Винаги право в целта!За да ни каляваш волята по детоксово време![]()

Отдавна не съм се чувствала така прекрасно

Винаги право в целта!За да ни каляваш волята по детоксово време![]()
Линди, тази не успях да я дръпна, още ми виси във флашгета..... обаче сложих нещо друго много красиво пак с участието на Желкоlindorina написа:Чери-Dino Merlin/Z.Joksimovic
Подсказвам (Цони няма да се сърдишMrav4o написа:Последен опит: помня, че Сиренце (само да не се лъжа) беше публикувала статия за консулмация на сирене, да не е нещо свързано с това?
Само дето малко обърка цветовете, ама карай, на далтонистите няма да им направи впечатлениеemi-1 написа:Мисля,че Сиренце се е нарекла така,защото се стреми да популяризира и съхрани синьото сирене от Черни Вит,което е уникално за БГ.
...Не можах да се стърпя![]()
mari_ko написа:Само дето малко обърка цветовете, ама карай, на далтонистите няма да им направи впечатлениеemi-1 написа:Мисля,че Сиренце се е нарекла така,защото се стреми да популяризира и съхрани синьото сирене от Черни Вит,което е уникално за БГ.
![]()
![]()
![]()
ООООпс,зеленоmari_ko написа:Само дето малко обърка цветовете, ама карай, на далтонистите няма да им направи впечатлениеemi-1 написа:Мисля,че Сиренце се е нарекла така,защото се стреми да популяризира и съхрани синьото сирене от Черни Вит,което е уникално за БГ.
![]()
![]()
![]()