ехо

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: ехо

Мнение от Ver »

valrus написа:Верче,права си,не исках да кажа,че само трябва да ги целуваме и да им казваме,че ги обичаме/малчовците/,но не се изразих точно-делата ни трябва да бъдат подкрепени с практика,да показваме любовта си с дела и да им го казваме.
:524
Вале, аз се учудих на предното ти изказване, сега с радост установявавам, че е било грешка в писането :222
Според мен, всички тези размисли са за темата за майчинството. Ако Чери прецени би могала и да не отваря нова :)
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Добро утро момичета!
Заповядайте, почерпете се за днес.

[img]http://feq.blog.bg/photos/47065/origina ... 20cake.jpg[/img]
Тук днес май ще е хубаво времето, а и да не е, аз пак ще се радвам, зашото майка ми си идва от Италия :954
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добро утро момичета, :529 :529 :529 успешна и усмихната седмица на всички, аз ходих сутринат до лабораторията да дам кръв за разни изследвания, личната ми даде талони които ми се полагали, ще ходя и на очен лекар че нещо май имам проблем с очите!
Кака е на детска добре е, Криси и той милия е горе долу добре обаче много го мъчат кътници! Има хематоми на венците!
Чери хайде мила чакам те с нетърпение :D :954 :D :954
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Добро утро и от мен. :529 Присъединявам се към сутрешното кафе.
ЕМИ за какви хематоми говориш би ли обяснила как изглеждат?
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Мравчо амам много готино кафе :524 моето няма пяна и чак съжалих!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

futarela написа:Мравчо амам много готино кафе :524 моето няма пяна и чак съжалих!
Вземи си малко от това :222
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Момичета, искам да ви помоля да гласувате за моя син във Фейса, но преди да побликувам линка, искам да попитам дали може :222
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

И чайче може, то полезно :222
asiatano написа: Хайде сега ще тичам по задачки,че от работата ми искат фактура на стойност 240лв за работно облекло за да ми дадът след това парите.А не мога да си намеря от никъде.Където и да попитах никъде не се навиха,защото като си купя изброените неща от списъка цената им възлиза на около 100-150 лв,а до 240 не искат да ми напишат фактура.Бъркотия.
Успех :524

За бебчо може да гласувате тук,
Предварително ви благодаря :222
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Мравчо няколко пъти опитвам обаче не виждам как става гласуването би ли ми помогнала!
Фюти хематомчета същото както при главата на бебето, обаче на венеца голяма подутина която е посиняла! Педи обясни че притискат кръвоносен съд и затова посинява!
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Еми, първо трябва да харесаш страницата на "Бебешки дрешки" и тогава снимката :222
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Еми, там ще ми видиш профила, ако искаш ми прати покана, но пиши че си от форума н ад-р Михайлов :222

Момичета, дъшеря ми има 37,5Т, боли я главата, лошо и, но като се нахрани каза че и е минало лошо, сега я накар да стане и каза че не и е лошо, иначи си лежи.
Изглежда ми малко като отпаднала.
В такива случаи давате ли нещо или чакате да вдигнат Т.
когато бях в болницата имала 38,5, мъжа ми и я свалил с Панадол, но се чувствала мн зле, боляло я главата и не искала да става.
В такива случаи нужно ли е да я чакам да вдигне 39 или и при 38 да и я свалям, естествено с хомеопатичмми лекарства, само мъжа ми да не е до мен :222
Имам Беладонна, май това бе за Т и сминдух, както и компот от малини.
Заключено