Сезонът на дините продължава и за детокс ни насърчава

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
naskomimi

Сезонът на дините продължава и за детокс ни насърчава

Мнение от naskomimi »

Здравейте, мили момичета!

[img]http://static.framar.bg/snimki/lubopitn ... framar.jpg[/img]

Извинявайте, че аз като сравнителен новак при мецаните пускам темичката, но просто нямам търпение, а ей го на - понеделник чука на вратата :222

Реших да отдам последна почит за тази година на динката, защото аз лично другия месец ще се ориентирам към ябълки, крушки или смокинки...ще видим.

Пълнолунието този месец е на 21-ви август от 4.45 сутринта. Идеално. :954 Което лично за мен ще рече - 19-ти, 20-ти и 21-ви августовски детоксващи дни. :) Нямам търпение, защото нали знаете - след почивки, хапване и позабравяне за Под-чета, резултатът е малко срамуващ ме. :oops: Така че от понеделник с песен и диня на уста. :1216

Целувам ви, мили дами, и се надявам да сме голяяяяяма група!
zdravez

Re: Сезонът на дините продължава и за детокс ни насърчава

Мнение от zdravez »

Привет и от мен!Май няма много желаещи за детокс -е все пак е отпускарски месец.Аз смятам да се включа въпреки че съм на работа и ми е доста трудно да детоксвам в работно време. Успех на всички!
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро!
Ех,
здравец, :922 зарадва ме ти, че направо бях изумена, че никой не е писал. Явно наистина повечето момичета са отпускарки този детокс и ги разбирам. Ако знаех нямаше да пускам нова тема, а щяхме да си пишем в старата, но нищо. Ще пишем повече с тебе :222 , за да я запълним. :1062 Пък и се надявам да се включат още момичета, дори и да не е от днес.

Ще ти стискам палци, защото предполагам, че е трудно през работно време. Аз правя няколко поредни детокса, но бях вкъщи, а сега почнах работа от преди два дни и от утре оставам сама....че колежката излиза в отпуск и не знам как ще се справя с вц-то, но не смятам да се отказвам заради това. Ще се пробвам и дано се справя.

Иначе вече варя чайчето от джоджън и маточина, в 7 ще си пия солта и ще си приготвя динката.

Още веднъж се надявам да се включат още момичета!

Здравец, целувки и ще ти стискам палци! :329
Много, много хубав и успешен ден за още по-успешна седмица на всички! :954
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Абе тука съм и аз. Много лошо ПМС имах този месец - резултата от предния детокс е на вятъра :126 Прекъснах 90 дневната по здравословни причини, но мисля след детокса да направя още 60 дни пък да видим.
tita

Мнение от tita »

Аааа ... как без нова тема? Не може така, тема си трябва за всеки месец.

Супер си я написала Мими! И аз детоксвам от днес.
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте, сладурки!
Засега сме четиринки, ама сме добринки! :1062

Как сте? Държите ли се?
Аз засега като за пръв път на работа - бивам. Солта не ми се е проявила все още, което не е толкова зле, защото все пак съм на работа. Само дето ми е малко стресова средата, в която работя и нямам време да пия вода и да ходя толкова до вц-то. Едва литър чай съм изпила и половин малка динка. Приготвила съм се с 3 литра и дано до довечера ги изпия и да продължа. Досега винаги съм пила по 4л. на детокс, а сега се калпазаня.

И те така - ще измия чиниите и ще бягам пак за работа!

Целувам ви и много ви стискам палци! :329
До после! :923
Sladka Debelanka

Аз съм добре, но малко ме е яд че си провалих резултата от предния детокс и ми е едно тъпо заради това...
pepa777

Мнение от pepa777 »

Здравейте и от мен, известно време не съм детоквала, защото бяхме с мъжа ми на 90 дневната диета, но от днес и аз съм на линия , засега всичко е наред, солта действа , ще видим крайния резултат. :954 Успех на всички! Ще хапвам прасковки. :222
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Sladka Debelanka написа:Аз съм добре, но малко ме е яд че си провалих резултата от предния детокс и ми е едно тъпо заради това...
Недей така, мила! :922 Не го мисли по този начин! Мисли и се радвай, че в момента правиш детокс и че ще се чувстваш добре след него. :922 Не се вманиачавай толкова! :923 Важното е, че сме живи и здрави и че продължаваме да мислим за здравето си. Аз лично винаги след детокс, на другия месец тръгвам отново от същите килограми - т.е. не задържам сваленото, но пък я да си помислим така - ако не сме задържали сваленото и не правим сега детокс - представяш ли си как ще ни е зле? За това щом в момента сме на линия и осъзнаваме, че имаме нужда от детокс - само можем да се поздравяваме една друга.
Горе главата и мисли позитивно! С теб съм. :329 :922
Sladka Debelanka

Благодаря ти мила! Като си гледам корема как се е подул ми иде да се гръмна :lol: Дано да е от динята! Обещавам си, че след детокса ще си намаля порциите и следващите 60 дни от 90 дневната ще си изкарам както трябва.
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Привет и от мен!Този месец съм на 3-дневен детокс. Днес хапнах динка,водатата ми пак е малко и едно главоболие имам,но...все пак като цяло съм ок.Аз също съм на 90-дневната и от петък врътвам поредната четворка :roll: . Утре и в сряда може би ще съм на домашни праскови.
Успех на всички!
Заключено