ехо

Свобода на словото
Заключено
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Re: ехо

Мнение от mari_ko »

:421 ДОБРО УТРО :528
Нещо го закърших откъм време, ама това да ми е кусура :221
ВЕР, много се радвам, че вече си си при нас. Съжалявам, че си имала лоши преживявания, дано от тук нататък да имаш само поводи за радост. Ако с нещо мога да съм ти полезна, свиркай :922
Джия, добре дошла и на теб. :922
Зори, възхищавам се на това, което си направила в здравните теми. Отнело ти е много време, но е страхотно - подредено, лесно достъпно и полезно. :922
Чери, палавнице, знаеш ли как се смяхме на пожеланията ти за годишнината ни. Значи есенната летаргия се отлага, а чувството ти за хумор си е там където трябва. Не, че го приехме на шега де, неееее, спазихме си точно инструкциите ти /то добре, че беше с картинки, че с премрежен поглед зор се чете :221 / :922
Линдииии, тук съм, ти къде си :922
Прегръдки и за всички други момичета.
Хайде, започва нов месец, да го напълним с хубави новини :222
Чудесен ден ви пожелавам :224
:922 :922 :922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Здравейте и то мен, :421 ВЕР добре дошла и от мен, Мари, Джия Линди и всички останали радвам се че сте тук, успешен месец на всички,
ние започваме детска от 15-ти септември започнали ремонт на 30-ти август :223 онзи ден отидох и какво да видя, навън всичко разкопано, защо ли не се учудвам добре че съм в къщи и не работя, ами тези които са на работа просто не ми се мисли!
Нещо ме е налегнала меланхолия, с мъжо ми трудно се разбираме тези дни! А може и от времето да ми е така!
Поздрави на всички
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

:421 Много се радвам,че се увеличаваме!
Вер - :329 добре дошла!

Мацки,само минавам да кажа,че съм тук,но нЕмам време в момента да пиша,а вчера нямаше нет.Утре ще се пробвам.Ее,хайде - Исе,Вер,пускайте снимки,стига сте чакали и изостряли търпението ни ,де...Мари,като не съм до теб да те подпирам-гледай да не цопнеш :221 от горе!!!!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

mari_ko написа:Зори, възхищавам се на това, което си направила в здравните теми. Отнело ти е много време, но е страхотно - подредено, лесно достъпно и полезно.
Благодаря,просто умея добре да крада,а ако не мога да си открадна, вадя с памук душата на човека и накрая той сам ми дава това,което искам (горкия д-р Михайлов!).Без майтап,изпразних си библиотеката,поокрадох някое друго форумче ;) и ето го резултата.Предстои още мнооого работа,много идеи имам,но наистина времето ми е оскъдно.Ще се радвам ако помагате да доразвием форумчето със идеи,коментари,статийки,интересни книжки...Между другото супер е,че можем да качваме файлове директно от компютрите ни,наистина спестява много време!
Утре имаме среща с Доктора,представяте ли си? Ще ни дойде на крака,тук,във Варна! Тоолкова много се вълнувам! :129
emi-1

Мнение от emi-1 »

Аси,не се притеснявай скъпа.Чудесно е,когато се опитваш да помогнеш.А момичетата,на които си отговорила са имали нужда от това.Така,че си сторила добро дело.Аз не смятам,че сред нас има зли хора,които ще те упрекнат за това.Така,че въобще не си го слагай на сърце...
Между другото много ми липсва Нели.
Зори,предай на Д-р Михайлов поздрави и целувки.От всички нас...
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

