Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от Ql4e ZLAto »

cchery, cchery, cchery .... :1109
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Дидинка написа:Привет!
Първият ми ден мина доста леко и безпроблемно само че ансола нещо не ми подейства разстворих го във хладка вода и приемах много течности над три литра от който 4 чая. Останалото бяха три ябълки и 200гр. черешки за вечеря.
Успех на всички и в утрешният ден!
Браво, Диди, добре се справяш! Що се отнася до ансола, то поносимостта и влиянието му върху организмите ни е индивидуална. Да не говорим за начина, по който се приема и количествата!

Мац,
виждам те и ти се радвам :329 !

Суити, предлагам ти да си самозаложиш един капан тук :222 - вече каза, че до края на юли ще си 5 кг надолу. Сега предлагам да ни напишеш какво ще промениш в начина си на хранене и движение и ще те държим под око дали си държиш на обещанието. Така като имаш някакъв формален "контрол" би следвало да си по-стриктна в това, което правиш! Често казано и аз ще се опитам да направя една такава "уговорка" с вас, когато прочета цялата книга на док и ми стане ясно какво трябва да променя в ежедневното си хранене :1048 !

На мен ми е трети ден днес и се събудих към 6.30 спала-недоспала..... Бая трудно заспах нощес, щото ме тресеше юнски студ :1062 :1062 . Обаче после като съм се предала на Морфей, та ...... без будене до 6.30. И кво да правя толкова ранко?!? Взех че подредих гардеробите на децата :1069 :1069 , след което реших че 7,30 е все още ранко за кафе и книга, та излязох да побягам из парка :955 :955 :955 , към 8.20 имах готовност да си пия кайвето - изкъпана, облечена, почистена и обновена...... Обачеее......... пустому..... бутнах чашата с кафето върху мен :126 :126 :126 и ревах от яд, защото у дома беше тихо, само Кокчо беше станал, но отиде за закуски, а Белуна спеше и аз исках да направя едно мое много любимо нещо: да пия сутрешно кафе и да си чета интересна книга!!! Е, нищо от това не стана, а от моето крещяне (крещях от яд на себе си) Бела се събуди и всичко свърши :1140 :1140 . Но за сметка на това сега ще си имам чисто нови изпрани дънки, блуза и гащи, че и ...... шалте на дивана. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И в тази еуфорична лудост се метнах на Реното и се докарах до работа, закупих 1 кило кайсии и 2 кг диня, които смятам да употребя за днешния ден (едва ли ще изям всичките де, то и динята е два килограма с корите)! Вече пия втората чаша гореща вода и ви привествам! :1130 :1081 :421 :1130
Орхидея написа:
cchery написа:
Аз днес съм в супер настроение,
и ви поднасям моето уведомление:
денят е трети и всичко свършва
щом дори солта не ме довършва!
Ееее това е супер, само жалко, че на мен ми е втори ден :) !
Орхи, аз затова почнах по-ранко, че да свърша по-бързо :222 :221 :221 :221 !
Последно промяна от cchery на 15 Юни 2011, 15:58, променено общо 1 път.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
snahar
Лудото Ленче

Мнение от snahar »

Орхидея написа:
cchery написа:
Аз днес съм в супер настроение,
и ви поднасям моето уведомление:
денят е трети и всичко свършва
щом дори солта не ме довършва!
Ееее това е супер, само жалко, че на мен ми е втори ден :) !
Продължи и утре, не се отпускай!
рак пустинник

Мнение от рак пустинник »

:923
Привет момичета и благодаря за посрещането
Трудно влизам от работа във форума , но ви чета . Страхотен стимул сте .
Купих си книгата на д-р Михайлов и вече е на нощното ми шкафче . Естествено прочетена на един дъх. Друго си е да е всичко синтезирано на едно място .
Днес ми е втори ден на череши . Миналата година нещо не се чувствах добре с този вид детокс, но сега съм ОК .
И мен ме тресеше "юнски студ " снощи - две одеала и нощница :221 Мъжът ми - само по чаршаф ...
Слънчев ден на всички :923 :954
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

ЕЕЕее, Док, как се радвам да те видя! :922 :922 :922 НАли си с нас?

Кюлче, писах ти ЛС, видя ли го?
Sladka Debelanka

ОБЕЩАНО ОТ Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Черитка, идейката ми допада. Ще споделя какво ще променя. Само да се похваля, че моят мил съпруг, който безкрайно много обичам, се съгласи да готвя на принципа на разделното хранене :1099 Та започва и той да става човек разгеле. Какво ще променя ли? - ами май всичко. В пристъпи на нерви и яд няма да изяждам по 4-5 шоколадови вафли, ще пия още повече вода, ще си пия редовно глухарчето и джоджена и ще си правя упражненията всеки ден. Ще си подредя онези мои хубави дрехи, които много отдавна са ми тесни на преден план, за да се дразня като ги виждам. Ще извадя онези хубави дънки с ниска талия, които си купих с идеята "Ще сваля още няколко килограма и скачам в тях", и които килограми така и не свалих и дънките ми се смеят от гардероба. ЩЕ ПРАВЯ РЕДОВНО ПЛОДОВИ ИЛИ ПЛОДОВО-ОРИЗОВИ ДНИ!!! Достатъчно ли е, а?
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Мърмори написа:ЕЕЕее, Док, как се радвам да те видя! :922 :922 :922 НАли си с нас?

