Да попълним заедно формата за напомняне на важни дати!

Свобода на словото
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Да попълним заедно формата за напомняне на важни дати!

Мнение от cchery »

Момичета и момчета, от този понеделник сайтът има форма за напомняне на важни дати - рождени, имени дни, годишнини и т.н. Изпращайте на лични, на скайп, където ме намерите дати и датички да ги вписвам в този своеобразен ремайндър!!!

Ремайндърът представляла камбанка, която ще се появява в горния десен ъгъл на форума непосредствено преди формата за търсене в сайта само тогава, когато някой има повод да празнува съответния ден!!! Отделно в "тефтерчето на Чери" всички дати ще бъдат запазени, така че който иска да си прави справка!

За да видите кой трябва да черпи, просто натискате камбанката с левия бутон на мишката! Засега изкарва кофти сини съобщения, но имаме обещанието на бай ви Момчил това да се промени и да излизат изящни и красиви напомняния кой за какво има да черпи!!! :mrgreen:

Това съобщение ще върви във всички форуми засега! По-късно ще бъде преместено във форума където са забележките и предложенията за форума.
Последно промяна от cchery на 31 Авг 2010, 13:01, променено общо 2 пъти.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Цъкнахте ли на камбанката дето се появи в горния десен ъ

Мнение от Мърмори »

Цъкнах и съм възхитена! Обаче после цъкнах и на друго място и не съм чак толкова възхитена. Няма ме в тефтерчето :328 ,а като ме няма в тефтерчето камбанката няма да зазвъни на моите празници :328 ...
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:Цъкнах и съм възхитена! Обаче после цъкнах и на друго място и не съм чак толкова възхитена. Няма ме в тефтерчето :328 ,а като ме няма в тефтерчето камбанката няма да зазвъни на моите празници :328 ...
Зори, направо не знам как се е получила тази работа..... ти беше на първа позиция в тази таблицаааааааааа :424 :424 :424 :424
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

baimomchil
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от baimomchil »

Както се пее в популярната "детска" песничка на детски хор Металица от 1984:

for whom the metsababa tolls
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

asiatano написа:Чери с риск да стана смешна :oops: :oops: :oops: , опитах се да ти пратя на ЛС мойте празнични дати,но нещо неми се получава,а и друго за какво тефтерче става въпрос :roll: :roll: :roll:
Аси, няма проблеми да казваш всичко, което ти направи впечатление, че не е добре, че не работи...... Ще проверя сега с Момчил дали работи функцията за лични съобщения. Иначе моето т.нар. "тефтерче" (Еми е кръстницата) някъде в началото на тази тема го бях пуснала. Ето го пак!

п.п.: Гледам, че теб те има вътре. Ако искаш добави само датата на сватбата ви, и някой и друг имен ден ако празнувате да не ги търся аз. :)

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Да попълним заедно формата за напомняне на важни дати!

Мнение от Kleo »

Хайде от мен:
- моя милост, родена на 1 март 1978 год. (Деси)
- синОт - 15 август 2004 год. (Алекс)
- мъжО - 6 февруари 1976 год. (Хри)
- сватбен ден - 31 май 2003 год.
- сгаджосване - 24 март 1997 год.
Стига толкова :oops:
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Искам да попитам в тевтерчето мога ли сама да си вписвам и да впиша за именни дни, или тук да пиша всичко, а Чери ти ще ги впишеш?
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Можеш и сама. Има тази опция.
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Добре, мерси. Аз ще напиша данните на семейството ми.
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Готово, вече и мен ме има, както и моето домочадие :954
Аватар
metsababa
Site Admin

Датите през ноември

Мнение от metsababa »

Прегледах екселската таблица да видя кой ще празнува през ноември и открих това:

"Йосефина на Мравчо:02.11:рожден ден",
"Краси /viki1023/:04.11:рожден ден",
"mirka_ss:12.11:рожден ден",
"Мравчо:22.11:рожден ден",
"Митко на Бобичан:07.11:рожден ден",
"Кали на Исето:10.11:рожден ден",
"Коки:10.11:рожден ден",
"Христоско съпруг на Нелката:20.11:рожден ден",
"Ивайло съпруг на Хриско:22.11:рожден ден",
"Пламен съпруг на Мравчо:18.11:рожден ден"

Ако някой не вижда своята дата или датата на съпруга или детето си, моля да пише тук да го добавя, за да бие и за него камбанката. Възможно е да съм пропуснала някой!
Публикувай отговор