bobichan написа:Пускам го и тук в най-четената тема.
"Много на бързо и отново ни в клин ни в ръкав се включвам, за да ви кажа, че в момента оперират Поли и моля за малко положителна енергия. Дано си спомняте коя е Поли. "
А след малко ще се върна да ви видя
Много целувки и прегрътки от мен!
Стискам палци на
Поли и мислено я прегръщам! Знам,сигурна съм,че скоро ще ни зарадва с добри новини. Тя и Митко заслужават това щастие!
Боби,големи сме патици-така и не се разбрахме нищо. Много е трудно да събереш 2 жени и 4 деца в една кола.Мислехме с на Нели колата да пътуваме,защото нашата не е годна за дълъг път,но няма как да стане. Ако имаш някаква идейка-свиркай!
Специални поздрави на Поли като се чуете-толкова се надявах да се видим и с нея!
Черитке,какво стана с тоя WIZZ AIR? Те не знаят ли,че са жизнено важни за нас? Нямат моралното право да спират полетите си до Варна,как сега ще ни идваш на гости( то се видя,че в обратната посока нещата са почти невъзможни,знаеш какво имам предвид)? Длъжни са да продължат,ако ще ти да си единствената им клиентка!
Янче,не успях да се включа по-рано с коментар на проблема ти,макар,че още сутринта видях,че си писала. Док ти е отговорил,но бих искала да споделя малко личен опит,защото моето детенце е на 5 г и е с гастрит- доста време се борихме с болките. Детоксвай си спокойно,но половин час преди да изпиеш солта изпий 30-40 капки клеева т-ра-невероятно успокоява и капсулира,т.е създава филм върху лигавицата.Може за начало да пиеш по 1 ч.л. сол и ако всичко е наред на следващия ден си продължаваш с 1 с.л.ако имаш силни болки-спаскуприл много добре отпуска гладката мускулатура и успокоява болката. Ако имаш някакво неразположение пиши,за да помагаме.Освен това много добре се отразява на гастрита
IBEROGAST - билкова комбинация във формата на спиртен извлек,която можеш да приемаш и по време на детокс.
Мацки,аз съм на линия в събота и неделя,но ще гледам да наминавам по-често да ви виждам.