ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Мнение от Мърмори »

Тръпнете ли в очакване на месечните ни победителки в Конкурса?
Да ви кажа честно смятам да ви оставя направо да изтръпнете и чак тогава ще ви ги кажа! Така че чакайте,чакайте...каква друга работа имате!
Искам да се гръмнаааааа......И понеже съм гадина може да ме изпреварите в гърменето!

Мони- глухарчето не го подценявай! И чай от коприва. Зарежи соленото,обърни внимание на бъбреците...
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Здравейте дами!
Аз днес така хубаво се разядох, че утре ще трябва да направя по спешност един плодово-оризов ден.
Чери, аз всъщност не съм от най-притеснителните натури и също като теб избягвам да се впрягам за щяло и нещяло, но човек трябва да има едно на ум като става дума за здравето. Отидох на преглед защото трябваше така или иначе да си правя задължителния годишен преглед, но и защото мой близък имаше преди години подобен проблем и се оказа, че е болест разпространявана от котките. Те това не се оправя само с детокс. Освен това, когато проблемите са навреме диагностицирани те се решават и по-леко. Моята докторка е хомеопат и аз много я харесвам. Мисля, че това е точния подход към нещата и не е стресиращ за организма. Това е причината да харесвам и док. Михайлов.
И аз си падам по летните детокси и с кеф си карам на плодове. Само дето мисля, че смокините не са особено подходящи за хора на диета. Просто са много калорични подобно на бананите.
Наскоро открих нещо, което ще споделя, въпреки че не е по темата. Нарича се ТЕС - http://www.emozdrave.info/" onclick="window.open(this.href);return false; На който му е интересно да погледне. Не съм започнала да практикувам, но вярвам, че ще има резултат. Сестра ми отмъкна книгата към Кипър, но като си дойде в края на месеца сядам да я чета, че да се науча. Открих го при Марта Вачкова, където Иван се опитваше да и помогне в проблема и с теглото. Всъщност е приложим метод при всякакви здравословни и емоционални проблеми.
Мамче, ще те посъветвам да пробваш с по-малко сол и да не изпускаш детокса. Пък и като сте на път по малко ще се сещаш за хапване. Успех ти пожелавам, каквото и да решиш!

Стискайте ми всички палци за този детокс, защото от 15 започвам работа и искам да съм максимално във форма! След две години и три месеца посвещаване на детето идва време всичко да си тръгне както си беше. Тази промяна мисля, че ще ми дойде добре.
Хайде лека вечер на всички!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: взех да се съмнявам в...... така широко пропагандираните кампании за профилактични прегледи на какво ли не........, а им вярвах безпрекословно. Сериозно си мисля, че, тръгнеш ли по болници, стресът и напрежението са огромни, които понасяш са по-вредни от евентуални заболявания.....
Има един черен хумор на тази тема, че здравият човек е не диагностициран болен. :???: :1062

mam4eto31, докате те четох възникнаха следните въпроси:
- Ходидиш ли пеша поне по 30 мин всеки ден ?
- Храната, която ядеш е готова, солена ли е вповече?
- Водата, която изпиваш 2л ли е ?
Поне 1л, за добър ефект, трябва да се изпива преди 12ч.
- Правиш ли разтоварващ ден всяка седмица?
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Рози, независимо от възгледите ни за нещата, най-важното е да сме здрави :954 :954 ! Хич и не ща да се връщам назад и да си спомням какво си самовнуших. Хубавото е, че ти знаеш с какво се бориш и как да го направиш. Да не говорим, че звучиш уверено, което е сигурен признак, че ще се справиш :923 :923 . Междудругото ние вкъщи си имаме котка...... нейно котешко нахалство Пуха [img]http://inlinethumb60.webshots.com/47099 ... 500Q85.jpg[/img]

:1062 :1062 :1062 :1062 :1062 :1062 :1062 :1062 :1062

За смокините....... не съм прочела още подробностите за тях, обаче си имам едно верую - всеки сезон с плодовете си! Та сигурно затова и ще ги включа. Не знам още де. Оказва се, че другата сряда е 10 август, а тогава ....... ни е годишнината от сватбата с мъжа ми...... което пък означава, че..... няма да почнем детокса в сряда, щото не се виждам как се чукваме за здраве и щастие с........ чашка чай от джоджен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . И така, от четвъртък ще е.... воля-неволята.

