МАЙ-ска детоксикация

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
baimomchil
Е, не се спря с тия постове!

Re: МАЙ-ска детоксикация

Мнение от baimomchil »

Всъщност Гената е отишъл до Божи Гроб, станал е Хаджи Генчо и после предвид положението в обществото е отворил хан Маската (където и може да го намерите да се токсикира почти всяка вечер) и е станал Ханджия.

Хаджи, Детокса мина, почваме отново с Токса.

:627
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

genhack написа:Ха добър вечер и от меня...
Тъй като бях заплашен безмилостно баба Меца, освен,че тайно се регистрирах преди време в тая хралупа тука, сега ще взема и да пропиша. :1062
Пък да взема да се представя като за начало - казвам се Генади или хаджи Генчо - според средата. Имам и още доста имена, но да не прекалявам от самото начало. :plezya se.
Години: 22(и половина - както казват малките деца), тежа...си на мястото с ~80кг.
Под вещото ръководство на стария дядо Мец(предполагам подвизаващ се тук като baimomchil - макар да не му виждам много много мненията) си направих сефтето с детоксикациите.
15.05, 16.05 само сок от цитруси(портокали, грейпфрути и лимони). А,да - и английска сол с нейните последици, нАучно обяснени тук във форума като "обратна осмоза". :1030
Първият ден - 4л сок и лек глад вечерта, разни мисли и мечти за нормална храна, ама се търпят.
Вторият ден - намалих значително разхода - едва едва 2л сок - нито сок ми се пиеше, нито съм бил гладен.
Здраво чай през тия два дни - без зелен така или иначе не ми минава ден от няколко месеца насам. Та чай - зелен, билков и Гинко Билоба(туй с идеята да стана умен, но не дава добър ефект...).
Свалих 2-3 килца. Главно глътнах корема ми се струва. Не знам точно колко в килограми, тъй като си нямам кантар, а и не ми пука особено.
С две думи - доволен съм от опита. Мисля да продължа. Само имам съмнения, че юнската детоксикация или ще се падне в период на здраво учене, или в период на здрава токсикация... :fan

Браво! :326 :524
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
djiq

Мнение от djiq »

Отчитам се и аз с малко закъснение, ноооо с добри резултати:)
След 2 дни захранване и още 4-5 дни съм -2 кг.

Надявам се да ги задържа до другия детокс и да сваля още 2.
лека и спокойна нощ на всички :923
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ivaila написа: Bobichan,
отгодини се тръби,че въпросните сокчета от 10 ст съдържат фенилаланин,особено вреден и опасен за малки деца,но да си забелязала друг да пие от тях освен малки деца. Докато майките не им дойде УМА да престанат да купуват те няма да спрат да ги произвеждат. Няколко пъти съм казвала на майки на опашка в магазина,че това не е добро за деца и знаеш ли какво ми се отговаряше? "Вие защо не си гледате работата" :shock: . Чудех се и все още се чудя тези майки обичат ли си децата или е само парлама.... Честно,повръща ми се от такива родители,които нехаят за децата си.
О за тези сокчета и аз беснея много, ама на кой му пука! Има майки по градинките ги гледам всеки ден им дават по 2-3 сокчета, само докато са на площадката, но вода не съм видяла да им предлагат! За чай да не говорим. А с колко боклуци ги тъпчат не е истина и ме гледат странно, щото аз давам само вода докато сме на вън! Както и да е темата е безкрайна. Видях че във форума за отглеждане и възпитание има тема ще ходя да се разпиша там.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

