Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mirka_ss

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от mirka_ss »

cchery написа:
mirka_ss написа:Привет и от мен!Аз се включвам от днес!Малко поогладнях и веднага влязох при вас,че вие сте ми стимул и начин за контрол.Толкова ми е хубаво тук-чувствам ви близки,макар че не ви познавам :923 Сутринта изпих солта,но не мога да си обясня защо в последно време нещо не ми се разтваря :1044 .Уж слагам топла,даже гореща вода...
Както и да е-днес съм с вас на черешки и водичка.Лек ден и успешен детокс на всички! :524
Мирка, успех и от мен! Няма глад, няма грешка, от утре - с нова дрешка! :221 :221

И моята сол тази сутрин (в едни розови пакетчета е) не ми се разтвори!!!! :1044 :1044 :1044
Благодаря cchery!Моята сол е същата-розовка :D
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Еййй, мацки.
Четох, четох и реших да се включа, пък после ще дочитам.
На мен днес ми е втори ден и да ви кажа, забелязах и аз че съм по-подута в първите дни на детокса. И се върнах няколко детокса на зад и установих, че явно това е закономерно! А сега да ви споделя, че преди време един познат ми беше казал, че чел някъде, че когато се гладува винаги трябва да се вземат пробиотици, особено с напредването на годинките. За съжаление не разбрах къде го е прочел и няма как да го прочета, за да ви избистря идеята.

Пръстенът на лявата ръка ми пада ..., а сандалите хлопат - обикновено по това време кроасаните вече са набухнали и опъват каишките :221 :221 .

Черитка мила а как си със соленото? Аз по време на втората бременност мога да се похваля със всичко на всичко 2 подути глезена! При това и двата пъти пътувахме. Единия от София до Пелопонес 1200 километра, които взехме за 10 часа с кола! Шкодата разбира се :) А температурата на Пелопонес беше много над 30 градуса. Всичко това го дължа на здравословното хранене, детоксите, многото вода и мнооого маааааааааалкото сол.
Мамчето, ма ти не войник, ами и не знам какво си. Ама БРАВО :326 :326 :326 :326 :326 :326 Поздравления и за волята и за упорството и затова че не се отклоняваш от правия път! Браво!!! Знаеш ли това отслабването е много сложен и труден процес на самоопознаване. Смехурко, благодаря ти за Лиуз Хей (аз си давам заявката). Та точно преди да го прочета си мислих и аз да пусна някакви разсъждения на тази тема. Много е важно да се обичаме, да се научим да обичаме тялото си. Аз преди когато бях 48 килограма все си намирах кусури. Това не харесвах, онова не харесвах и така. После като станах 80 и започнах да свалям започнах да се харесвам. Парадокса е, че на 60 килограма имах самочувствието на супер модедл. Защо ли? Ами защото бях свалила без диети само с детокси, спорт и разумно хранене 15 килограма и ми оставаха още малко (около 10 :221 ) но всичко това го бях постигнала с много труд и му се радвах :) Харесваше ми да гледам как от ден на ден тялото ми се променя и взема все по-хубави форми и размери. И тъкмо и аз да разредя детоксите и забременях :221
Та Мамче, сложната ми мисъл беше да обърнеш внимание на цитата от Луиз Хей. Не знам на какво се дължат нервичките, за което писа, но е вероятно и там да се крие разковничето. А сигурна ли си в противозачатъчните, които използваш? Те също могат да са вероятна причина. Желая ти много успех и вярвам в теб.
За комплиментите първия път когато свалях и аз много се ядосах, че мъж ми не ми помага хич на отслабването и се заинатих. Ама аз какво съм магаре като реша не е истина. И си казах, че ще изтръгна аз тези комплименти и те не закъсняха. А колко по-сладки и по-мотивиращи са когато са спонтанни :) Е първите месеци ми беше криво и ми беше трудно, но си казах, че имам време да дочакам.
Sladka Debelanka написа:Много ви благодаря на всички за топлите думи. :923 Навила съм си на пръста този път и няма оттърване - ще отслабна!!! ОВЕН съм и ще успея! Този път наистина! Ако до края на юли не съм свалила 5 кг няма да съм аз. Първите 5 най-лесно се свалят пък после с инат и постоянство продължавам. Имам силни съюзници - анакардиума, настойка от глухарче и чай от джоджен :) Моите приятели :) Харесала съм си една рокля и искам да изглеждам добре в нея.
Сладка, един приятелски съвет, ако позволиш - купи си роклята! И я закачи на вратата на гардероба, от външната страна, да я виждаш постоянно! И да си представяш колко добре ще изглеждаш в нея, като свалиш тези 5 кг. Ефекта върху цялото ти отслабване ще е поразителен!
Пускам си поста и отивам да дочитам, че иначе няма до довечера да го пусна.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Vicky-Picky написа:Момичета... сега си идвам от гин-ог... втория, който потвърждава поликистоза... и третият лекар, който ми казва, че ако искам да имам второ дете ПО-НАТАТЪК (а ние го искаме СЕГА!) трябва да пия противозачатъчни известно време... не знам какво да правя... не съм на себе си, едва се докарах до нас... В четвъртък имам час при Док... Вече не знам... въртя се в някакъв омагьосан кръг... :328
Не искам да ви товаря... просто трябва да го излея някъде, че направо не знам...

