Извинявайте, че аз като сравнителен новак при мецаните пускам темичката, но просто нямам търпение, а ей го на - понеделник чука на вратата
Реших да отдам последна почит за тази година на динката, защото аз лично другия месец ще се ориентирам към ябълки, крушки или смокинки...ще видим.
Пълнолунието този месец е на 21-ви август от 4.45 сутринта.Идеално. Което лично за мен ще рече -19-ти, 20-ти и 21-ви августовски детоксващи дни. Нямам търпение, защото нали знаете - след почивки, хапване и позабравяне за Под-чета, резултатът е малко срамуващ ме. Така че от понеделник с песен и диня на уста.
Целувам ви, мили дами, и се надявам да сме голяяяяяма група!
Привет и от мен!Май няма много желаещи за детокс -е все пак е отпускарски месец.Аз смятам да се включа въпреки че съм на работа и ми е доста трудно да детоксвам в работно време. Успех на всички!
Добро утро!
Ех,здравец, зарадва ме ти, че направо бях изумена, че никой не е писал. Явно наистина повечето момичета са отпускарки този детокс и ги разбирам. Ако знаех нямаше да пускам нова тема, а щяхме да си пишем в старата, но нищо. Ще пишем повече с тебе , за да я запълним. Пък и се надявам да се включат още момичета, дори и да не е от днес.
Ще ти стискам палци, защото предполагам, че е трудно през работно време. Аз правя няколко поредни детокса, но бях вкъщи, а сега почнах работа от преди два дни и от утре оставам сама....че колежката излиза в отпуск и не знам как ще се справя с вц-то, но не смятам да се отказвам заради това. Ще се пробвам и дано се справя.
Иначе вече варя чайчето от джоджън и маточина, в 7 ще си пия солта и ще си приготвя динката.
Още веднъж се надявам да се включат още момичета! Здравец, целувки и ще ти стискам палци!
Много, много хубав и успешен ден за още по-успешна седмица на всички!
Абе тука съм и аз. Много лошо ПМС имах този месец - резултата от предния детокс е на вятъра Прекъснах 90 дневната по здравословни причини, но мисля след детокса да направя още 60 дни пък да видим.
Как сте? Държите ли се?
Аз засега като за пръв път на работа - бивам. Солта не ми се е проявила все още, което не е толкова зле, защото все пак съм на работа. Само дето ми е малко стресова средата, в която работя и нямам време да пия вода и да ходя толкова до вц-то. Едва литър чай съм изпила и половин малка динка. Приготвила съм се с 3 литра и дано до довечера ги изпия и да продължа. Досега винаги съм пила по 4л. на детокс, а сега се калпазаня.
И те така - ще измия чиниите и ще бягам пак за работа!
Здравейте и от мен, известно време не съм детоквала, защото бяхме с мъжа ми на 90 дневната диета, но от днес и аз съм на линия , засега всичко е наред, солта действа , ще видим крайния резултат. Успех на всички! Ще хапвам прасковки.
Sladka Debelanka написа:Аз съм добре, но малко ме е яд че си провалих резултата от предния детокс и ми е едно тъпо заради това...
Недей така, мила! Не го мисли по този начин! Мисли и се радвай, че в момента правиш детокс и че ще се чувстваш добре след него. Не се вманиачавай толкова! Важното е, че сме живи и здрави и че продължаваме да мислим за здравето си. Аз лично винаги след детокс, на другия месец тръгвам отново от същите килограми - т.е. не задържам сваленото, но пък я да си помислим така - ако не сме задържали сваленото и не правим сега детокс - представяш ли си как ще ни е зле? За това щом в момента сме на линия и осъзнаваме, че имаме нужда от детокс - само можем да се поздравяваме една друга.
Горе главата и мисли позитивно! С теб съм.
Благодаря ти мила! Като си гледам корема как се е подул ми иде да се гръмна :lol: Дано да е от динята! Обещавам си, че след детокса ще си намаля порциите и следващите 60 дни от 90 дневната ще си изкарам както трябва.
Привет и от мен!Този месец съм на 3-дневен детокс. Днес хапнах динка,водатата ми пак е малко и едно главоболие имам,но...все пак като цяло съм ок.Аз също съм на 90-дневната и от петък врътвам поредната четворка . Утре и в сряда може би ще съм на домашни праскови.
Успех на всички!