Привет и от мен дами. Ама много ми е драго едно лекичо, ефирнооо. Супер си се чувствам. Карам си на житце и ми е ок. Знаете ли като започна първия ден детокса и след като закусих с един прекрасен, ароматен пъпеш си дадох сметка, че това е най, ама най-естествения начин на хранене, който може да съществува. Та така продължавам и до днес
Дроид, мерси за корекцията, но някак си нямах търпение да започна :lol: , а и да ти кажа така ми е перфектно, защото точно стомаха ти се е свил след детокса и 100 жито ти идват даже в повече. Почнах го малко не по правилата, а и продължавам така, защото ям праскови (ами градината е пълна, а и им е сезона), вместо яблки, а днес ми свършиха орехите и ще карам на бадеми. Просто тук няма от къде да си купя сурови, се оказа. Но като за лято мисля че може с тези две корекции. Аз започнах с идеята за 3 дни, ако изкарам 5 ще е перфектно, нооо, както се случи, няма да планирам. Важното е че ми е приятно!
Чеиии 
Аз и днес ти казах, че ще го направя и точка! Ти ми даде допълнителен стимул. Тези дни ще го кача и в до стената, но като цяло идеята е че до рождения ден на съпруга ми, който е на 14.10 трябва да съм свалила до (в най-лошия случай) 55 кг. Което прави общо 6 килограма. А до токгава имам цели 2 детокса.
Пепи, има тема за косопада, но не си спомням къде беше. Потърси из форума. И аз съм така след втората бременност. И аз мислих да ходя по изследвания. Това за поликистозата не го знаех. Благодаря ти Сиренце

Но по принцип е нормално след бременност и кърмене да започне усилен косопад. Пий витамини. Аз бих ти препоръчала Пренатал или Уомън мисля че се казваха на Джеймисън - те са най-добрите витамини. Изцяло натурални и без аспартам. Да оказа се че в много от витамините има Аспартам, така че внимавайте. И обърни вминание с какво се храниш - явно ти липсва нещо важно в храната!
Е лягам си сладурки до нови срещи!