Аз.Смехурко написа:Ако някой се интересува, мога да му пратя цялата книга.
Харесва ми тОва, което прочетох.
Бих я прочела и по-обстойно

Благодаря, Смехурко

Аз.Смехурко написа:Ако някой се интересува, мога да му пратя цялата книга.
Ей това трябва да те държи будна. В началото аз си бях написала моите неща и си ги бях сложила на място,на което постоянно да ги виждам. И всеки път,когато ми се искаше да отворя хладилника само,защото ми е скучно,всеки път,когато бях на ръба да си кажа:"Край.Предавам се. За пореден път се провалих." всеки път тези думички,излезли директно от сърцето ме връщаха отново в борбата. Никога не ги забравяй! Другото ти мощно оръжие е подкрепата на съпруга ти.Ето виж какви страхотни резултати! Браво! И ние се гордеем с вас!Как искам и аз като отида в градинката с детето да изглеждам и аз добре ама нейсе :( Как искам задника ми да не е 5 декара, как искам ръцете ми да са по-слаби, а да не представляват краката на някоя мама, как искам да имам скули, как искам да си видя стомаха плосък.... Как искам да вляза в магазина и да си купя най-сексапилните дънки и най-прилепналия потник... Ще стане ли някога това? 40 кила са толкова много...а кожата какво да я правя ако успея да ги сваля?! Ей такива неща ме мъчат. Спомням си когато бях ученичка как се е случвало понякога като обуя високите сандали да ми подсвиркват коли и да улавям погледи върху мен, но това не се е случвало от мнооогоо години, а ще се случи ли някога...
Мамче,шапка ти свалям!имам 35 излишни килограма... не се качвампо стълбите, защото още на 2-рия не мога да си поема въздух... не ходя по магазините и гардероба ми е доста оскъден в резултат на това, че постоянно чувам "Съжалявам, нямаме толкова голям размер"... срамувам се когато си лягам до любимия, защото до него изглеждам като крава, срамувам се когато съм на площадката с детенцето си и виждам перфектно изглеждащите майки, някои родили преди месец... често се държа като заядлива дебела "тетка"...