ЕХО тук съм ,да не ме забравихте ? Не ми остава време нали започнах нова работа ,а вечер съм много уморена ,но днес реших ,че ще пиша поне малко ))) Зори дано да си добре вече и да не се налага повече болници и лекари ,че то те правят по големи бели от самата болест . Вер радвам се да те видя и искам много ,много да ти благодаря за герданчето. Уцелила си с цветовете . Незнам дали ти казах . Беше толкова отдавна ,че не си спомням. Липсвате ми ,.но сега ми се спи и се запътвам към леглото . Утре ако мога ще се включа пак . В петтк ще представям менюто на шефовете - а дано да г впечатля и да им хареса :729 :728 А СЕГА ЛЕКА НОЩ МИЛИ МОМИЧЕТА !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:1023 :1023 :1023 ЗДРАВЕЙТЕ . Имах малко работа :1026 и неусетно пак се отнесох до тези часове :1027
Мърмори написа:Утре имаме среща с Доктора,представяте ли си? Ще ни дойде на крака,тук,във Варна! Тоолкова много се вълнувам
Зори, поздрави доктора непременно от нас. Няма да е зле и по един целуфан да му лепнеш от всички ни :224
Мърмори написа:вадя с памук душата на човека и накрая той сам ми дава това,което искам
:221 Да не би ти да си научила дъщеря ми на тоз мурафет? :129
asiatano написа:Момичета не ми се сърдете,но неиздържах и писах във форума-здравословно 11 :oops: :oops: :oops:
Като се сетя аз каква бях,като новак и се оплитах,като" пиле в калчишта",реших да отговоря на някое и друго въпросче.Дожаля ме............ :328
:221 :221 :221 Представяш ли си да "скъсаме" поради изневяра???? :221 :221 :221
Аси, много добре си постъпила. И новите момичета, и доктора сигурно имат нужда от помощ. А и тук никой не налага ограничения и забрани.....Нали??? :523
Казвам ви лека нощ, преди да съм станала много досадна
:922 :922 :922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Mstar

Мнение от Mstar »

Докато налучкам къда да пиша.........
Сигурно вече нама да ви има тука...... :328
Добре,че Мари-ко ме :128 светна! Благодаря сладурче , за писмото! :224
Виждам,че всички сте О.К. и много се радвам!
Вече почти сме свършили сезона, до края септември ще затворим.
Обаче вече сме на :720 въртележката за началото на уч. година...
А и сега докато направим някой друг буркан с компот и туршия......
Но обещавам да не липсвам за дълго от компанията!
:329 :329 :329
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добро утро момичета, успешен ден от мен на всички :922
djiq

Мнение от djiq »

Привет и от мен:)
Използвам малкото време, което имам за себе си, за да Ви напиша някой и друг ред. Днес ще ходим на консултация с моя малък, голям мъж и ще му слагат ваксина. Не се притеснявам, разбира се, защото съм започнала с туята и се надявам да няма проблем и този път. Между другото вече сме на цели 10 месеца :954 Почна да ми се струва , че расте бързо...
Лятото за нас беше много весело, като изключим скандалите, които си спретвахме с мъжа ми профилактично. Казахме си много неща, обиждахме се, обвинявахме се и мисля че стигнахме до истината, и в момента уж закрепихме нещата ама да видим докога????

Вер, преди да се скапе онзи форум, мислех да ти пиша на лични, за да ти дам координати ако минавате покрай тетевен да се видим, но уви... всичко се скапа и аз изпаднах в информациооно затъмнение и установих че освен блога на Чери нямам никакви други координати:)
Затова мили дами сега си оставям тук скайпа и ще се радвам да се видим и там: janaivanova79

ще приключвам засега, че малкото съкровище се събуди и започна да иска да пише :221

