ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
snahar
Лудото Ленче

Re: ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Мнение от snahar »

qn4eto написа:Здравейте! Много ми се иска да съм с вас и този детокс, но имам проблем. Писах на Зори на лични, но изглежда не ми е получила писанията. От седмица ми се обажда гастрита и ме е страх какво ще стане ако пия ансола утре, и после динята - също е много дразнеща. Не зная какво да правя. Дано някоя от по-опитните влезе и ме посъветва, не ми се пропуска детокс. Не смея да се надявам да влезе Док и да ме спаси.Този детокс ми е юбилеен - десети. Моля ви помогнете!
Детоксвай си спокойно Янче!
Ако имаш проблеми, ще се захраниш. Язва, гастрит, колит се раждат и влошават от неправилни съчетания на храните и от ядове.
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Пускам го и тук в най-четената тема.
"Много на бързо и отново ни в клин ни в ръкав се включвам, за да ви кажа, че в момента оперират Поли и моля за малко положителна енергия. Дано си спомняте коя е Поли. "
А след малко ще се върна да ви видя :329 :329 :329
Много целувки и прегрътки от мен!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

bobichan написа:Пускам го и тук в най-четената тема.
"Много на бързо и отново ни в клин ни в ръкав се включвам, за да ви кажа, че в момента оперират Поли и моля за малко положителна енергия. Дано си спомняте коя е Поли. "
Стискам палци и силно вярвам в доброто развитие на нещата при това страхотно лъчезарно момиче от снимката долу - става въпрос за втората отляво надясно! Нашата Поли...... тя ще ни зарадва с добри новини, сигурна съм!

[img]http://forum.metsababa.net/download/file.php?id=29[/img]

Ей, варненки....... Уиз Еър вече не лети до Варна...... сега как ще дойда да ви видя?!? :cry: :cry: :cry:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Прекрасни сте всички!
Ще се организирам аз да дойда до Варна тука съм на две крачки. Срамота!
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

:1099 :1099 :1099 :1099 :1099 :1099 :1099 :1099 :1099 :1099 :1099 :1099 :221 :329
Днес съм извънредно щастлива и заредена. Като влезнах във форума и така се заредих, че отидох да скачам на въже. То както не съм много във форма не трая повече от две минути, но пак е нещо. Благодаря ви много за аплодисментите и милите думи :329 Да ви кажа сега как се получават нещата при мен. Всъщност при мен нещата вървят леко, защото всяко начало е леко. Честно казано не правя повече от всеки друг, а по-вероятно даже по-малко, но имам много за сваляне и сега започвам. Освен това кърмя. Не спортувам. Опитвам се да се храня качествено, като имам предвид да не ям вредни храни - разделното не ми се отдава много. Аз свалям по около 3кг на детокс и по 1кг на плодово-оризов ден. Като видя че съм се разяла и си правя плодово оризов, че да ми се свие стомаха. Да ви подразня - миналия ден даже и сладолед си хапнахме с детето. Основна роля изигра и ходенето на море. Там заедно с жегата съм изкарала основно на диня и салати. Друго - почти не вечерям. До обяд на плодове, а обяда често става към 1:30-2часа и то защото по-рано не сварваме да го приготвим :oops: Тичам само след детето - други спортове не практикувам. Понеже обичам да ям гледам да се поглезя от време на време с полезни и вкусни неща - особено при захранване - сурови ядки, боровинки и плодове, дето не са ми по джоба да ям всеки ден.
За сега толкова, ако се сетя още нещо пак ще драсна. Извинете, че пиша толкова разбъркано.
Пожелавам на всички лек и олекотяващ детокс! Аз днес направих една голяма грешка - опитах се да преглътна англ. сол без да я разтварям - издра ми гърлото. Не го правете - още по-гадно е!
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ейййййййййййй, Розаааааааааааааа Бравоооооооооооооооооооооооооооооооооооооо, бравооооооооооооооооооооооооооооооо, бравооооооооооооооооооооооооооо
:326 :326 :326 :326 :326 :326 :326 :326 Продължавай в същия дух и ще успееш. Ако имаш проблеми с кърменето свиркай, звънкай и там каквото се сетиш. Аз и двете си деца ги откърмих на детокси. (То аз всъщлност не знам какво е да детоксваш в нормални обсоятелства :221 в смисъл да не съм блеменна или да не кърмя )
Направо ни разби!Цели 5 килограма. И аз като Дани съм на 0. Обаче и първия конкурс така го започнах с голямо излагане в началото.
А и до вчера си мислих, че ще правя рестарт на детоксите. Тоест, ще пропусна, обачееееееее сутринта се събудих с невероятна мотивация и си викам "Какъв рестарт бе, до кога ще влачиш тая китова мас със себе си? Я се хващай в ръце". А такива вредни мисли ми се въртяха, защото утре ще имам гости и ще трябва да им сготвя рзни вкусотийки, а в събота имам събиране със съучениците от 8 клас! Но съм решила да карам на 1 салатка и 1 биричка, нали Док позволява при екстремни случаи.
В този ред на мисли Док, радвам се че си с нас!
И сега да ви се олача, това ще ми е поредния незнам 3 или 4-ти детокс, който започвам от килограмите на предния! Писна ми! Ама заковал е кантара на 63 и това е! Мърда само по време на детокс. Не знам защо така. Май-ще направя 1 жито, за да раздвижа нещата.
Хайде успех на всички.
qn4eto

Мнение от qn4eto »

:954 :954 :954 :329 :329 :329 Много благодаря на Док и на другите, които ми отговориха. Много съм щастлива, че пак ще бъда с вас, макар,че едва сега, в 15ч си изпих ансолчето, гадничкото :mrgreen: . Ще почакам още малко и ще пия чай,после диня, дано не ме раздразни, че днес имам целодневно дежурство и не съм подготвена с нищо друго. Дано само всичко е наред, че да не станат наистина детоксови неволи. :1062
Без да знам за проблема на Поли се моля с нея всичко да приключи добре. Дръж се, Поли! :923 :923 :923
Муррка

Мнение от Муррка »

тук съм и аз отново
:D
започнах с ансол и досега съм изяла 1\2 диня, която беше 3 кг :mrgreen: ама след тази статия нямаше как, а деня е още ....ехеехехеееееее
сутринта като станах ни ток ни вода и така до 14 часа1 отидох тичешком до магазина да си купя, че нямаше ни за пиене ни за миене :126
Трябва да се мобилизирам до 14, защото на 13 пътуваме за почивка и първият ден на мен ще е път и на другия захранване. Събилам идеи как да го направя :roll:
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

bobichan написа:Пускам го и тук в най-четената тема.
Стискам палци на Поли и мислено я прегръщам! Знам,сигурна съм,че скоро ще ни зарадва с добри новини. Тя и Митко заслужават това щастие!
Боби,големи сме патици-така и не се разбрахме нищо. Много е трудно да събереш 2 жени и 4 деца в една кола.Мислехме с на Нели колата да пътуваме,защото нашата не е годна за дълъг път,но няма как да стане. Ако имаш някаква идейка-свиркай!
Специални поздрави на Поли като се чуете-толкова се надявах да се видим и с нея!
Черитке,какво стана с тоя WIZZ AIR? Те не знаят ли,че са жизнено важни за нас? Нямат моралното право да спират полетите си до Варна,как сега ще ни идваш на гости( то се видя,че в обратната посока нещата са почти невъзможни,знаеш какво имам предвид)? Длъжни са да продължат,ако ще ти да си единствената им клиентка!
Янче,не успях да се включа по-рано с коментар на проблема ти,макар,че още сутринта видях,че си писала. Док ти е отговорил,но бих искала да споделя малко личен опит,защото моето детенце е на 5 г и е с гастрит- доста време се борихме с болките. Детоксвай си спокойно,но половин час преди да изпиеш солта изпий 30-40 капки клеева т-ра-невероятно успокоява и капсулира,т.е създава филм върху лигавицата.Може за начало да пиеш по 1 ч.л. сол и ако всичко е наред на следващия ден си продължаваш с 1 с.л.ако имаш силни болки-спаскуприл много добре отпуска гладката мускулатура и успокоява болката. Ако имаш някакво неразположение пиши,за да помагаме.Освен това много добре се отразява на гастрита IBEROGAST - билкова комбинация във формата на спиртен извлек,която можеш да приемаш и по време на детокс.
Мацки,аз съм на линия в събота и неделя,но ще гледам да наминавам по-често да ви виждам.
baimomchil
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от baimomchil »

Мърмори написа:какво стана с тоя WIZZ AIR?
Стана тва, че Хемус Еър, който е на Черепа, не е доволен от това, че Виз Еър има полети за 60 лв двупосочен (при все че техните най-евтини са 150лв) и се е договорил със собствениците на летище Варна (ТИМаджиите) да вдигнат летищната такса (доколкото чух е направили 60 лв) и така полетите на Виз станаха безпредметни, щото с тая ненормална летищна такса билета се оскъпява доста.

Мутренски истории общо взето...
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ooo,свате,тебе най-малко очаквах да те видя тук! Ми какво да ти кажа-чудя се всъщност кое НЕ е мутренско вече в мутренската Варна! Но спирам,щото побеснявам като захвана тая тема! Явно трябва да търсим други възможности за срещи.
Успешен следпразничен детокс на теб и жена ти! Ааа,да ти похваля Жоро-за месец някъде е свалил над 5 кг-и то само от калкарея и зелен чай. Смъкна дръжките,шкембето...не че няма още какво да се желае,но лично аз не съм очаквала толкова бързо да му се случат нещата.
Заключено