Еййййй, Бубалинкааааааааааа
Страхотни новинииии, чак усетих аромата на малкото същество, което ще се появи един ден!!! Толкова бързо минава това време, наслаждавай се на всяка секунда от бременността и след това! Аз също съжалявам, че не знаех за детоксите и правилното хранене по време на двете бременности и качих ужасно много и то защото се храних предимно веднъж и вечер! Така че силно те подкрепям за детокса, страхотно местенце е това тук, макар и виртуално, научи ме на много неща!!! Хич да не ти пука от домочадието, това е твоето тяло и ти най-добре ще си усетиш как да действаш, как ти понася всичко!
Хриси - много свежарски пост и аз винаги летя от щастие след детокс! На 4-5 ия ден всеки, който ме види ми вика, че струи от мен огромна енергия и че изглеждам много свежо и добре! Наистина летя от щастие! Така чеееее, няма как да го пропусна вечееее направо съм пристрастена, яд ме е само, че този месец старта ще е един ден по-рано и дано отливната вълна се усети! Аз обещавам, тук пред вас, че в събота и неделя ще съм само на салатки и плодове, а от понеделник ще се отпусна малко с пържено сафридче и винце! Но нали ще сме на моренце, трябва да си починем
Айде, спокойна ви нощ слабуранки