Кюлче, писах ти ЛС, видя ли го?
Да, да, много благодаря, то който не чете редовно форума /не стига, че не пише... :oops: / не може да е информиран на ниво.
Ще се сдобия и аз скоро с тази благинка :1099
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
маца73

Мнение от маца73 »

Тук съъъм! Може и да съм тъжна ама не съм се отказала още! Постарах се да изчета всичко или поне да прегледам, че нещо не мога да влизам и да следя всичко своевременно.
Прочетох си критиките и то Мърмори............... Не, не се сърдя на казаното. Ама наистина съм яко в батака семейно и емоционално............... Това дето го пише Луиз Хей е бая вярно. Та и аз в момента май трупам кила да се предпазвам от всичко което ми се изсипва на главата! А пък като разбереш, че си си живял в този батак от години ама някак си тъпо не си разбрал и ти става още по-баташко....................... Ама карай! Радвам се на нова компания, мъча се да си създавам нови навици, да се грижа и да мисля малко повечко за себе си, търся си работа и такива ми ти неща............. Ту ми е весело и приповдигнато и си внушавам, че ми е добре. Ту си давам сметка, че само се мъча да се заблуждавам и така........
Та в момента килата не са най-големия ми проблем. Бях изненадана да установя днес, че съм мръднала само с 400 грама. Малко по-късно ми дойде та поне разбрах каква е причината. Сега ме гонят задачките и ви оставям ама ще гледам пак да намина.
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Привет и от мен!Аз се включвам от днес!Малко поогладнях и веднага влязох при вас,че вие сте ми стимул и начин за контрол.Толкова ми е хубаво тук-чувствам ви близки,макар че не ви познавам :923 Сутринта изпих солта,но не мога да си обясня защо в последно време нещо не ми се разтваря :1044 .Уж слагам топла,даже гореща вода...
Както и да е-днес съм с вас на черешки и водичка.Лек ден и успешен детокс на всички! :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

маца73 написа:Тук съъъм! Може и да съм тъжна ама не съм се отказала още! Постарах се да изчета всичко или поне да прегледам, че нещо не мога да влизам и да следя всичко своевременно.
Прочетох си критиките и то Мърмори............... Не, не се сърдя на казаното. Ама наистина съм яко в батака семейно и емоционално............... Това дето го пише Луиз Хей е бая вярно. Та и аз в момента май трупам кила да се предпазвам от всичко което ми се изсипва на главата! А пък като разбереш, че си си живял в този батак от години ама някак си тъпо не си разбрал и ти става още по-баташко....................... Ама карай! Радвам се на нова компания, мъча се да си създавам нови навици, да се грижа и да мисля малко повечко за себе си, търся си работа и такива ми ти неща............. Ту ми е весело и приповдигнато и си внушавам, че ми е добре. Ту си давам сметка, че само се мъча да се заблуждавам и така........
Та в момента килата не са най-големия ми проблем. Бях изненадана да установя днес, че съм мръднала само с 400 грама. Малко по-късно ми дойде та поне разбрах каква е причината. Сега ме гонят задачките и ви оставям ама ще гледам пак да намина.
Мац, дори и да ти се стори странно, за мен ти си направила вече поне 1 крачка! И тя е ..... твоето присъствие отново тук! Знаеш ли преди половин година реших, че ни се сърдиш, че не пишем вече в "Часът", а сме тук.... и т.н. Сега разбрах и знам, че имаш лични проблеми и... Защо ти го пиша?!? За да ти кажа, че гледната точка за нещата зависи от призмата, през която ги гледаме! Мисля разбираш какво имам предвид! И.... първото, което мога да те посъветвам (макар да не си ми търсила съветите) е да смениш призмата!!! Един вид, наистина открий какво си спечелила от настъпила нявга загуба!!!

А килограмите........ брех и моите се трупаха от нерви, от неразрешени проблеми, от проблеми, които сама си създавах или мислех, че съществуват. И сега изпадам в такива моменти. Особено вечер преди заспиване! Но почти всякога вече си казвам, че утре сутринта нито един от тези "проблеми" няма да го има! Даже няма да е проблем...... :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

mirka_ss написа:Привет и от мен!Аз се включвам от днес!Малко поогладнях и веднага влязох при вас,че вие сте ми стимул и начин за контрол.Толкова ми е хубаво тук-чувствам ви близки,макар че не ви познавам :923 Сутринта изпих солта,но не мога да си обясня защо в последно време нещо не ми се разтваря :1044 .Уж слагам топла,даже гореща вода...
Както и да е-днес съм с вас на черешки и водичка.Лек ден и успешен детокс на всички! :524
Мирка, успех и от мен! Няма глад, няма грешка, от утре - с нова дрешка! :221 :221

И моята сол тази сутрин (в едни розови пакетчета е) не ми се разтвори!!!! :1044 :1044 :1044

Заключено