Соевите плесканици на Верка

Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Re: Соевите плесканици на Верка

Мнение от bobichan »

Ver написа:Боби, аз също съм на мнение, че по-добро от Златната Среда няма :)
:524 :524 :524
Напротив, не съм останала с впечатление, че основно с това се храниш. Даже много ти се радвам на кулинарния ентусиазъм. Но смятам, че е хубаво да има всички гледни точки в една тема и затова го пуснах. Нека има информация и всеки сам да решава за себе си. За сега не мисля д ая местим, защото не съм 100 % убедена, че соята е по-вредна от месото. Като се убедя тогава ще я преместя :222 :221
Очаквам следващите ти експерименти. А и аз ако се развихря ще се включа :221
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Ver

Мнение от Ver »

bobichan написа:... Даже много ти се радвам на кулинарния ентусиазъм.
Нека да го наречем зимен кулинарен ентусиазъм :1062 , защото напоследък съвсем ме няма в кухнята :1028
bobichan написа: защото не съм 100 % убедена, че соята е по-вредна от месото.
Аз избщо не мисля, че е по-вредна ... Все пак допускам, че може и да има по-вредни неща от хранени с ГМО и антибиотици, нещастни животни. Кой знае :222
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ver написа:Все пак допускам, че може и да има по-вредни неща от хранени с ГМО и антибиотици, нещастни животни. Кой знае :222
За нещастни не знам, но за друсани с растежни хормони ти гарантирам, че са мнооооооооооого вредни.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
valrus

Мнение от valrus »

Верка,пробвай мусака със соева кайма.Но ще ти призная честно нещичко :423 ,откакто разбрах,че подозират соята,че е тъпкана с ГМО и спрях да купувам.Като станах вегетарианка само нея ядяхме вкъщи.
Иначе кюфтетата от соева кайма са уникалнии.На грил–тиганчето стават..ммммм,но и пърженки не салоши.Но трябва да е с повечко яйчица,ако са на тиганчето.Баща ми е заклет месоядец и не усети какво му сервирам,че даже ги и хареса.Изстинали са по–вкусни.
Ver

Мнение от Ver »

Вале, аз като чели напоследък изоставих соята поради 2 причини: много се пърди от нея :1062 и става едно задушевно в спалнята, да не ти разправям :1062 :1101
А, чакай ....коя беше втората?!
Абе, не знам ама първата мирише достатъчно :1062
valrus

Мнение от valrus »

:955 :955 :955 ЕЕЕеееее,разби ме!Еми,че какво пък!Аз редовно си го правя това нещо,сигурно стомахът не ми е наред нещо! :1069 :1069 :1069 :329
Публикувай отговор