Мърмори, благодаря ти за съвета за сребърната вода!
Обаче сигурно този път няма да я използвам, поради следните причини:
- моят мъж ДЪРЖИ да лекуваме детето така, както лекарката е казала, и не вярва на нищо друго, освен на традиционната медицина

аз исках само с компреси от лайка да процедирам, но снощи само където не се сбихме

много се карахме и всеки дърпаше към неговия си метод, вяра и методи :mad: истината е, че в момента той много се уплаши за Алекс и състоянието на окото му, а аз не се уплаших толкова, да не кажа почти хич изобщо :lol: , и оттам големите различия между подходите на двама ни; капките са вече купени и се капят, това е положението;
- другото лошо нещо в случая, което прави прилагането на сребърната вода невъзможно точно този път, е, че не познавам това средство, не съм чела за него и никога не съм го използвала, така че не мога и да бъда убедителна (засега) за това колко е добро и подходящо.
Но ще запомня факта, че много форумки ползвате супер успешно сребърната вода, ще прочета инфо за нея и при следващ път ще започна да се възползвам от лечебното й действие!
Наистина съм решила и решена да вкарам в живота и ежедневието си повече ПРИРОДНИ средства и начини за лекуване, когато се налага, но това просто не става изведнъж при мен, а някак плавно. Не желая нито да насилвам себе си, нито да налагам някакви неща на съпруга си. Още веднъж сърдечно мерси за отзоваването ти, Мърмори!