Момичета, толкова съм отнесена, че днешния си пост съм пуснала не там където трябва, затова ще го копна и тук (съжалявам, че спама навсякъде

)
"Здравейте момичета.Тук съм и аз на детокс наравно с вас.Този пътще съм два дни, просто вчерашния го забравих.От една седмица в къщи си имаме майстори(наказание ) и вчера съм се отнесла и забравих съвсем.За тази една седмица от както си имаме "нашествие" в къщи усещам, че съм свалила, не съм се мерила(а и не искам да се разочаровам )но мисля, че около 2-3кг. са "изхвърчали" в пространството-пу,пу никога да не се връщат .А на всичкото отгоре им готвя всеки ден за обяд и за вечеря .За обяд е първо и второ, за вечеря самооо едно.Та цял ден съм в движение.На печката, на мивката, в градината и така ......Скоро не ми се беше случвало по 14-15 ч на крак, но пък съм доволна от това как се чувствам.Все оспамих темата, та да си дойдем на думата.
Детоксвам с диня,доста хапнах , но с чая нещо днес..ме няма никаква, но да си призная не се и сетих за него.Ансолчето си го приемам веднага след измиването на зъбите сутринта и въобще не му усещам горчивото вкусче.
Е това засега от мен.Ще излизам на вън да нагледам братя "мангасарян"(демек маисторите ми ) до къде са стигнали.Прегръдки на всички ви. "
А сега лека нощ и от мен.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!