане като нищо ще иска нещо различно
от диня. ;)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Добро утро и от мен! Изчетох ви и се заредих за днешния ден. На мен днес ми е втори ден от 10-ти поред детокс. Вчера само дето не умрях. Сутринта ми дойде МЦ и после отидох на работа. Бях на праскови и диня. В късния следобяд като ме метна едно главоболие - отпред на челото, в слепоочията и слиза надолу към челюстта. Ужас беше. После ми стана лошо и страхотно ми се повдигаше. Така изкарах около 4 часа. Като се прибрах (23 часа) се налапах с диня. Знам, че е късно, но по-добре диня отколкото нещо друго, и вече не ми се гадеше. Днес се чувствам добре и след малко отлитам на работа. Това ми е първи детокс на работа и съм доста притеснена. Стискайте палци! :923
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Здравейте, фини мацки!
Моля се за Поли да се възстановява бързо!

Чева, много ми е интересно как протича детоса при Дари. Може и на ЛС. Искам да го направя на голямата щерка, но ме е страх някак си.

Аз днес започвам втори детокси ден. Вчера бях на почти 4л вода, ама стайна Т. И под 1кг сини сливи. Днес се очертава нещо подобно. На работа съм. Там на чай не мога да пия. Снощи като се прибрах си врътнах 1/2л топла водичка със сока на 1лимон. Викам след половин-един час ще хапна сливи. Легнах и се завих с вълнено одеало, че страшен студ беше. А на всичко отгоре ме болеше много глава. Ама главоболието не мога да го припиша само на детокса, защото цял ден се взирах в монитора и търсех данни, при ограничено време. В резултат ме заболяха очите, а после и главата. Толкова бях уморена, че като се завих с одеалото и към 21ч заспах, забравих сливите.
Вчера само веднъж ме викаха да докладвам в специалния офис, който е далеч от офиса ми, по едни стръмни, тесни и опасни стъпала в едно мазе. Не питайте как се справям с токчета и тясна пола по паянтовите дървени, мърдащи стъпала надолу, докато музата напира да излиза. Дано днес не ме викат често да ходя там :955
Леко захранване на тези които стигнаха до там!
На другите успешен и пречистващ детокси ден!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро момичета!
Да отчета 2-ри успешен ден.Вече си изпих ансолчето и чакам кафенцето да се свари.За пръв път правя така, досега винаги първо кафето.Дано не съм бъркала.
Лошото е, че вчера ,"от няма нищо",ме схвана дисковата херния, та едвам мърдам.Скоро не ми се беше случвало подобно зло.Та питам се дали да я причисля към очистителните реакции.На всеки преден детокс ми се "изявяваше" по една хронична болежка.На първият беше обрива, на втория-колита, а сега дисковата херния.Лошото е, че Румалаята се загуби от аптечната мрежа и нямах нищо за мазане, та си направих една "икия"/сапун,белтък и ракия/, ама за сега нулев ефект. :1044
А колкото до динята и моята вчера беше ужасна, хем купихме 3 от едно място и само последната за мое съжаление беше съмнителна.
Cheva написа:Направихме си групов детокс днес .
Аз, моята приятелка и двете ни дъщери. Цял ден ядохме диня
и пихме вода. Децата са толкова ентусиазирани и бяха прецизни.
Cheva, поздравления за децата!
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте момичета!
Кантара отчете - 2 , което с 2,5 от юлския детокс стават общо -4,5. Ами щастлива съм. :)
Още по щастлива съм от факта че се чувствам лека като перце. Заедно с мен се детоксваха дъщеря ми и и снаха ми /на брат ми/, но от тях още нямам информация. После ще докладвам за тях.
Иначе за захранването питах за 5 ден. За днес и утре за обяд съм си замислила градинарска супа със салата. Понеже утре вечер ще имам гости та затова питах дали ще е правилно ако хапна малко месо със повече салата.
Момичета, голямо БЛАГОДАРЯ! :923 Без вас не бих се справила. Особено снощи. Бях на ръба, нооооооооо като ви прочетох се въоражих с търпение.
Лек ден и успех на всички ви желая! :329
Vavilonova

Мнение от Vavilonova »

Здравейте, момичета!
Аз детоксикирам втори ден. Изпих си ансола, въпреки че от преди три години както ви споделих преди време имах лош спомен от него, но реших пак да пробвам.
За сега добре. След като издържах вчера, защото започнех от вчера мисля, че днес няма да имам никакъв проблем.
Стои пред мен една 6 килограмова диня и след 20-тина минути ще я погна и нея.
Важното е, че се чувствам добре.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

gelikas написа:Здравейте момичета!
Кантара отчете - 2 , което с 2,5 от юлския детокс стават общо -4,5. Ами щастлива съм.
Браво gelikas САМО ТАКА !!!
Заключено