Kleo написа:Ани, след като те прочетох, особено горната част, по-скоро се зарадвах за теб, честно! Защото съм сигурна, че ти ще намериш работата, която ще е подходяща за теб и ще те прави щастлива! Най-важното, удовлетворена вътрешно. Полезна. Влагаща себе си в труда си. Оценена. Желая ти най-доброто и хубавото нещо за теб съвсем скоро да се появи пред погледа ти!
Помня, че с ДаниД си обсъждахте работите. Още тогава ми направи впечатление, че сякаш не искаш вече да работиш настоящата си работа. Затова - успех от мен и честит нов Път, честито ново Начало!
Благодаря,
Деска!!! Това с работата... работа искам, но работодател - не.
И съм съвсем сериозна. И в това отношение, както между впрочем май във всичко, определено не искам да вървя в утъпканите коловози на общоприетото и рутината..... Най ми е на сърце да обикалям света, ако трябва да бъда честна. И сериозна - да, бих искала да обикалям света. искам това да ми е работата. И дори да звучи налудничаво, все по-често мечтая силно и на глас за това. Вярвам, че ще ми се случи.
danid написа:Чери, понякога съдбата помага да тръгнем по новия път, когато ние отлагаме вземането на вярно за нас решение.
Да,
Дани. И съм доволна, че съдбата се намеси вчера. Макар все още да не знам какво решение ще вземат моите работодатели в Гърция, защото окончателното развитие на нещата зависи от тях, аз решение съм взела.
danid написа:Цвети, не ми говори за тийн проблеми, всеки ден ми се сервират нови и нови глупости и винаги стигаме до една и съща причина, мързела... Баща и отказва да я пусне на турне в Испания и аз съм по средата, хем не искам да я лиша от това удоволствие, хем тя по никакъв начин не се бори за това си желание и пак от мързел. Не учи, стаята и е пълен хаос и постоянно е на глупавия телефон, а и не се грижи за външния си вид, полудявам. И всеки път едно и също си говорим...
Дани, аз съм на път да откача дори!!!! Телефонът ееее..... мечтая си да се прецака! Честно!!! Наистина!!! Миналата седмица Момчил върза бас и с двамата - 4 дена без телефон!! Напълно без телефон - само, ако някой приятел им звънне. И знаеш ли какво направиха и двамата - на третия ден почнаха да шмекеруват, да цъкат тайно и да ни лъжат... Уговорката на баса беше - ако издържат 4 дена без тел, печелят по 5 лв, ако не - те дават по 5 лв на баща им. И като се видяха колко са мекушави, тръгнаха да дават пари на Момчил, но той с огромна доза презрение им ги върна и да ти кажа - подкрепих го....
За ученето - тази седмица Коко ми се върна с 4.40
по математика - оценка от тест. И това при положение, че от началото на учебната година ходи на частни уроци, че учителят казва, че се справя много добре и т.н. и т.н. ...... Аз бях втрещена!!! Не съм спирала да повтарям, че тази година му е най-важната. После, че вторият срок му е най-важният, но след контролното се спрях и го попитах "Коко, ти имаш ли представа колко време ти остава?!".. той не беше си задавал тоя въпрос, но реално му остават само 2 месеца...... за да промени бъдещето си. Е...... не е готов и на това и съжалявам да го напиша. Не е готов в смисъл, че не е готов да изостави телефона и да..... поучи повече. От вчера само повтарям да изтрие всички игри на тела - още не го е направил, но през почивните дни Момчил ще се намеси сериозно ии Коко остава без игри на телефона. Дали ще има ефект..... никой не знае!!!
Уф, оплаках се и аз.....
:1140 :1140 :1140 :1140 :1140 :1140
Цветка, откъде ти хрумна това розово съзнание......... хахаха!!! Аз по принцип мога да ги разпознавам, ама не се сетихме докато бяхме у вас - можехме да позадигнем полите на гризача
.
cvety_rz написа:Утре съм на празник в детската градина и Калинчето е с главна роля.Много се вълнувам
Желая и на двете ви върховни емоционални моменти!!!
cvety_rz написа:......По принцип е кофти да си искал да си тръгнеш и да си се оставил да те изпратят, но пък важното е в новото начало
.........................................................................
Дани, рядкост са хората вдъхновявани от цифрите
.
Цветка, права си и за едното и за другото. И аз не намирам нищо забавно в цифрите
...., но все пак!!! А иначе - ами да, много е терсене да те изпратят, но аз гледам по друг начин на нещата. И вчера, след разговора в централата на Пощенска банка, се чудех защо техният ИТ мениджър повтори няколко пъти "Съжалявам за лошата новина!". Като, първо, въобще не съжаляваше
, второ - за кого е лоша?! Тя би могла да е достатъчно лоша за тях, т.к. те придобиват близо 90 нови банкови клона с ИТ оборудване, за което нямат складови наличности и обучени техници, но това е техен проблем. А лоша за мен не е... защото те ми дадоха възможност да се отлепя от рутината. Би било зле, ако всъщност от моята заплата зависеше прехраната вкъщи и т.н., но ..... и това не е. Не че ни е излишна още една заплата. Обаче аз имам планове да се развивам в една по-различна посока и вече направих първата стъпка към това
. Като цяло.. най-лошата част от това се пада на колегата ми, който е глава на семейство. Но той пък е пълен професионалист в това, което правим - поддръжка на компютри и сървъри. Наистина е много, много добър. Освен това окабелява помещения, настройва и администрира мрежи - също напълно професионално. Той има рутина и опит, .... а бидейки клиент на разни кабелни оператори и т.н., знам за какви анти-профита иде реч.
Ох, отивам да си направя салатката за обяд.