ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mironi

Re: ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Мнение от mironi »

Привет. И аз да се оплача, че си върнах килограм и половина от свалените при детокса 2. Тъкмо се намърдах в някои от любимите ми дрехи - защото доста годинки и особено когато спазвах разделното хранене, бях 52 кг. След детокса станах 55 и това много ми хареса. Но уви - днес съм 56,5. Но като се сетя, че зимата бях 60, ми става малко по-добре.
Но явно организма ми иска да е 57 кг. и там предпочита да се връща. Казват ми, че не изглеждам дебела - но аз искам да съм 54 и това е.
Пловодо-оризовите дни още не мога да се накарам да ги прилагам. Предпочитам да изкарам ден само на плодове. Ама и това не правя. Ще трябва да прочета темата за оризовите дни, та да се надъхам.
Ще си създам и този навик - но постепенно - както казва Чери. Поетапно свиквам сега с двата чая, лененото семе, хомеопатията, алое и още други неща и направо се чудя кое по-напред да правя и често някое пропускам. Не се оплаквам - просто трябва да стане като навик всичко и да не се мисли толкова. Ама изведнъж не става - поне при мен.
Май вече искам да идва детокса, защото седмицата след него е просто вълшебна!!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

mironi написа:Май вече искам да идва детокса, защото седмицата след него е просто вълшебна!!!
Има нещо мнооооооого вярно в това, Мирони! :923 :923

За плодово-оризовия ден на мен ми тряваше поне година, но накрая стана и той определено с има роля в процеса на ДЕТОКСИТЕ!!!

Суити, я кажи Калкарея вземаш ли и правиш ли плодово-оризов ден или някакъв друг разтоварващ такъв?!? А пък темата даже мислех да я заключа днес, защот идва новия детокс :) .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Черита,темата е добре да се заключи на 01.09-тогава ще пуснем нова със септемврийско заглавие. Аз може да не пиша,но следя датите. Не се безпокой!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Хайде,беж в новата тема!
Заключено