genhack написа:Ха добър вечер и от меня...
Тъй като бях заплашен безмилостно баба Меца, освен,че тайно се регистрирах преди време в тая хралупа тука, сега ще взема и да пропиша. :1062
Пък да взема да се представя като за начало - казвам се Генади или хаджи Генчо - според средата. Имам и още доста имена, но да не прекалявам от самото начало. :plezya se.
Години: 22(и половина - както казват малките деца), тежа...си на мястото с ~80кг.
Под вещото ръководство на стария дядо Мец(предполагам подвизаващ се тук като baimomchil - макар да не му виждам много много мненията) си направих сефтето с детоксикациите.
15.05, 16.05 само сок от цитруси(портокали, грейпфрути и лимони). А,да - и английска сол с нейните последици, нАучно обяснени тук във форума като "обратна осмоза". :1030
Първият ден - 4л сок и лек глад вечерта, разни мисли и мечти за нормална храна, ама се търпят.
Вторият ден - намалих значително разхода - едва едва 2л сок - нито сок ми се пиеше, нито съм бил гладен.
Здраво чай през тия два дни - без зелен така или иначе не ми минава ден от няколко месеца насам. Та чай - зелен, билков и Гинко Билоба(туй с идеята да стана умен, но не дава добър ефект...).
Свалих 2-3 килца. Главно глътнах корема ми се струва. Не знам точно колко в килограми, тъй като си нямам кантар, а и не ми пука особено.
С две думи - доволен съм от опита. Мисля да продължа. Само имам съмнения, че юнската детоксикация или ще се падне в период на здраво учене, или в период на здрава токсикация... :fan
Ха добре си ни дошъл.
Знае си работата Баба ви Меца :221 :221 :221 Ама браво на нея :326 :326 :326 :326
Шегите настрана. Изключително много се радвам на твоя първи детокс и ти пожелавам още много успешни. Рядко се срещат хора на 22 години загрижени за здравето си. Поздравления, още веднъж. А ако си в сесия на следващия (ще ти стискаме палци) по-добре пропусни, ама да не ни забравиш, че да караме пак Баба ти Меца да отправя заплахи, че тя си има други ангажименти :222 :1069
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Здравей Гена (разбрах,че сем. Мецанкови така те нaричат),добре дошъл в бърлогата! Абе то бърлога,бърлога,ама баш най-си мяза на гнездо на усойници. Ама не сме чак толкова отровни,саааамо малко, нюню...Гледам те аз отдавна регнат при нас и си викам:'Кой ли пък е този пич и за какво се бори? И защо нищо не пише?' Пък то каква била работата :1139 Кефиш ме,честно! Аз на твоите години няма да ти казвам само за какво мислех :oops: Хайде,остани си със здраве и ни навестявай чеестичко,че тука освен сватя други смелчаци няма!
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейтееее олекнали дамииии! Как сте? Аз пръщя от енергия и от ....кила за сваляне! Ще им видим сметката сигурна съм. Бавно, но славно да няма после провиснали кожиииииииииии. Нали така? От доста време само ви чета, то не остава време за писане, но обещавам да съм по-сериозна вече. :oops:
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Sladka Debelanka написа:Здравейтееее олекнали дамииии! Как сте? Аз пръщя от енергия и от ....кила за сваляне! Ще им видим сметката сигурна съм. Бавно, но славно да няма после провиснали кожиииииииииии. Нали така? От доста време само ви чета, то не остава време за писане, но обещавам да съм по-сериозна вече. :oops:
Сладка, колко още ти остават? Ти вървеше с много бързо темпо.
Хайде да им виждаме сметката вече. Аз още не съм видяла прословутата 5-ца :1044
galkata

Мнение от galkata »

:954 Здравейте, дами! :954

При предната детоксикация при пълнолуние се провалих. Сега искам да поправя грешката и да направя един три-дневен детокс, но по новолуние (31май,1 юни,2 юни). Какво ще кажете за тази моя идея, дали при новолуние ще има добър резултат?
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Гена, добре дошъл в нашата уютна мечешка бърлога, сигурна съм, че ще ти е приятно и интересно при нас :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
олеся

Мнение от олеся »

Уф, аз през последните 2 седмици изведнъж пораснах. Коремчето стана корем. А като знам, че ще стане и коремище ... но после ще му мисля. За сега твърдо този път съм решила да направя 2 дни детокс (предните бяха по 1 ден). От няколко дни усещам, че и краката почнаха да ми се подуват, така че задължително - 2 дни детокс!
Заключено