С ДЕТОКС и цветя да посрещнем пролетта

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mishellinna
Е, не се спря с тия постове!

С ДЕТОКС и цветя да посрещнем пролетта

Мнение от mishellinna »

Хайде на новата темичка :954

[img]http://edimka.ru/pics/detox-diet.jpg[/img]

През март пълнолунието е на 27.03.2013 - 12:28:28 часа!
Тъй, че можем да стартираме от:

25.03.2013 / понеделник / - първи ден
26.03.2013 / вторник / - втори ден
27.03.2013 / сряда / - трети ден

Аз лично за първи път ще се включа в редиците ви и се надявам да издържа трите дни! :524
Втория ми се пада воден ден по 90-дневната, така, че ще бъде: плодов/воден/плодов!
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
pepa777

Re: С ДЕТОКС и цветя да посрещнем пролетта

Мнение от pepa777 »

Здравейте,на мен този детокс ще ми е трети, аз правих миналия път белтъци с грейпфрути, искам да попитам може ли да заменя грейпфрутите с друг плод , например киви или ябълки или трябва задължително да са грейпфрути. И трите дена на един и същ плод ли трябва да съм. :954 Предварително благодаря за отговора!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Пепа,

Можеш да замениш с друг плод, ако се откажеш и от белтъците обаче :221 Вариантите са ясно описани и съчетания между тях не са позволени.

Мише, писах ти в другата тема. За мен идеята за воден по средата не е добра. Изкарай си стандартен детокс, а ако много искаш да си направиш воден, може да е след захранването.

Аз не знам дали 2 или 3 дни ще детоксвам, защото резултата от 2 беше по-добър миналия месец, но има време до понеделник. Важното е че ЩЕ детоксвам.

Успех на всички
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
mishellinna
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от mishellinna »

Дани, като стар ветеран ще те послушам, но ми е много любопитно ЗАЩО да не бъде с воден? За издържане ще издържа, но подозирам, че има и друга причина :423 И в такъв случай може да изкарам 2 дни само детокс...Ще го мъдря...
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
danid
Философска система

Мнение от danid »

Няма друга причина, но няма смисъл да се насилваш. Така ще усетиш ефекта от детоксикациите, а ние се надяваме това да не е първата ти и единствена детоксикация нали. Т.е. причината е донякъде егоистична, не искам детокса да те изплаяи и да те загубим :221
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
tita

Мнение от tita »

Не знам какво се случва с хората около мен, но ... на този детокс доста солидна групичка се заформя, за повечето от които ще е първи. Дори дъщеря ми пожела да бъде с мен на цитрусови фрешове, но ще пропуснем ансола, защото е първа смяна на училище. За сега плана е да детоксваме трите дни, ама да видим . :D
danid
Философска система

Мнение от danid »

Нормално е Тита, повечето се сещаме, че имаме нужда от пречистване и отслабване през пролетта :221

Успех на дъщеря ти, а аз чакам с нетърпение 24-ти Май, да проверя една теория на Чери. Ще ти разказвам повече в Елена :221
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Хоп-троп- ей ме на и мен на хорото!
Смятам да карам и трите дни и то на фрешове, а не на цели плодове (както обикновено се изкалпазанявам), че положението е много ...дебело. Имам три месеца да вляза отново във форма, за да мога смело да си покажа гъзеца на морето! Ох, как нямам търпение вече! Онзи ден се снабдихме с големи куфари и даже не искам да ги прибирам за сега- ще си ги оставя да си ги гледам и да си мечтая !
Между другото много силно се замислям дали да не продължа след детокса с малко глад. Невероятно добре се чувствах от гладуването есента- толкова ми беше енергично и ведро! А сега се чувствам задръстена,подута, изморена и тежка. За мен пролетната умора е не просто умора, а изтощение на тялото от по-малкото движение през зимата, от по-лошото качество на храната (защото дори плодовете и зеленчуците не са това което трябва да са и не носят на организма това, което трябва да му носят). Та така, смятам да дам почивка на тялото- пък дано ми се отблагодари с повече енергия и добро настроение!
pepa777

Мнение от pepa777 »

:) Благодаря за отговора, аз вече реших ще бъда на кивита - по 1кг всеки ден- няма да ям белтъци. Дано само да остискам. Желая успех на всички !!! Ще ви следя. :954
diva

Мнение от diva »

Здравейте!
Радвам се на компанията ви, момичета!
И аз ще съм тук. Ще направя детокса пак по класическия начин - цитрусови сокове.
Мисля да го започна още в неделя. Надявам се, че няма да е грешка. Ще ми станат четири дни...
До скоро!
ТОФУ

Мнение от ТОФУ »

Здравейте,
днес вече е 13 ти ден на ябълки и вода и направо не искам да погледна ябълки. :1216
Мога ли да ги заменя с друг плод и ако може с какъв да бъде :1216 :222
Заключено