Успех на всички, които са си планували ПОД днес!

И аз имах порция просо от неделя....ама не го изядох - ще го мятам на боклука...mam4eto31 написа:Въпросът е че имам от неделя едни сварени картофи и не исках да ги хвърлям,
1-1,5 кг плодове, разпределени в 5 приема. Желателно е плодовете да са от един вид, но има и компромисен вариант, стига да е един вид на прием.listopad написа:здравейте,плодовете от един и същ вид ли трябва да са или може различни,само килограм ли трябва да са ?
Оххххх, и аз от преди детокса се опитвам да направя ПОД и все не успявам. Към 3-4 часа буквално освирепявамqn4eto написа:Страшен глад ме гони. Сега избягах от кухнята, за да не се изкуша от пържените картофки на сина ми. Не съм сигурна обаче, че това ще ме спаси.
Еееее, ама ти големи модификации сътворявашqn4eto написа:Мога ли да направя ПОД на части - днес до 16ч и утре пак до 16ч.
СладураниСиренце написа:
Еееее, ама ти големи модификации сътворявашqn4eto написа:Мога ли да направя ПОД на части - днес до 16ч и утре пак до 16ч.. Ще видиш ти един зъл мод като се развихри тука
![]()
. Ама то май е време, че като гледам как сме я подкарали - един ориза го яде с мляко
, друг кара без него ..... абе разпасана бригада
![]()
![]()
!
Ох, и при мен картинката е същата.[color=#FF8000]Cheva[/color] написа:На всичкото отгоре 2 дена почти не съм пила вода и цялата картинка беше предвидима.
Чери , абсолютно си права ! Първоначално наистина е трудно, но когато стане навик преминава с лекота. И на мен резултата след ПОД, винаги ми е бил огромен стимул, защото откъм кг. съм сваляла повече и от 3-дневен детокс.cchery написа:Честно казано и на мен все още ми е трудно в тези дни! Забележи че ми е "трудно", а не "гладно" - просто навикът да се яде..... Но пък като почнат разни стари панталони да ме събират, като виждам в огледалото едно по-малко отражение.... и се стягам!