Яде е много силно казано,и ние като вас неискахме да вкусим това чудо,тъй вкусно псоред мен
само опитваше и такова плюене започваше,сякаш блатна кал и бях предложила
наистина,докато не стана на около годинка,неискаше да вкуси,за сметка на сега,през ден си я хапва,тогава си спомням,че беше около 6-ти навършен месец и след като неможах да я убедя да яде попара с чай,започнах да и правя такава с АМ,масълце и малко захар,детето си я хапваше екстра,ама на следващата консултация като се похвалих на Педи и тя направо ме отрязя,че направо било безмислено да яде такъв род попара,защото нямало никакви ценни вещества в нея и само щяла да напълнее от нея и аз я спрях,до толкова,че я давах 1-2 пъти седмично
нямам спомен с какво сме заменили закуската,може би с някакъв вид бисквитени смеси,защото каши на АНджи не съм давала,тъй като тя се роди 5 кг и към 6-тия месец,да не кажа и по-късно имаше признаци на рахит,въпреки вит Д,който давах,та каши тя е яла мнооого малко,сега като се връщам назад ми се губят толкова неща,относно захранването....може би защото се доверявах най-вече на инстинкта си и на това какво иска дете,а никога не спазвах разни сроково
,но това сега не ми помага с Ивето
,днес например реших и дадох попара и .....о чудо,детето си изяде половината на количеството
после папкахме и малко мляко и
незнам дали избързах,но...това е положението.Днес ще споделя с педи че не яде с охота повечето неща,пък ще видим тя какво ще ме консултира,още повече,че сме за първи път при нея,тъй като декември месец ги преместих,лошото е че при нас дори млякото не ев такива количества,когато се изчеждам пие около 160 мл кърма,но някак предпочита да яде по често но по малко....да ти кажа и нещо смешно от тези дни,слагаме я за кратко на проходилката,на йа-високото ниво,макар че крачетата и вече стигат до долу и се опитва да се избутва назад,та......седи си детео на проходилката а отпред има разни занимавки,има и копче с което се пускат звуците,та когато няма музика се опитва да си играе с нещата,ама като пуснем музиката и странно започва да се опитва да налапа копчетата
и нали се сещаш че резултата е ударен нос и много плач всеки път,но то мойте дете си е упорито като мама и не се отказва да опита от проходилката