Чева, е непоколебима определеноdroidd написа:Веркааааааа, дръж здраво ушите, ама гледай да не ги скъсаш де![]()
Ver написа: И днес не се колебах изобщо да си хапна един много вкусен кашкавал
Cheva написа:Ver написа: И днес не се колебах изобщо да си хапна един много вкусен кашкавал
Ами той, кашкавалът, няма крака - щеше да почака до утре !
Ver написа:о, от понеделник нЕма лабаво!Ще го карам, както аз си знам
![]()
И аз се надявамdroidd написа:Ver написа:о, от понеделник нЕма лабаво!Ще го карам, както аз си знам
![]()
Надявам се това да не включва кашкавала
![]()
Янче, смело напред и без самообвинения!!qn4eto написа:![]()
![]()
Много ме е срам дето се провалих на ПОД-а. И цялото "конско" си беше съвсем заслужено, даже ви благодаря за него. Трябва някой сериозно да ме сдруса, че да се взема в ръце. Мислех си, че като съм на работа ми е трудно заради санитарките, които идват сутрин на работа с едни банички, милинки и какви ли не още вкусотии и се започват едни коментари в коя баничарница как ги препичали, а в другата как не знам си какво още правили. Там устоявах 3 дневните детокси, а сега съм в отпуск и очаквах с лекота да се справя с един ПОД, а то - :128 Но няма да се откажа, ще ви чета редовно и ще пробвам докато успея. Не съм овен, но съм жена и майка на овни, така, че знам какво е инат и ще го впрегна да помага.
Иначе ви се възхищавам на вас, които се справяте и вървите напред, т е назад с килограмите.
![]()
![]()
Ще, ще.....къде ще ходишgelikas написа:Айде, чао и белким устискам по план.