Здравейте!
...фазата на луната на 17 декември 2013 вторник е Пълнолуние.
Луната е в зодиакален знак Близнаци.
Дните за детокс са 15. 12, 16. 12, 17.12. Успех
Лично аз започвам днес, но без сол, че съм на изпити...
Хубав и ползотворен ден!
Мили момичета, впечатлена съм от желанието, ентусиазма и волята ви за този детокс! Аз не само съм забравила що е то детокс, но и датите за декември ги виждам за първи път! Влизам да ви пожелая успех! Ще ви следим и поне морално подкрепяме!
Орхи, не бях те "виждала" много много отдавна и ти се радвам от сърце!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Привет, момичета!
Много рехаво днес
И аз съм тук с един почти завършен първи ден на детокса. Радвам се, тази година датите са по-удобни.
Малко ми е студено, но вече не ми прави впечатление, приемам го както приемам и действието на ансола
Изпих си четирите литра сок по-рано от обичайното. Изпих и литър и половина чай. Май пак ще си направя чай след малко.
Успех и в следващите дни!
Вярно е много рехаво. Аз Ще правя само 1 ден . Утре . На всички други лек и успешен .Мисля да съм на фреш портокали. Дано да е лек )))))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Здравейте, ентусиастки.
Аз от много време не съм детоксвала качествено по 3 дни, но този път съм железна. Почнах от неделя, само малко прегрешенийце имах вечерта, но днес съм ок вече. Изпих мнооого фреш, чай и вода, студеничко ми е, но се търпи. Утре с нови сили последен ден. Отвикнала съм, защото напоследък правех по един ден. Този път дано да издържа и трите.
Успех на всички.
Айде солта е изпита.Сега кафе а по късно чай и фреш))) лек ден и успех. Аз съм 69.4 кг. Не мога да отслабна и това си е . А бях 64 кг.Е ако стана 65 ще съм доволна 0. Няма да стне само с детокс обаче
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]