Весел ден на всички!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

mari_ko написа::1023 :1023 :1023 ЗДРАВЕЙТЕ . Имах малко работа :1026 и неусетно пак се отнесох до тези часове :1027
Марико, това отнасянет от моите пожелания ли го получи?!?! Гледам, че верно те вее вятъра на..... (щях да пиша клати, ама да не ми се обидиш :oops: - знам че имаш чувство за хумор, ама все пак), сварила си някаква апетитка на мъжот и после сте летелииии, летелииииииииии, летялиииии на крилете на.......... дръжката :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: . Уф, моля те не ми се обиждай наистина! Ама нали с теб си говорим за секс най-открито и разчитам на това. :923 Не съм много добра с фотошопа, но ако бях, досега да съм ти се показала в цялата си прелест - така както ти ме описа :221 :221 :221 . Само русото лъвче как ще го прецакам да хване гоблен, не знам! :955 :955
mari_ko написа:
Мърмори написа:Утре имаме среща с Доктора,представяте ли си? Ще ни дойде на крака,тук,във Варна! Тоолкова много се вълнувам
Зори, поздрави доктора непременно от нас. Няма да е зле и по един целуфан да му лепнеш от всички ни :224
Абсолютише - целуфан за док и огромни прегръдки за Нелката и всички мацки, с които ще се видиш. Но за Нелката специални. Ако пропуснеш все пак, не се притеснявай - 12-и наближава [img]http://www.emofaces.com/en/smilies/a/ai ... le-jet.gif[/img]
mari_ko написа:
asiatano написа:Момичета не ми се сърдете,но неиздържах и писах във форума-здравословно 11 :oops: :oops: :oops:
Аси, много добре си постъпила. И новите момичета, и доктора сигурно имат нужда от помощ. А и тук никой не налага ограничения и забрани.....Нали??? :523- Ще ми се да се включа и да кажа, че да помагаш е благородно. Да го правиш безкористно и без да си налагаш ограничение е висша форма на човечност.
Още като стартирах мецата идеята беше да се виждаме тук, докато не работи часът. После те го пуснаха, а мецата беше готова на следващия ден. Тогава когато решихме, че няма да пишем в Часът 3 седмици. Никога не съм искала да карам хората да правят това, което аз считам за редно (изключение е единствено, когато става въпрос за жизненоважна кауза). Така че когато Вихърчето реши, че ще ги накаже с 3 седмици неписане, на мен ми се видя страхотна идея, защото и аз исках да покажа, че държа на форума на д-р Михайлов, но на първо място поставям себеуважението си (надявам се да не ви се струва егоизъм). Така или иначе дори и сега, когато не пиша, аз хвърлям по бегъл поглед на призивите за помощ на отделни мами и им отговарям и на лични!!! Защото себеуважение, себеуважение, но не мога да гледам когато някой страда, мъчи се и боледува. И в този ред на мисли, за да завърша: не искам да разпъвам никой на кръст дали да пише тук или там! Никога не е седяло като въпрос на дневен ред. Радвам се, че избрахте да дойдете и тук, защото мисля, че приятелството ни ви го продиктува.......... Иначе не би следвало да е. Никой не прави нещата против волята си. Дори и да изберете да не идвате при мецата няма да го изтълкувам като обида или неуважение! Не! Аз и Зори избрахме да направим този форум място, пълно с подредена, систематизирана и лесно достъпна информация засега само за ЗДРАВЕТО! После и за други неща. Бобичан ще помага също - заяви го неведнъж....... само да излюпи и тя мъничката бебунка. Казвам аз и Зори, защото не искам да ангажирам никой специално, а не защото сме голяма работа. Ще се радвам за всяко едно момиче, което се включи. Та ние ще продължаваме да развиваме този форум независимо кой къде пише. Лично аз като изтекат 3-те седмици другия четвъртък отново ще пиша в Часът и ще насочвам мамите към инфото, което им е необходимо!
mari_ko написа: :221 :221 :221 Представяш ли си да "скъсаме" поради изневяра???? :221 :221 :221 - Хихихихиххи......... знаеш ли кво ми хрумна след като се насмях на това - за ново проклятие - който изневери във виртуалното пространство, да му се развали компа :721
Ми това е! Продължавам сега да вкарвам годишнини в ремайндъра. За поздрав днес избрах една песен, чийто текст винаги ме разтърсвал: НЯМАМ НУЖДА ОТ МНОГО ПРИЯТЕЛИ на Жоро Христов
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено