Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
listopad

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от listopad »

благодаря,като свикна с нещата-детокс и захранване, няма да ви занимавам с мойте проблеми вече,надявам се всичко оттук нататък да върви добре.
Ver

Мнение от Ver »

droidd написа:Веркааааааа, дръж здраво ушите, ама гледай да не ги скъсаш де :221
Чева, е непоколебима определено :524 , а аз......съм много поколебима :221 :1062 :221 И днес не се колебах изобщо да си хапна един много вкусен кашкавал
Егати и работата ....
Пиша го почти неуспешен :1062, ама продължавам да си пия чая и не ми дреме толкова :cool:
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ver написа: И днес не се колебах изобщо да си хапна един много вкусен кашкавал

Ами той, кашкавалът, няма крака - щеше да почака до утре ! :1058
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Ver

Мнение от Ver »

Cheva написа:
Ver написа: И днес не се колебах изобщо да си хапна един много вкусен кашкавал

Ами той, кашкавалът, няма крака - щеше да почака до утре ! :1058
:423 Чева! Те са толкова малки, как ги видя и ме изобличи публично :1062

Абе, де да го знаеш изедникът :1062
Шегата настрана ...
Несериозна съм и го знам.
Аз така, леко-полеко влизам в линия.
Но, от понеделник нЕма лабаво! :222 Ще го карам, както аз си знам :954
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Ver написа:о, от понеделник нЕма лабаво! :222 Ще го карам, както аз си знам :954
:524 Надявам се това да не включва кашкавала :221 Ейййййй, точно не на време го прочетох това, амааа.......кво да се прави :955 Ам че то почти съмна :955 :plezya se
Ще запълня дупката в корема с един чай от маточина и лягам чеееееее................ :128
Ver

Мнение от Ver »

droidd написа:
Ver написа:о, от понеделник нЕма лабаво! :222 Ще го карам, както аз си знам :954
:524 Надявам се това да не включва кашкавала :221
И аз се надявам :1062
qn4eto

Мнение от qn4eto »

:oops: :oops: :oops: Много ме е срам дето се провалих на ПОД-а. И цялото "конско" си беше съвсем заслужено, даже ви благодаря за него. Трябва някой сериозно да ме сдруса, че да се взема в ръце. Мислех си, че като съм на работа ми е трудно заради санитарките, които идват сутрин на работа с едни банички, милинки и какви ли не още вкусотии и се започват едни коментари в коя баничарница как ги препичали, а в другата как не знам си какво още правили. Там устоявах 3 дневните детокси, а сега съм в отпуск и очаквах с лекота да се справя с един ПОД, а то - :128 Но няма да се откажа, ще ви чета редовно и ще пробвам докато успея. Не съм овен, но съм жена и майка на овни, така, че знам какво е инат и ще го впрегна да помага. :221 Иначе ви се възхищавам на вас, които се справяте и вървите напред, т е назад с килограмите. :326 :326 :326
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет, сладурани! Днес отново съм на ПОД-а, макар че вероятно щеше да е по-добре да направя еднодневен детокс, поради настинката, дето ме е налегнала. Но така или иначе, сварих ориза, добавих му канела и мед и освен него, ще си хапвам цитруси.
Янчето, не се коси! Мисля че всяка от нас е имала поне едно хранително прегрешение и важното е да не се обвиняваме за това, а просто да бъдем по-устойчиви на съблазняването следващия път :222
Успешен ден на всички :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

qn4eto написа::oops: :oops: :oops: Много ме е срам дето се провалих на ПОД-а. И цялото "конско" си беше съвсем заслужено, даже ви благодаря за него. Трябва някой сериозно да ме сдруса, че да се взема в ръце. Мислех си, че като съм на работа ми е трудно заради санитарките, които идват сутрин на работа с едни банички, милинки и какви ли не още вкусотии и се започват едни коментари в коя баничарница как ги препичали, а в другата как не знам си какво още правили. Там устоявах 3 дневните детокси, а сега съм в отпуск и очаквах с лекота да се справя с един ПОД, а то - :128 Но няма да се откажа, ще ви чета редовно и ще пробвам докато успея. Не съм овен, но съм жена и майка на овни, така, че знам какво е инат и ще го впрегна да помага. :221 Иначе ви се възхищавам на вас, които се справяте и вървите напред, т е назад с килограмите. :326 :326 :326
Янче, смело напред и без самообвинения!! :923 :923 Ако приемеш, давам ти още една овенска подкрепа в мое лице..... инат имам за милиони, макар понякога хич да не ми служи за лични цели!

Цвет, бързо оправяне ти желая.... и да не истинеш на ПОД-а :1062 :1062 !
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
gelikas

Мнение от gelikas »

Момичета, еЙ мА я! Цяла целеничка,тлъста снагичка на ябълки, ориз и 1,5 л. водичка. :lol: Знам, че изоставам с водичката, но ще гледам да я наваксам.
Да ви кажа намерих му цаката на глада.
Цял следобед като съм се зачела в едни готварски форуми, гледах, млясках и сега въобще не се чувствам гладна. :221
Иначе цял ден ме гони студ. Сигурно е от времето, а? :1044
Cvet , държиш ли фронта? ;) Само двечките ли сме днес?
Айде, чао и белким устискам по план.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

gelikas написа:Айде, чао и белким устискам по план.
Ще, ще.....къде ще ходиш :1062 :1058 Той плана е за това - да се изпълнява. :222
Заключено