Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от cchery »

Мони, успех ти желая! Наистина, виж за какво става въпрос първо преди евентуално да се откажеш! :954 :954 Честно казано и на мен все още ми е трудно в тези дни! Забележи че ми е "трудно", а не "гладно" - просто навикът да се яде..... Но пък като почнат разни стари панталони да ме събират, като виждам в огледалото едно по-малко отражение.... и се стягам!

Успех на всички, които са си планували ПОД днес! :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет, момичета! На ориз и плодове съм днес и аз. Успешен ден на всички! :329
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Къде без мен ?!
Тук съм, успех !
mam4eto31 написа:Въпросът е че имам от неделя едни сварени картофи и не исках да ги хвърлям,
И аз имах порция просо от неделя....ама не го изядох - ще го мятам на боклука... :roll: :mrgreen:
А от подобни на твоите съображения....и малко нерви и негодувание, снощи си похапнах
повече и най-лошото за мен - разнородно !
Мале какъв тумбак имах преди лягане - доплака ми се! :1127
Нещо огромно ( на плосък корем и изжеднъж корем тип 5-ти месец бременност)
и днес ще си нося теглилото, хак да ми е ! :128

На всичкото отгоре 2 дена почти не съм пила вода и цялата картинка беше предвидима. :mad:
Е , днес вече се наливам с топла водичка и плодовия ден ще ме облекчи.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

:1140 Чева, това с коремчето ми хареса!

И аз прекалих вчера, но ще се опитвам да не изпитвам вина, така или иначе рядко ми се случва да прегрешавам! Та снощи половин пърленка и броколки със синьо сирене! Останалите ме бъзикаха, че това си е направо детокс, ама нещо уж ми се яде мръвка, пък като я видя и желанието ми се изпарява и все към броколките ме тегли, много обичам! Та ми е малко гузно заради тестенкото!

:1024 Лелелеееее :126 познайте какво направи колежката, току що донесе едно 30 сантиметрово шоколадово изкушение с цели лешници :128 хем й казах, че ако вземе нещо такова, няма да й проговоря! От 1 месец ме гони шоколадовия глад, но ви обещавам, че няма да посегна! Леле, хора, волята ми е уникална за такива неща, сега остава да откажа и цигарите и ще съм супер, но съм си дала последен срок Нова година :roll:

Айде, отивам си до вкъщи да си хапна оризеца, ще сложа малко мед и канелка...
qn4eto

Мнение от qn4eto »

Здравейте! И аз реших днес да оризя, но момичета, какво е това, не мога да устоя. Страшен глад ме гони. Сега избягах от кухнята, за да не се изкуша от пържените картофки на сина ми. Не съм сигурна обаче, че това ще ме спаси. Мога ли да направя ПОД на части - днес до 16ч и утре пак до 16ч. Иначе съм вече почти сигурна, че няма да издържа. Интересно, 13 детокса съм правила без особени проблеми, а ПОД-овете ме озорват много сериозно. Досега само 1 май съм направила както трябва, не че не съм опитвала... :328 :126
listopad

Мнение от listopad »

здравейте,плодовете от един и същ вид ли трябва да са или може различни,само килограм ли трябва да са ?
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

listopad написа:здравейте,плодовете от един и същ вид ли трябва да са или може различни,само килограм ли трябва да са ?
1-1,5 кг плодове, разпределени в 5 приема. Желателно е плодовете да са от един вид, но има и компромисен вариант, стига да е един вид на прием.
qn4eto написа:Страшен глад ме гони. Сега избягах от кухнята, за да не се изкуша от пържените картофки на сина ми. Не съм сигурна обаче, че това ще ме спаси.
Оххххх, и аз от преди детокса се опитвам да направя ПОД и все не успявам. Към 3-4 часа буквално освирепявам :126 . Успокоява ме (все още) това, че до обяд карам само на чай и в повечето случаи вечерям само салата. Крайно време е, обаче, да се взема в ръце.
qn4eto написа:Мога ли да направя ПОД на части - днес до 16ч и утре пак до 16ч.
Еееее, ама ти големи модификации сътворяваш :221 . Ще видиш ти един зъл мод като се развихри тука :1055 :1058 . Ама то май е време, че като гледам как сме я подкарали - един ориза го яде с мляко :222 , друг кара без него ..... абе разпасана бригада :plezya se :plezya se :plezya se !
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Сиренце написа:
qn4eto написа:Мога ли да направя ПОД на части - днес до 16ч и утре пак до 16ч.
Еееее, ама ти големи модификации сътворяваш :221 . Ще видиш ти един зъл мод като се развихри тука :1055 :1058 . Ама то май е време, че като гледам как сме я подкарали - един ориза го яде с мляко :222 , друг кара без него ..... абе разпасана бригада :plezya se :plezya se :plezya se !
Сладурани :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Мацки, аз издържах, утре ще видим на кантара тежката дума. :221
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро Утрооо!!! :954 :923
Айде и аз днес на ПОД -а :955
Не зная как ще се справя, че имам много задачи из града, та не знам нито кога ще пия, нито кога ще ям (квото се полага де :1062 ), ама то ще се чуе.Планувала съм го и няма мърдане, особено и след като се записах тук :524
[color=#FF8000]Cheva[/color] написа:На всичкото отгоре 2 дена почти не съм пила вода и цялата картинка беше предвидима.
Ох, и при мен картинката е същата. :126 Както и нервите и негодуванието........и резултата е +1,5 кг. за 2 дена :126 :126 :126 Че и Калкареята забравям да приемам :128
cchery написа:Честно казано и на мен все още ми е трудно в тези дни! Забележи че ми е "трудно", а не "гладно" - просто навикът да се яде..... Но пък като почнат разни стари панталони да ме събират, като виждам в огледалото едно по-малко отражение.... и се стягам!
Чери , абсолютно си права ! Първоначално наистина е трудно, но когато стане навик преминава с лекота. И на мен резултата след ПОД, винаги ми е бил огромен стимул, защото откъм кг. съм сваляла повече и от 3-дневен детокс. :fan
Айде отивам поне да си накисна ориза, пък кога ще го варя... :1044
Очаквам с НЕтърпение отчета на вчера Оризещите :923
И ако някой като мен днес е на ПОД, Успех !!! :524
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Най-важното за мен - коремът ми е прибран. :954
На кг. не знам точно, кантарът играе......(от старите е) ,
явно вече съм толкова лека, че трудно ме улавя! :1140
Ама съм на кг. от след детокса , най много до +1 ..... :222