Детокса ми върви - 1,5 кг. череши, водата ми е около 1,5 л. (със стайна температура).
Сигурно някой ме е изпреварил, ама бързам да пиша.
Купи си веднага двете книги на Док и ги изчети. Ако искаш пиши ми на лични да ти кажа какво точно, ако не се ориентираш.
В новата му книга има специална глава за това. В старата също.
Успех!
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Аз съм от днес с вас,утре също ще детоксвам,че закъснях малко.Дано този път съм добре и да не ми става лошо,че миналия месец пак не бях добре.Аз съм на кайсии и праскови.Пак съм си върнала килограмите от миналия месец,но поне се успокоявам,че не съм качила нови с моето похапване на сладко.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Сиренце написа: Да споделя за моя "детокс". И аз съм на череши, но без ансол. Реших да правя детоксикация в чист вид два пъти годишно, а всеки месец да съм с вас на чай и плодове. /Е, какво да правя като не мога да се лиша от компанията ви :329 !/
.......Хей, да не вземете сега като четете писанията ми, да се разколебаете - да ги нямаме такива. Имайте предвид, че моите излишни килограми се движат в порядъка 1-3. И това благодарение на детоксите!
Ей, Сиренце, ми ти си написала моята програма! :954
Моите намерения са подобни.
Ще я карам месец за месец, де, пък времето ще покаже.
В кратце - днес съм на ябълки, без ансол.
Утре ще е пак килограм плод, но видът ще се реши спрямо наличното в магазина. :)
На 17 - захранване.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Мац, Чери, и на мен ми е много изнервено и знам, че голямата част от проблема е точно там. Трябва да се опитаме да я караме по-спокойно. Поне доколкото ни е възможно.
Извинете за :1024 , но Мац, много ме натъжи новината че си търсиш работа. Знам с какъв ентусиазъм започнахте онова начинание с ресторанта. Стана ми много криво. Но знаеш ли скоро научих една сентенция, която май се оказа вярна.
"Когато губим, не знаем всъщност какво печелим и когато печелим, не знаем какво губим!"Мога да дам много примери, но ще се олея със спама. Горе главата! Явно това е още един от многото изпитания, през които е трябвало да минеш. Ти си ГОЛЯМ ЧОВЕК, като акцентирам основно на ЧОВЕК и знамче ще се справиш. Кураж мила. Благодаря че изчетохте :1024 А това е за вас :329
Черитка, 90 % бях сигурна, че не може току тъй да ни се разсърди наща Маца.
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Здравейте на всички , :222 Направо изгубих апетит докато ви изчета всички.То сте изписали цели страници :1062 :1062 :1062 Първо да поздравя новите момичета и да им кажа да не се отказват. :524 Аз съм с вас от днес че вчера ми прецакаха детокса с много работа и цял куп неканени гости. :126 Но реших че ще направя тези два дни та ако ще и царя да дойде.Вече твърдо съм решила че няма да се интересувам ,кой -какво говори (дали съм дебела или слаба) и ще започна да се убеждавам че съм супер. Прави сте че когато самочуствието е под нулата ,тялото ни го връща двоино-като дебелеем. Но трябва да си повдигаме духа взаимно и да не позволяваме на лошите мисли да ни потискат. Ох че досада станах :oops: Много :923 и много целувки за всички :329 :329 :329
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Привет момичета :421 .Ето, че и моя трети ден се изнизва, но мисля и утре да изкарам някакъв такъв плодово-зеленчуков ден.Нали все пак пълнолунието е чак в 23 ч и не знам колко минути.Та ще си карам утре както и днес, но ще включа и зеле с моркови.Още един ден добре ще ми дойде, че като се погледна е на този хипо :1061 приличам.То б ива бива ама мойте вече на нищо не прилича.Все си търся оправдание, че е следствие на цигарите ама това последствие край няма значи. :126 .До преди малко си правих слънчеви бани и чета за изпити.(доста добър тен съм хванала покрай тази сесия).
Та днес съм аз на диня, не съм очарована от вкусът й ама ще си я ям.Пия кафета и чай от пресен джоджен(нали си имам зеленчукова градина та с пресен си правя чайчето)
Е, това е от мен. :329 и :923 на всички ви и Не забравяйте да се :221 животът е прекрасен.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

bobichan написа: Черитка, 90 % бях сигурна, че не може току тъй да ни се разсърди наща Маца.
Ааааа, това тя ще си го каже и без бой :1062 :1062 .
nikolina pecheva написа:Вече твърдо съм решила че няма да се интересувам ,кой -какво говори (дали съм дебела или слаба) и ще започна да се убеждавам че съм супер. Прави сте че когато самочуствието е под нулата ,тялото ни го връща двоино-като дебелеем. Но трябва да си повдигаме духа взаимно и да не позволяваме на лошите мисли да ни потискат. Ох че досада станах :oops: Много :923 и много целувки за всички :329 :329 :329
Имено..... трябва да спрем да се интересуваме от чуждото мнение, а само нас си да слушаме, т.е. да се вслушваме. Точно по този повод е създаден новия подфорум към детокса - ДО СТЕНАТА! Да си обещаем и да слушаме само себе си! А пък останалите да ни пляскат :326 и окуражават, разбира се :221 :221 .

Мацки, довечера на концерта ще обърна една бира, сега...... не бива - рок-концерт, а аз да ида с панера с кайсии..... егати :955 :955 :955 :955 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

cchery написа:Мацки, довечера на концерта ще обърна една бира, сега...... не бива - рок-концерт, а аз да ида с панера с кайсии..... егати :955 :955 :955 :955 .
Една може, ама само да не стане то дето е една, там са и две :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

bobichan написа:
cchery написа:Мацки, довечера на концерта ще обърна една бира, сега...... не бива - рок-концерт, а аз да ида с панера с кайсии..... егати :955 :955 :955 :955 .
Една може, ама само да не стане то дето е една, там са и две :222
Ооооооо, на тоя глад представяш ли си да се налея с алкохол...... :1052 :1052 :1052 ........ направо язък ми за парите за билети, щото нищо няма да видя. :D
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено