Добро утрооооооооо! Аз прключих при това без снощи да ям заплануваната "лека" салатка. Вместо това в 21,30 и аз хапнах малко диня, че симфонията в корема ми изплаши котката вкъщи

. Спах като къпана! Направо не е истина колко дълбок и отморяващ е съня ми през този детокс!
Днес съм като планински извор във вецето, ама..... не поради детокса

. Ще се изхвърлят още течности, токсини, телеса явно. :lol: :lol: Което хич не е зле. За първи път по време на детокс все още имам отоци по очите и пръстите, макар и доста слаби - явно цикълът си казва думата. А това се отрази и на обиколките - намалила съм навсякъде само с по сант :!: :!: . Но пък..... кожата ми е бистра, чиста и направо прозрачна дори на най-изпечената част от краката ми - подбедриците. Там мога да си видя прекрасно вените. Ама не разширени, ами нормалната ми венозна система - като манекен за час по анатомия съм.
Както и да. Свалила съм 3 килограма

. Имам чувството, че и малко отгоре, ама вече няма как да го отчета. Чувствам се прекрасно, лека, отпочинала, заредена...... със самочувствие, че съм се справила отново с предизвикателството.
Сутринта изпих едно кафе и хапнах 2 резена диня - гладна съм, ама диня повече не мога да хапна

и поради тази причина ще ям.......... вода. Щото друго няма. А и ни спряха водата поради авария. Така че не мога да си приготвя нищо. Иначе планът беше:
- ОБЯД: Прясна салата с домати, краставици и печени чушки. Сварени картофи на салата.
- ВЕЧЕРЯ: Тиквички на фурна с резени домати върху им.
Сега обаче ще импровизираме някъде навън, щото нищо не можем да си приготвим!
Мони, къпи се днес поне 3 пъти и заради мен в морето!

За изгарянето -
мехлем от арника! Действа безотказно. Както и при ухапване от комар!
Това е, мацки! Аз изчезвам на разходка с децата и мъжът ми. Настроението е на шест, а лекотата в стомаха ми и цялото тяло допринася още повече за него! Ако искате,
запишете вашите резултати тук.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА СТРАХОТНАТА КОМПАНИЯ ПРЕЗ ТОЗИ ДЕТОКС!