Зорита...... не ми звучиш хич добре. Първо нищо не казваш за кОнкурса. Мен ми е ясно, че съм първа.............. .................................................... ама отзад напред :221 :221 :221 , обаче поради що ТИ се срамиш да ми го кажеш :1140 :1140 :1140 :1140 :1069 !?!?! И после викаш да идем да те :1021 :1021 .... :1044 :1044 :1044 ЗАЩО?!? :1080 :1080 Ма мен това не ми е в кръвта, бе пиле.......... Аз, аз......... аз обичам само да...... :1012 :1012 ............. коля :221 :221 :221 . Хайде, Зоринка, казвай какво има :923 :923 !
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:
cchery написа: взех да се съмнявам в...... така широко пропагандираните кампании за профилактични прегледи на какво ли не........, а им вярвах безпрекословно. Сериозно си мисля, че, тръгнеш ли по болници, стресът и напрежението са огромни, които понасяш са по-вредни от евентуални заболявания.....
Има един черен хумор на тази тема, че здравият човек е не диагностициран болен. :???: :1062

БЕЗ ДУМИ..... :1053 :1053 :1053 :D :D
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Чери, ама много ме кефиш, честно! :1028 Винаги създаваш страхотно настроение! :1075
Само да кажа, че вие си имате котка в къщи, а аз имам 6 на двора. Нали се сещаш, че твоята е значително по безопасна?!
Cheva написа:
:221 :221 :221 Харесва ми черния хумор! То човек като започне много да се вторачва и винаги намира диагноза. Черен или не хумора си е чистата истина!

Зори, драсни още два реда мила! Ще те чакаме, ако трябва и съвсем като притръпнем - не е проблем! То тя борбата, поне при мен ще е дълга така че съм се подготвила.

'Айде вече верно лека нощ!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Хиххиих, Рози....... радвам се, когато има усмихнати хора! :954 И понеже съм пропуснала в прединя пост, сега да ти пожелая успешно завръщане на работа! Но преди това..... една спокойна и плавна промяна вкъщи! След 2 години, прекарани с малкия човек, нито на него, нито на тебе ще ти е лесно! Но има начин и това да стане без стрес, а с взаимно разбиране! Сигурна съм, че ти винаги ще даваш най-доброто от себе си за това да не липсваш на детето..... :329

Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Брей , каква нощна седянка си заформихме! :722
:329 :329 :329

За протокола реалничт час в момента е 00:27ч. :1062
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Добро утро купонджийки ;-)
Доста до късно сте писали снощи :954
Блогодаря за подкрепата момичета! Ще направя един ден по-рано детокса и ще захраня в събота, така е по-добре от нищо, така че бройте ме!
Абе не ям солено, около офиса храната не е нито мазна, нито солена, а се наливам и с доста вода и чайчета през деня! Пия си джоджен и глухарче, верно не всеки ден, но поне през ден, та сигурно пак са ми започнали проблемите с бъбреците! Жалко, че не обичам биричка :roll:
Айде, до скоро! Отивам да поработя и ви желая прекрасен ден :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:Брей , каква нощна седянка си заформихме! :722
:329 :329 :329

За протокола реалничт час в момента е 00:27ч. :1062
Мдаааааааа, ама и най-добрата седянка все някога свършва в леглото :1062 :1062 :1062 . Аз си легнах буквално като талпа и заспах още във въздуха, докато тялото ми сменяше вертикала с хоризонтала :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Мацки, гони ме глад на поразия...... Ще ми идва след седмица и купонът е пълен. Ноооооо ще се справя и с него. Купувам си всеки ден плодове от пазара и така засищам глада. А, и още нещо - шоколад ми се дояжда само веднъж месечно, точно през ПМС-то. Не всеки път си купувам обаче..... а този път специално какво направих?!? Т.к. почнах една от лечебните схеми на док за борба с миома, си купих мед и пчелно млечице от пазара. На същата сергия пчеларят продаваше и пресни ядки - бадеми, кашу, лешници, орехи. Взех си половинка манов мед, по 200 грама сурови кашу и бадеми и около 200 грама от меда ползвах, за да разтворя пчелното млечице в него, а с останалата част залях суровите ядки. Вчера след като бяха минали 48 часа, ги опитах - бяха поели малко от меда и се е получило нещо...... невероятно вкусно. :223 Направо не съм очаквала. Мисля си, че ако се понадробят ядките и така се залеят с меда, ще стане още по-хубаво. Та ето ви алтернатива на шоколада :lol: .

Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

[img]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emo ... 0203D4.gif[/img]
Жива съъъм! :plezya se
И се настанявам тук! Миналия месец пропуснах -гадене,повръщане,виене на свят-оказа се,че съм малко бременна :954 :954 :954 Слава Богу продължавам да бременея,НО НЕ СМЯТАМ ДА ПРОПУСКАМ!Не съм решила дали ще е ден или два,но ще е!Не знам как ще се преборя с домашните л'бимци :1058 ,но ще се преборя.Може и да поизлъжа малко :oops: ,но малко и благородно :423 Като не искат да ме разбират,ще ги послъгвам :plezya se Всъщност за разтоварващите плодово-оризови дни няма проблеми,но ей мамка му катуят ансол и.... :1044 Все едно отрова ще пия :126 И тъй, за да има мир в дома,ще прибегна до хитринки :222
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Заключено