Марико, това отнасянет от моите пожелания ли го получи?!?! Гледам, че верно те вее вятъра на..... (щях да пиша клати, ама да не ми се обидиш

- знам че имаш чувство за хумор, ама все пак), сварила си някаква апетитка на мъжот и после сте летелииии, летелииииииииии, летялиииии на крилете на.......... дръжката

. Уф, моля те не ми се обиждай наистина! Ама нали с теб си говорим за секс най-открито и разчитам на това.

Не съм много добра с фотошопа, но ако бях, досега да съм ти се показала в цялата си прелест - така както ти ме описа

. Само русото лъвче как ще го прецакам да хване гоблен, не знам!
mari_ko написа:Мърмори написа:Утре имаме среща с Доктора,представяте ли си? Ще ни дойде на крака,тук,във Варна! Тоолкова много се вълнувам
Зори, поздрави доктора непременно от нас. Няма да е зле и по един целуфан да му лепнеш от всички ни
Абсолютише - целуфан за док и огромни прегръдки за Нелката и всички мацки, с които ще се видиш. Но за Нелката специални. Ако пропуснеш все пак, не се притеснявай - 12-и наближава [img]
http://www.emofaces.com/en/smilies/a/ai ... le-jet.gif[/img]
mari_ko написа:
Аси, много добре си постъпила. И новите момичета, и доктора сигурно имат нужда от помощ. А и тук никой не налага ограничения и забрани.....Нали???

-
Ще ми се да се включа и да кажа, че да помагаш е благородно. Да го правиш безкористно и без да си налагаш ограничение е висша форма на човечност.
Още като стартирах мецата идеята беше да се виждаме тук, докато не работи часът. После те го пуснаха, а мецата беше готова на следващия ден. Тогава когато решихме, че няма да пишем в Часът 3 седмици. Никога не съм искала да карам хората да правят това, което аз считам за редно (изключение е единствено, когато става въпрос за жизненоважна кауза). Така че когато Вихърчето реши, че ще ги накаже с 3 седмици неписане, на мен ми се видя страхотна идея, защото и аз исках да покажа, че държа на форума на д-р Михайлов, но на първо място поставям себеуважението си (надявам се да не ви се струва егоизъм). Така или иначе дори и сега, когато не пиша, аз хвърлям по бегъл поглед на призивите за помощ на отделни мами и им отговарям и на лични!!! Защото себеуважение, себеуважение, но не мога да гледам когато някой страда, мъчи се и боледува. И в този ред на мисли, за да завърша: не искам да разпъвам никой на кръст дали да пише тук или там! Никога не е седяло като въпрос на дневен ред. Радвам се, че избрахте да дойдете и тук, защото мисля, че приятелството ни ви го продиктува.......... Иначе не би следвало да е. Никой не прави нещата против волята си. Дори и да изберете да не идвате при мецата няма да го изтълкувам като обида или неуважение! Не! Аз и Зори избрахме да направим този форум място, пълно с подредена, систематизирана и лесно достъпна информация засега само за ЗДРАВЕТО! После и за други неща. Бобичан ще помага също - заяви го неведнъж....... само да излюпи и тя мъничката бебунка. Казвам аз и Зори, защото не искам да ангажирам никой специално, а не защото сме голяма работа. Ще се радвам за всяко едно момиче, което се включи. Та ние ще продължаваме да развиваме този форум независимо кой къде пише. Лично аз като изтекат 3-те седмици другия четвъртък отново ще пиша в Часът и ще насочвам мамите към инфото, което им е необходимо!
Ми това е! Продължавам сега да вкарвам годишнини в ремайндъра. За поздрав днес избрах една песен, чийто текст винаги ме разтърсвал:
НЯМАМ НУЖДА ОТ МНОГО ПРИЯТЕЛИ на Жоро Христов