Мила моя,Буболина!
Ама така ми стана драго и на мен,когато прочетох това,което си споделила,както предполагам и на останалите момичета,че направо се "размазах"от кеф........Много искренно се надявам всичко да е наред и да няма проблеми,не че се хваля,ама от 1 година насам на когото пожелая все ми бременнее,та имах смелостта да си го помисля и за себе си и виж ме сега,чакам дата за раждане
Аз също съм с така наречена "обърната матка",разбрах го при първата бремнност,нямам много информация,но някой от всичките ми доктори-другарчета ми беше казал че по-голям шанс

имат когато след полов акт жената си вдигне краката на високо(АМА СТИГА СТЕ СЕ СМЕЛИ,ОСОБЕННО МАРИКО И ЧЕРИ,като им знам дейността на подсъзнанието),незнам до колко е достоверно,не съм пробвала,немога да потвърдя,това го научих доста наскоро след двете ми забременявания,а вис с надолу главата от спалнята не съм практикувала,така че късмет предполагам
Стига толкова шеги,наистина ти пожелавам всичко да бъде наред и скоро да ни зарадваш с някоя бебешка новина,че по-прекрасно от това в този живот надали има.....а междувременно
Аз лично не съм се подготвяла за оите бременности,просто защото се случваха случайно,е,колко е случайно....

,За моя огромна радост и двете ми бр следи един много възрастен лекар,който е следил дори бременноста на свекърва ми с мъж ми

но съм му безкрайно благодарна,защото ми дава всякакъв вид направления,изслушва всички мои многобройни въпроси и мога да кажа"Да,това е "моя"лекар"слава Богу не съм имала и кой знае какви проблеми....виж например нито 1-вия път нито сега мога да пия фолиева-та,става ми много лошо и дори

,приемах я с желязото защото имам силен недостиг,но както се установи и след последния препарат,който изпих изглежда организма ми има има непоносимост към този род препарат и това си е,сега ми остава хомео-то,макар че се "сетих навреме",общо взето това са моите по-неприятни "сблъсъци"с бременността,а иначе за мен това е най-великото чудо на света,да усетиш живота,който расте в теб,да докоснеш ръчичката му(евентуално е ръчичка)пре корема си,сякаш ти казва имам нужда да те усетя,мамо и след това да видиш човечето събрало в себе си частички от теб и човека когото обичаш в едно.........ох май ме удари милия хормон
Пожелавам ти просто в най скоро време да видиш 2-те чертички