Невероятен стимул си като те погледне човек!
И напълно основателна е проявата ти на суета!
Благородно ти завиждам!
Ами въобще за зелен чай. Аз обикновенно си вземам един от метро със жасмин. Много ми е любим, защото има леко орехов вкус. Но сега съм точно с такъв който казваш от аптеките зеления, поради липса на друг тук. И аз съм чувала че не трябва да се прекалява с него, но аз го пия като стандартен чай и то не всеки ден, а когато се сетя. А на опаковката пише да се пие по 1 чаша след ядене. Прочети статията на док за зеления чай. Има я в архива.gelikas написа: bobichan, благодаря ти миличка.Днес пия и джоджен и определено съм по- добре.
Зелен чай- за този китайския от аптеката ли става въпрос? Защото за него съм чела, че не трябва да се прекалява с него.
Ще има, ще има, само спокойствие и търпение. Моята коса падаше в продължение на месеци, но спря като престанах да и обръщам вниманиеpepidzheneva написа:bobican благодаря за линка който даваш за револ.продукт за коса...ще следя когато го има в наличност ще си го купя......дано да имам подобрение до тогава![]()
![]()
По - голямата част свалих първите 4 месеца. От ноември до март.ellyto написа: За колко време ги смъкна?