Еййй, мацки.
Четох, четох и реших да се включа, пък после ще дочитам.
На мен днес ми е втори ден и да ви кажа, забелязах и аз че съм по-подута в първите дни на детокса. И се върнах няколко детокса на зад и установих, че явно това е закономерно! А сега да ви споделя, че преди време един познат ми беше казал, че чел някъде, че когато се гладува винаги трябва да се вземат пробиотици, особено с напредването на годинките. За съжаление не разбрах къде го е прочел и няма как да го прочета, за да ви избистря идеята.
Пръстенът на лявата ръка ми пада ..., а сандалите хлопат - обикновено по това време кроасаните вече са набухнали и опъват каишките
.
Черитка мила а как си със соленото? Аз по време на втората бременност мога да се похваля със всичко на всичко 2 подути глезена! При това и двата пъти пътувахме. Единия от София до Пелопонес 1200 километра, които взехме за 10 часа с кола! Шкодата разбира се

А температурата на Пелопонес беше много над 30 градуса. Всичко това го дължа на здравословното хранене, детоксите, многото вода и мнооого маааааааааалкото сол.
Мамчето, ма ти не войник, ами и не знам какво си. Ама БРАВО

Поздравления и за волята и за упорството и затова че не се отклоняваш от правия път! Браво!!! Знаеш ли това отслабването е много сложен и труден процес на самоопознаване.
Смехурко, благодаря ти за Лиуз Хей (аз си давам заявката). Та точно преди да го прочета си мислих и аз да пусна някакви разсъждения на тази тема. Много е важно да се обичаме, да се научим да обичаме тялото си. Аз преди когато бях 48 килограма все си намирах кусури. Това не харесвах, онова не харесвах и така. После като станах 80 и започнах да свалям започнах да се харесвам. Парадокса е, че на 60 килограма имах самочувствието на супер модедл. Защо ли? Ами защото бях свалила без диети само с детокси, спорт и разумно хранене 15 килограма и ми оставаха още малко (около 10

) но всичко това го бях постигнала с много труд и му се радвах

Харесваше ми да гледам как от ден на ден тялото ми се променя и взема все по-хубави форми и размери. И тъкмо и аз да разредя детоксите и забременях
Та Мамче, сложната ми мисъл беше да обърнеш внимание на цитата от Луиз Хей. Не знам на какво се дължат нервичките, за което писа, но е вероятно и там да се крие разковничето. А сигурна ли си в противозачатъчните, които използваш? Те също могат да са вероятна причина. Желая ти много успех и вярвам в теб.
За комплиментите първия път когато свалях и аз много се ядосах, че мъж ми не ми помага хич на отслабването и се заинатих. Ама аз какво съм магаре като реша не е истина. И си казах, че ще изтръгна аз тези комплименти и те не закъсняха. А колко по-сладки и по-мотивиращи са когато са спонтанни

Е първите месеци ми беше криво и ми беше трудно, но си казах, че имам време да дочакам.
Sladka Debelanka написа:Много ви благодаря на всички за топлите думи.

Навила съм си на пръста този път и няма оттърване - ще отслабна!!! ОВЕН съм и ще успея! Този път наистина! Ако до края на юли не съм свалила 5 кг няма да съм аз. Първите 5 най-лесно се свалят пък после с инат и постоянство продължавам. Имам силни съюзници - анакардиума, настойка от глухарче и чай от джоджен

Моите приятели

Харесала съм си една рокля и искам да изглеждам добре в нея.
Сладка, един приятелски съвет, ако позволиш - купи си роклята! И я закачи на вратата на гардероба, от външната страна, да я виждаш постоянно! И да си представяш колко добре ще изглеждаш в нея, като свалиш тези 5 кг. Ефекта върху цялото ти отслабване ще е поразителен!
Пускам си поста и отивам да дочитам, че иначе няма до довечера да го пусна.