Да помогнем на нашата Гери

Свобода на словото
Аватар
Мърмори
Философска система

Да помогнем на нашата Гери

Мнение от Мърмори »

Момичета, нашата Гери (Булка Марулка) има нужда от помощ! Необходима й е спешна операция на гръбнака, за която са нужни около 10 000 лв. До момента е събрана половината сума. А време няма.
Булка Марулка написа: Диагноза:Подвижна спондилолистеза на Л3-4, разкъсан дурален сак, разкъсана дъга на прешлена, увреден диск, увредени фасетни стави и киста, появила се в следствие на разкъсването предполагат.
Слизаме през ниво по-долу Л5-С1. Много голяма дискова херния, затваря 2/3 от гръбначно мозъчният канал и притиска гръбначния мозък, както в частност и нервите на малкия таз. Появява се ТР синдром - трудно ми е да се изпишкам. Импулсите по нервите по краката са забавени малко, левият ми крак е почти изцяло изтръпнал. От около 2 седмици вече много трудно заставам на пети. Много ми е неприятно някой да ме пипа по краката, особено по стъпалата.
Това е кратко и стегнато.
Това е от 10 март 2012.

А днес:
Булка Марулка написа:Тръгнала е пареза и бавно пълзи. Като гледам колко ударно вървят нещата се надявам до края на Април да вляза за операция

https://www.facebook.com/DaPomognemNaGeri" onclick="window.open(this.href);return false;
tita

Re: Да помогнем на нашата Гери

Мнение от tita »

Сметката е в Пощенска банка:
BPBIBGSF
IBAN: BG06BPBI79451065827101
Гергана Соколова-Георгиева

Ще се включа и аз :) ... няма да е с много, но ... капка по капака - вир, нали!

Пожелавам скорошна успешна операция на Гери! :940
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Хайде, дано с общи усилия успеем да досъберем нужната сума :940 :940 :940
Сега разбирам за спешността на състоянието й и за необходимостта от набиране на средства, не съм чела из форума през последните няколко дни, бях страшно заета...
Булче-Марулче, желая ти скорошна успешна операция! С теб съм и аз!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Гери-смелост,мила-съжалявам за това,което ти се е случило.Късмет,стискам палци!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
valrus

Мнение от valrus »

Ммичета,може ли да помогна по пощата със запис,че банките са в неудобно за мъж ми време,а аз с бебо никъде не мога да мръдна
ellyto

Мнение от ellyto »

Стискам силно палци всичко да е наред. Аз също се включих. С малко, но е от сърце. Пожелавам ти успех Гери и дано всичко лошо остане зад гърба ти.
:923 :923
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Момичета, момичета :940 :940 :940 да ви гушка мечка, макар и калпава :mrgreen: Благодаря ви! Не мога да намеря правилните думи, не знам как най-точно да ви опиша колко съм благодарна и възхитена! Колко добри хора има! И вие сте от добрите! Не са ни лоши българите! НЕ! Само държавата ни е скапана. Хората са златни!
Благодаря ви!
Ако имах възможност още да отлагам и да избягна тази стъпка щях да го направя. Аз съм доста горд човек и съм свикнала да се справям сама. Явно съдбата е решила да ме научи и на друго.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Гери, ако има нещо, заради което бих си поставила в клетка гордостта, то е здравето и достойнството..... Мисля, че..... най-важното е да излезеш от положението, в което си в момента и да си стъпиш буквално на краката! :923 А и имаш...... две малки причини, поради които даже си длъжна да го сториш! :828
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Гери, усмпех мила и от мен :940 Другата седмица ще съм съпричастна към проблема ти, защото тогава получавам майчинството.Няма да е много, но когато всички се включим и малкото става много :954 Надявам се всичко да се нареди добре и болката и неразположенията да останат зад гърба ти :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Момичета-кокичета :923 Паричките се събраха :954
Благодаря ви! :923 :1002 Може другата седмица да се сещате за мен, че вторник влизам да чакам ред за операция. И хич не ме е страх, да знаете :1028 :lol:
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Булка Марулка написа:Може другата седмица да се сещате за мен, че вторник влизам да чакам ред за операция.
Гери :524 :923 :923 :923 Всичко ще бъде наред :329 Имаш нашата положителна мисъл :524
Публикувай отговор