Хаджи, Детокса мина, почваме отново с Токса.
genhack написа:Ха добър вечер и от меня...
Тъй като бях заплашен безмилостно баба Меца, освен,че тайно се регистрирах преди време в тая хралупа тука, сега ще взема и да пропиша.![]()
Пък да взема да се представя като за начало - казвам се Генади или хаджи Генчо - според средата. Имам и още доста имена, но да не прекалявам от самото начало..
Години: 22(и половина - както казват малките деца), тежа...си на мястото с ~80кг.
Под вещото ръководство на стария дядо Мец(предполагам подвизаващ се тук като baimomchil - макар да не му виждам много много мненията) си направих сефтето с детоксикациите.
15.05, 16.05 само сок от цитруси(портокали, грейпфрути и лимони). А,да - и английска сол с нейните последици, нАучно обяснени тук във форума като "обратна осмоза".![]()
Първият ден - 4л сок и лек глад вечерта, разни мисли и мечти за нормална храна, ама се търпят.
Вторият ден - намалих значително разхода - едва едва 2л сок - нито сок ми се пиеше, нито съм бил гладен.
Здраво чай през тия два дни - без зелен така или иначе не ми минава ден от няколко месеца насам. Та чай - зелен, билков и Гинко Билоба(туй с идеята да стана умен, но не дава добър ефект...).
Свалих 2-3 килца. Главно глътнах корема ми се струва. Не знам точно колко в килограми, тъй като си нямам кантар, а и не ми пука особено.
С две думи - доволен съм от опита. Мисля да продължа. Само имам съмнения, че юнската детоксикация или ще се падне в период на здраво учене, или в период на здрава токсикация...
О за тези сокчета и аз беснея много, ама на кой му пука! Има майки по градинките ги гледам всеки ден им дават по 2-3 сокчета, само докато са на площадката, но вода не съм видяла да им предлагат! За чай да не говорим. А с колко боклуци ги тъпчат не е истина и ме гледат странно, щото аз давам само вода докато сме на вън! Както и да е темата е безкрайна. Видях че във форума за отглеждане и възпитание има тема ще ходя да се разпиша там.Ivaila написа: Bobichan,
отгодини се тръби,че въпросните сокчета от 10 ст съдържат фенилаланин,особено вреден и опасен за малки деца,но да си забелязала друг да пие от тях освен малки деца. Докато майките не им дойде УМА да престанат да купуват те няма да спрат да ги произвеждат. Няколко пъти съм казвала на майки на опашка в магазина,че това не е добро за деца и знаеш ли какво ми се отговаряше? "Вие защо не си гледате работата" :shock: . Чудех се и все още се чудя тези майки обичат ли си децата или е само парлама.... Честно,повръща ми се от такива родители,които нехаят за децата си.
Ха добре си ни дошъл.genhack написа:Ха добър вечер и от меня...
Тъй като бях заплашен безмилостно баба Меца, освен,че тайно се регистрирах преди време в тая хралупа тука, сега ще взема и да пропиша.![]()
Пък да взема да се представя като за начало - казвам се Генади или хаджи Генчо - според средата. Имам и още доста имена, но да не прекалявам от самото начало..
Години: 22(и половина - както казват малките деца), тежа...си на мястото с ~80кг.
Под вещото ръководство на стария дядо Мец(предполагам подвизаващ се тук като baimomchil - макар да не му виждам много много мненията) си направих сефтето с детоксикациите.
15.05, 16.05 само сок от цитруси(портокали, грейпфрути и лимони). А,да - и английска сол с нейните последици, нАучно обяснени тук във форума като "обратна осмоза".![]()
Първият ден - 4л сок и лек глад вечерта, разни мисли и мечти за нормална храна, ама се търпят.
Вторият ден - намалих значително разхода - едва едва 2л сок - нито сок ми се пиеше, нито съм бил гладен.
Здраво чай през тия два дни - без зелен така или иначе не ми минава ден от няколко месеца насам. Та чай - зелен, билков и Гинко Билоба(туй с идеята да стана умен, но не дава добър ефект...).
Свалих 2-3 килца. Главно глътнах корема ми се струва. Не знам точно колко в килограми, тъй като си нямам кантар, а и не ми пука особено.
С две думи - доволен съм от опита. Мисля да продължа. Само имам съмнения, че юнската детоксикация или ще се падне в период на здраво учене, или в период на здрава токсикация...
Сладка, колко още ти остават? Ти вървеше с много бързо темпо.Sladka Debelanka написа:Здравейтееее олекнали дамииии! Как сте? Аз пръщя от енергия и от ....кила за сваляне! Ще им видим сметката сигурна съм. Бавно, но славно да няма после провиснали кожиииииииииии. Нали така? От доста време само ви чета, то не остава време за писане, но обещавам да съм по-сериозна вече.