mirka_ss написа:Мирка, какво по-точно те демотивира?!
Ох,нищо не ме демотивира
cchery,а се "заразих" с много прозаичната "болест"
наречене
мързел
Нооо...вече съм ок и имам воля,хъс и мотив.
Тук съм вече и то за пълната тройка

Мирка, тя тази болест е повсеместна

и много заразна. Лично мен ме държа към 2 години що се отнася до това да почна да правя ПОД (плодово-оризови дни). Две години без да знам, че точно това ми е трябвало, за да намаля обиколките по себе си.. Ама си мисля, че човек не трябва да се назорва, пресилва и надскача. Честно казано добрата мотивация и настройка са най-важни за успех, независимо за какво става въпрос! Така че се радвам да те видя сред детоски батальона отново

.
mironi написа:Но от вторник ще си направя 2-3 дни, пък макар и след пълнолуние.
................................................................
Ще ми е трудно без вас .............
Айде бе?!? Кой ще те остави сама, а?!

:!: :?: Ето и аз стартирам от днес! Със сигурност ще детоксвам 2 дена, а дали ще станат 3, ще реша в сряда!
deina0071 написа:Здравейте

Аз също съм нова в детоксите,сега ще ми е втори.Декемвриския го изкарах леко и се чувствам отлично 3кг надолу.Искам да попитам gaka тези килограми как ги свалихте?И какво хапвахте между детоксите?Успех на всички-аз ще започна утре,че днес сме на гости.Весела вечер

Дейна, здравей и добре дошла! Радвам се, че си се "заразила" успешно с тази болест - ДЕТОКСИКАЦИЯ! В по-голяма компания като че ли сме по-успешни!
И аз искам да се присъединя към твоя въпрос към Гака! Може би първо е редно да я поздравя за страхотните резултати... и да й пожелая все такива хубави, положителни и силно мотивиращи постове да пише!
Аз между детоксите, за да мога да хапвам всичко, си правя
ПЛОДОВО-ОРИЗОВИ ДНИ! Прочети идеята в темата, към която съм ти дала линк, и ако имаш още въпроси, ги задавай!
mam4eto31 написа: Да ви кажа, преди две седмици се качих на кантара и се отчаях, така че докато не се почувствам добре в кожата си, няма да се качвам вече на кантара! Така че за отчет не ме търсете
олеся написа:От утре стартирам и аз, че голям слон-балон станах.

Мони и Оли, аз също мнооооого дълго свалях, качвах, с две думи - нищо не правих! Стартирах детоксите през 2008-а година. Вярно нередовно, с доста подобрения и това си даваше резултата, т.е. не даваше никакъв такъв

. Откакто се заинатих - април-май 2010 и почнах да детоксвам по 3 дена и да тичам в парка, а отскоро и да правя ПОД, нещата се промениха. Но при все изключително бавно. Ето, в един постинг от петък Гака пише, че е свалила за 10 месеца 16 килограма. А знаете ли аз за тези почти 2 години стриктни детокси и спорт колко съм назад :!: :?: :!: :?: Между 10 и 12 кг.....варират постоянно! Моят единствен извод е, че съм силно разбалансирана, както хормонално, така и енергийно, и че ще ми отнеме много повече време от другите, за да си върна онези 54 - 58 кг. Свикнах с тази мисъл и идея и я преследвам като хитлерист!

И се получава - един месец задържам по половин или по кило, другият пък нищо... Но бавно и славно вървя надолу (слава богу) засега! Така че ви стискам много силно палци.
Джели, да ти кажа честно, ансолът при мене за втори пореден месец ми "върти номера" - не ми се подува корема и не ме боли, както миналия детокс, но ми се подгади сериозно след като го изпих. И то дотолкова, че се замислих дали пак дрисльото не ме е хванал (ротавируса). Слава богу, беше преходно и отмина, но половин час ми беше некомфортно! Чудя се дали има значение производителя на ансола?!?!
pepa_ilkova написа:Искам да попитам, баща ми прекара бронхоплевмония и сега все още е на антибиотик, може ли или по-добре да попитам хубаво ли е да се пробва на някои от следващите детоксинации?
Пепа, мисля, че точно това му трябва на баща ти - детоксикация. Нека си изпие сега АБ-то, да направи една
"опашка след АБ" и февруари го агитирай да се разтовари малко по пълнолуние.
pepa_ilkova написа:И
Аз нямам много време да чета назад, а в и книгата не намирам (то не съм и търсила подробно, че малките ве ме притесняват), но да попитам какво е правилото за захранване след детокса?
Пепа, ето ти темата, която ще ти даде най-пълен отговор на въпроса -
Рецептурник за захранване след детокса.
Миа, една ябълка не е проблем въобще. Карай си спокойно!
Марчи, Вихърче, Диди, Чева, Фюте...... радвам се да се "намерим" отново тук! Ако съм пропуснала някого, моля да ме извини.......