Провокирана бях да започна тази тема именно защото моите момичета си носят кутии за обяд,или по скоро за закуска.В училище имат безплатна такава,но в повечето случаи на тях не им допада,а и е изцяло само банички,милинки и всичко що е тестяно.Не че наш;ето семейство не е фен на тестото,но не мисля,че това трябва да се случва всеки ден.Та....първата тема,която ще засегна е кутията за училище.За последната една година изчетох доста и виждам как повечето майки избират скъпи кутии9от порядъка на 60 лв,което за мен е немислимо да дам за кутия).Миналата година купих на каката същата такава кутия за 5 лв от магазин за домашни потреби-с отделения за сандвич и 2 по-малки.Съжалявам,че така и не разбрах как да кача снимка,от известно време ми се губи тази привилегия,та днес купих още по-хубава кутия за 4 лв,от същия магазин-с горно отделение за сандвича,а отдолу има 3 преградки за каквото си пожелае детето,като двете отделения се закопчават.Все още не е тествана дали тече,но и това ще се случи утре.За тази семица или поне за първите дни съм измислила какво ще сложим-например-понеделник-крънчи закуска с кисело мляко,отделно банан и ябълка.вторник-американски палачинки със сладко от ягоди и солена такава с филе и кашкавал,сряда принцеси със сирене и яйце,четвъртък може би ще е пърленка,и петък мюсли с плодове отново
Чакам с нетърпение да се включите